första advent

Det är första advent, men vi renoverar hemma så vi har inte tänt första ljuset än. Får nog vänta med det tills jag kommer ner till växjö. Då får jag fira andra advent med fina vänner, mysfrukost måste vi ha då, eller vad säger ni?
igår kväll firade vi mig och mamma, efter åkte vi ungdomar till Evelina och spelade spelet jag fick av Petra och Alexander, cluedo, det är så roligt, man måste verkligen tänka, man blir lite förvirrad ibland, men ack så roligt.
Idag vaknade jag tidigt, jag och markus satte oss framför tv:n och kollade på Lotta på bråkmakagatan, fick filmen av evelina igår, älskar den filmen, min favorit film helt klart! Nu ska jag kolla på OTH, sen försöka röja upp på mitt rum, det är jobbigt att flytta hemifrån, ligger väskor, böcker och massa massa pappern på mitt golv nu, blir trött av att bara kolla på det, usch.
Ha en bra första advent! :)


Petra, tack för att du fick mig att inse hur han behandlade mig! <3

det rätta

j, kommer sakna dig, men det här är det enda rätta för att jag ska må bra. Borde sagt detta för ett år sen egentligen, men när man verkligen tycker om någon så vill man inte sluta hoppas. Men jag klarar inte av alla lögner och svek, jag vill verklgen vara din vän, det vill jag. Hellre ha dig som vän än inte alls. Hoppas du känner likadant när du blivit dig själv och börjat tänka lite. Jag väntade, men jag är ledsen, kan inte vänta förevigt.
<3

kalas

blir kalas med smörgåstårta och prinsesstårta idag, inte varje dag man får det. Mums ska det bli.
just nu är jag ganska uttråkad, men får väl ta och fixa mig lite och ta tag i dagen.

snart 20, woho. Nästa helg kommer bli kanon!

fredagskväll

det är helg, en efterlängtad sådan. ska vila ut mig ordentligt. har varit och fikat med fatima idag, tjötade massa, mycket trevligt timus. Nu ska jag ut till petra om stund, sandra plockar upp mig på vägen. blir nog en mysigt kväll i skogen :)
morgondagen tar vi imorgon!
snart snart snart, 20 :)

VFU

har det helt underbart på vfu:n, barnen är så lugna och snälla, och personalen är riktigt trevlig. Trivs som fisken i vattnet. Men jag längtar tillbaka till växjö, där nere har jag fullt upp hela tiden. Okej, jag har haft ganska mycket för mig varje kväll här också. Men det är ändå inte samma sak.
i helgen har jag fullt upp, ska göra smörgåstårta imorgon tills på lördag, då vi ska ha kalas för mig och mamma. sen blir det kankse ullared på lördagförmiddag, får se vad det blir. söndag ska jag plugga och hjälpa till här hemma, blir nog bio också. ska fika på bernts med fatima imorgon också. Nu bara bubblar jag helt osammanhängande..
var iaf i värnamo idag, köpte julklapp till markus och lite andra grejer :)
nej, en dag kvar på fritids denna veckan då..
Hörs!

Gnosjö

ikväll kl 19 ungefär åker jag hem hem till gnosjö. har städat min lägenhet så den är fin och ren när jag kommer ner om två veckor igen.
gårkvällen var riktigt kul, jag, markus och niklas gick ut till hanna & jonas, drack öl och hade det trevligt,
Nu ska jag snart pallra mig iväg och kolla på våran match, surt att vara skadad.. men så är det.
ciao bella!

hej då Växjö

idag lämnade vi in hemtentan vi slitigt med i två dagar, det kändes riktigt skönt. Fick även tillbaka hemtentan vi lämnade in för två veckor sen, och jag klarade den. Så skönt! Nu säger vi hejdå växjö för ett tag. Ska hem på vfu, ser verkligen fram emot det. Sandra jobbar ju där med så det blir riktigt trevligt. Kommer dock sakna alla här nere, men vi syns snart igen. Nästan gång vi ses fyller jag 20 och det blir glöggmys och jennie. sen 20 års fest på lördagen då det kommer massa folk hemifrån, ser verkligen fram emot det! Tiden går så fort. Snart kommer jag sitta här vid mitt röda bord igen och berätta om min vfu, för jag kommer nog tyvärr inte ha något internet på två veckor, renovera hemma.
Nu ska jag nog faktiskt ta och sova, är en dag imorgon med.



