Ullared

Efter att ha kommit hem ganska så sent igår så tog det emot att stiga upp halv sex idag. Men det var bara att tvinga sig själv upp för att åka iväg till ullared. Var nästan inget folk alls när vi kom, riktigt bra. Hittade en hel del bra saker med, allt från schampo, till kjol och t.shirt. Fick även kvalietstid med min syster så det kunde inte bli bättre.
Nu sitter jag här och är helt slut. Mamma, Pappa och Madde åkte precis till gislaved för att lyssna på bland annat Carolina af ugglas, jag kände att jag var alldeles för trött för att hänga med. Jag ska istället inta soffan och kolla på Robinsson. När de kommer tillbaka ska vi äta jordgubbar och glass, hur gott är inte det då?
Ser fram emot morgon dagen som jag ska tillbringa med mina bästa vänner. Åh, fick ett sms av petra igår som verkligen värmnde, Söt är du vännen!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen inta soffan. Ha en bra lördag!

Friday i'm in love

Det är fredag och jag har ett stort glädjerus genom hela kroppen. Tog lite sovmorgon idag och gick upp klockan nio för att tvätta. Sen har jag varit borta i markus lägenhet och fyllt mitt kylskåp med mat, snäll bror jag har som ger mig mat. Nu har jag precis ätit en god frukost bestående av smootie, ägg, macka med leverpastej på och ett glas vatten på det. Idag är det fest som gäller, katarina fyllde år i tisdags så det är födelsedagsfest hos henne ikväll. Daniella och möjligtvis matilda och simon kommer hit innan vi drar oss bort, och om simon kommer så kommer väl även dennis, eller är det inte så?
Resten av klassen ska säkert ut ikväll, men jag ska åka hem mot gnosjö. Min syster och hennes pojkvän kommer och hämtar mig ikväll. Ska bli roligt att träffa honom. Imorgon ska vi upp klockan sex för att åka till Ullared. Vi har även besök från skövde i helgen, ingen mindre än Madde är på besök.
På söndag har jag planerat att kolla läget på high chaparral med Sandra och Petra. Hoppas på fint väder i helgen med, det var någon som sa att det skulle bli tjugofem grader och solsken idag, ja du alexander, det regnar ute idag och är alldeles grått på himlen. Jag hoppas det spricker upp under dagen.
Nu ska jag ta hand om min tvätt och fixa och dona. Ha en bra fredag mina vänner, det ska jag ha. Friday i'm in loooove!

Hammarby If

idag är det derby som gäller, och jag har insett att jag kommer missa mitt allra första derby, ångest över det? jo tack. Försöker streama matchen men det går inget vidare. Får lyssna på matchen via sportbladet.se istället.
Annars har jag haft en hyffsat bra dag, började dagen med att simma med Hillevi. Sen mötte jag Alexander och Fatima för att plugga, fick väl en del gjort iallafall. Vill även nämna att jag gillar när folk visar sin tacksamhet, jag hade inte hjälpt vem som helst vill jag lova. Nu börjar snart matchen, jag kommer sitta här hemma och skrika. Blir nog inte lika ensamt då :)
Forza Bajen!

allt eller inget

Idag hade vi näst sista dagen i skolan innan sommarlovet, sista dagen är på tisdag. Vi hade självklart roligt som vanligt, musik stod på schemat idag. Och jag kan säga att om vi haft sådana musiklektioner på mellan och högstadiet hade jag älskat musik. Musik är så mycket mer än att kunna spela på gitarr och allt vad det är. Det är nästan så jag får lust att välja musik som specialisering, ännu ett ämne att välja emellan, Ett ämne jag aldrig trodde jag ens skulle kunna tänka mig.
Blev en lunch med fatima och grabbarna på Kristina innan det var dags för att "redovisa" vårat grupparbete. Vi slutade framåt tre, då jag åkte med fatima ner till stan för att inhandla alkohol inför fredag. Hittade även ett par skitsnygga jeans som satt perfekt och även ett par jeansleggings, men jag köpte inget av det. Jag tänkte på min ekonomi och den sa nej. Orkade inte ta ut pengar till bussen sen så jag gick hem, jag vet det finns ingen logik i det. På vägen hem hann jag fundera en hel del. Bland annat att man måste våga ta risker, man måste låta sig själv leva loppan. Jag har ett val, att gå 100 % och lyssna på mitt hjärta eller att inte göra någonting alls och bara låta allt rinna ut i sanden. Jag vill gå till 100 % men det finns någonting inom mig som stoppar mig, en räddsla. Men vad är jag egentligen rädd för? Det är vinna eller förlora, men jag vet inte om jag direkt förlora någonting på det. Det är nog så att jag egentligen inte vet någonting. Valet jag har är "allt eller inget", så vad väljer jag? jag får nog fundera på det samtidgt som jag tar mig runt trummen.
Ikväll är det iallafall fotboll med me, myself and I. Faktiskt ganska skönt med lite tid för mig själv.
Imorgon ska jag vara uppe med tuppen för att simma med Hillevi, ha en bra kväll och håll tummarna på att Barca vinner ikväll.

