oops.

Nu var det ett tag sen jag bloggade. Inte haft någon lust att skriva något för jag har inte tyckt jag haft något att skriva om, tills mina vänner här i Växjö sa att de vill läsa om vad jag gör hemma i lilla Gnosjö. Nu är jag dock inte i Gnosjö längre, är inflyttad i nya lägenheten i Växjö (kan lägga upp bilder om någon dag). På måndag börjar skolan igen, vilken känns helt overkligt. Vart tog sommaren vägen? Det gick alldeles för fort i år. Ska på ett sätt bli skönt att börja skolan igen, roligt att träffa alla vänner igen, men samtidigt väldigt jobbigt att aktivera hjärnan igen.

Ska iväg och storhandla om en stund med Daniella, sen vet jag faktiskt inte alls vad jag ska göra idag. Imorgon blir det iallafall IKEA och sedan fest på kvällen, Sivans som gäller. Hoppas ni får en bra dag, ska försöka att blogga lite oftare!

SEMESTER!!!

När klockan slår sex har jag äntligen semester efter två måndaders nattjobb, inatt har jag jobbar i cirka elva timmar, inte illa. Men nu är det dags för lite ledighet, ska bege mig hem till Gnosjö snart, sen får jag krypa ner i min sköna säng, längtar. Men.. SEMESTER till 10 augusti nu då ;) hihiihihih

RSS 2.0