Grattis Linnea i efterskott & grattis mamma & suzana i förskott :)

det var ju skit

att spela mot div 1 lag är inget jag rekommenderar, inte att bli skadad första träningen/träningsmatchen när man varit borta i 3 veckor, nu sitter jag här med mitt svullna knä och är arg på mig själv.
Tur jag har fått umgås med goingarna i växjö idag iaf, Fatima Safa (för att missförstånd inte ska ske), Klara, emma & shiponja har varit här, ätit massa onyttigt och kollat på film. Ni är massa bra!
imorgon ses vi alla på biblioteket och ta tag i hemtentan vi får kl 8 imorgon, great.
Nu ska jag kolla på one tree hill och gossip girl, sen blir det sängen.
sweet!

Linnea Park, du är en bra människa!

one week left

en vecka kvar i växjö, sen åker jag hem till gnosjö för vfu i två veckor, skönt ska det bli.
Var hemma en snabbis i helgen, kaos hemma, renovering på hela övervåning ungefär, allt utom markus rum. det blir massa fint. var lite fest hos lilla timus i fredags, mycket trevligt, förutom att min mage inte gör som jag vill. Lördag var det lite inflyttningsfest för laget i min nya lya.
och igår.. ja vad fan gjorde jag igår? absolut ingenting.
ja ja.. nu är det som sagt bara en vecka kvar här.. har fullt upp. Ikväll blir det innebandyträning, första gången på tre veckor, yey, match mot ingelstad på träning. Imorgon ska vi tjejer i basgruppen har myskväll med massa onyttiga saker. bakverk, popcorn, dipp, chips, ja, allt och en film på det.
På onsdag börjar helvetet, hemtenta som ska in på FREDAG... jag dööööör.
hejdå!!

ps. växjö är verkligen toppen! jag trivs! ds


en lugn vecka

har inte pluggat någonting denna veckan, och det har varit så skönt. Men när man tänker på nästa vecka blir man illamående, hemtenta igen. Jag har inte ens kommit över den senaste än. Nu har vi dessutom bara 2 dagar på oss. Åh vad jag längtar till när jag är färdig lärare. Men vi får se det positivt, ska ut på vfu om en vecka, Det ska bli skönt att bara få leka med de små söta barnen, träffar nog endel av de jag hade i somras.
Nu ska jag snart pallra mig iväg till skolan, har seminarie, där vi för första gången inte har behövt läsa 15 böcker.
sen åker jag med fatima till stan och tar tåget till Gnosjö, för det är någon som fyller år imorgon, nämligen fatima, en annan fatima. haha. Sen på lördag blir det back to växjö och inflyttningsfest för laget.
i like it.

Du ljuger så du tro det själv, vad ska du göra när sanningen kommer fram? Du kommer inte ha någon att gå till, ingen kommer tycker synd om dig, ingen.

hemtenta

ja, man börja komma en bit på den nu. Känns lite bättre nu än var det gjorde i fredags, då ville jag bara skjuta mig själv. ska träffa Klara & fatima på biblioteket om två timmar, ska ta hjälp av varandra och så. Skit bra tycker jag.
Men först ska jag tvätta klart, tänkte börja packa ner mina kläder i resväskan så jag kan dra med mig den till min lägenhet på Måndag, för då ska jag ju hämta MIN nyckel, :)
Nu ska jag göra lite nytta, fast får inte glömma att gratulera de som fyller år idag, Peter fyller 26, Samra 20 och Theres 19, så grattis!

RSS 2.0