Solnedgång vid trummen

Ska gå bort till klara om en stund sen ska vi sätta oss och äta pizza nere vid trummen, sitta och titta på solnedgången. Visst låter det mysigt? Åh, vad glad jag är att jag har dig Klarisbaris! :)

Klättring

idag har vi haft fullt upp ute i skogen och klättrat på stenblock. Oj så roligt det var. Är ganska knäppt att det kan vara så roligt att klättra upp på en storsten. Min första tanke när jag kom ut och visste vad vi skulle göra var ungefär, hur sjutton ska jag som är så klumpig ta mig upp på de där stenarna? Men vet ni vad? Det gick faktiskt bra. Nu laddar jag inför paddlingen på trummen imorgon, bada ska vi även också göra, med kläderna på. Som Melker i saltkråkan.
Här kommer även lite bilder från helgen.

          
   

svårt att sova

Jag kan inte somna, jag har svårt att sova. Jag har vant mig med mina vänners sällskap, pratat mig till sömns de senaste nätterna. Nu ligger jag nästan och pratar med mig själv och den enda som svarar mig är min vän Lasse med en stockholms kyss. Inget ont om Lasse men jag föredrar nog Sandra och Petra. Vi har helt enkelt haft det för bra, så när ni lämna mig blir det tomt och jag blir återigen ensam i min lägenhet.
Har iallafall hunnit med en runda runt sjön med min bror och en tacokväll med klara sen ni åkte. Men som sagt, nu ligger jag här. Men jag ska nog försöka sova ändå, får nöja mig med Lasses ljuva stämma. Kanske somnar gott tillslut.

Underbart!

Nu har dem lämnat växjö, vårat lilla gnosjö gäng. Vilket toppen helg vi har haft. Vi har lärt oss mycket, till exempel att man inte kan grilla med en blöt stock och att man deffinitivt behöver kol för att grilla. Det har varit en helg med alkohol, vissa av oss drack mer än andra, men den har mest bestått av skratt och andra trevligheter. Vi har lärt växjöfolket våran "gnosjödans", och dem älskade självklart den, eller hur?!
kommer lite bilder från helgen när jag laddat batteriet i kameran. Men det har iallafall varit den bästa helgen på länge. Nu väntar en vecka med klättring, paddling och även en runda till gnosjö, ullared och high chaparral. Är det inte för underbart?!
/tilda♥

börjar bra

igår kom sandra och petra ner till växjö, jag och markus mötte upp dem vid stationen och tog sedan bussen mot campus med all deras packning, för det var inte lite packning det. Promenrade sedan bort mot willys för att handla mat och så inför helgen. Sen blev det kyckling och couscous, riktigt gott blev det. Mot kvällen tog vi en promenard runt campus och slottet och sedan blev det kortspelande och popcorn och vindruvor. Avslutade kvällen med korv och bröd hos markus.
idag började vi dagen med en promenard runt växjö sjönoch åt sedan en god och mäktig frukost. Nu ska vi snart åka mot samarkan för att handla på systemet. Helgen har börjat bra och den kommer fortsätta i samma riktning för ikväll blir det grillning och musik vid sjön, alexander och björnell kommer även ner ikväll och imorgon kommer ännu en i gänget, nämligen Frida. Toppen kommer det bli.
/tilda♥

Tvätttid

Hur svårt ska det vara att hålla sina tvätttider egentligen? Idag blev jag väldigt arg och irriterad. Först blev jag dock glad för att jag lyckades hitta en bra tvätttid som passade mig bra idag. Jag hann städa av lägenheten innan mitt tvätttid började. Den började klockan tolv, men jag var där fem över tolv. Och då satt fortfarande låset kvar från den som hade tvätttiden innan mig. Jag tänkte att jag inte hade så brottom så gick upp i lägenheten till halv ett. Men när jag kommer ner igen så hänger det fortfarande kvar, så jag gick upp för att knacka på hos den som tvättade. Men det var självklart ingen som var hemma. Så där stod jag och missade just den tvätttiden som passade mig så bra. Mina kläder får väl lukta lägereld ett tag till då, mysigt.
Ska snart möta upp Petra och Sandra på stationen, tvingade markus att hänga med mig. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Kommer i vilket fall som helst bli en toppen helg.
/tilda♥

ps. jag hittade en fästing på mig innan, bläääää. ds.

Rosengård/Fulltofta/Akuten

I måndags åkte vi iväg med bussarna mot Rosengård. Väl framme besökte vi drömmarnas hus, vilket var välidgt intressant. Efter besöket åkte vi ut mot ett riktigt mysigt ställe, Fulltofta. Där har vi haft teambilding med klassen. Fått testa på massa roliga saker och det innehöll mycket skratt. Gårdagen var dock inte lika rolig för min del, hade otroliga smärtor i magen så jag låg inne och vilade, jag ville bara åka hem till mamma och pappa. Vi kom iväg från fulltofta vid två tiden. Känndes som det tog en evighet att åka hem, ont hade jag. Hemma i växjö blev det ett besök på akuten, min snälla mamma hade åkt från gnosjö för att följa med mig. Vi satt på aukten i sju timmar, och det var sju riktigt sega timmar. fick väl egentligen inget svar på varför jag hade ont, vet inte ens om det har med magbesvären jag har sen tidigare. Idag har jag iallafall inte alls lika ont, men jag har fortfarande ont och jag är trött och seg. Ska bara ligga och vila resten av dagen för att jag ska vara pigg imorgon när Petra och Sandra kommer, helgen jag sett fram emot hur länge som helst har äntligen kommit. Så jag får bita ihop för det här ska bli en toppen helg. Som sagt nu ska jag bara vila, blir film hos markus ikväll.
Måste även tacka mina underbara klasskamrater som tog hand om mig!
/tilda♥

Nykter på Logen

igår började jag min dag med en promenard med petravännen, skönt att få prata av sig lite. Det går så mycket fortare när man går med någon och det är mycket trevligare. Efter promenarden var det dags att hjälpa evelina att flytta, och hjälp vad saker hon har. Man samlar på sig mycket skit med åren. Efter flytten fick vi en efterlängtad måltid på Bambu för att fira pappsen, oj vad vi åt. När man äter buffé gäller det att äta tills man storknar, annars är det väl inte värt pengarna?
hade planerat en kväll framför tvn pch eurovision, men efter lite övertalning från växjöfolket så blev det logen. Galningar som åker från växjö för att dansa på Logen. Blev en nykter kväll på logen, det var riktigt trevligt men dock ont om folk.
idag fick jag återigen gå upp tidigt för en promenard med Sandra, vi passade på att känna på vattnet i sjön, och det är nog snart bad dags tror jag.
Har hunnit med att städa på pappas jobb också, mitt gamla vanliga jobb som jag hade under min gymnasietid. När jag gick där och städade kom jag på att jag har tur med jobb varje sommar, förutom denna. Under hela gumnasiet har jag haft mitt extra jobb på pappas jobb, tjänat några extra stålar varje månad, och under sommarna har jag jobbat på High Chaparall, Axelent och Skolan. Men inte denna sommarn pga lågkonjunkturen. Men jag är otroligt tacksam för mina två veckor som elevassistent. Resten av sommarn får jag helt enkelt försöka sysselsätta mig med annat. Mamma lär har ett rent hus och några maskrosor på tomten lär det inte finnas heller. För vad jag ska annars sysselsätta mig med när alla andra jobbar? Tacka gud för två veckor i Spanien, ååh vad jag längtar.
Nu ska jag försöka fixa lite mat till familjen, ikväll åker vi tillbaka till växjö jag och markus, innan dess ska vi kolla på Bajen. Imorgon klockan sex sitter jag på en buss på väg mot Malmö, får se vad som händer där nere. Rosengård är ju ändå rosengård.
/tilda♥


Klänning



Måste ju nämna att jag "köpt" en rosa klänning, det händer verkligen inte ofta. Aldrig hänt innan. Lämnade tillbaka en tröja som var hål i, i hopp om att få pengarna tillbaka, men jag fick välja något nytt för samma pris. Så då hittade jag denna. Så det är vad jag kommer ha på mig nästa lördag. Som en ny Matilda.

en liten hemfärd

idag har jag faktiskt hunnit med en del, började dagen med att tvätta lite, kom på att jag var tvungen att tvätta innan malmöresan. När jag tvättat cyklade jag bort till klara, köpte vindruvor och satte oss och njöt nere vid trummen. Blev dock lite kallt när solen försvann. Nu har jag precis ätit mat med markus och röjt upp lite. Ska damsuga av lite sanbbt tänkte jag för att sedan vänta in pappa. Det blir fotboll i Gransholm ikväll, jag och pappa ska kolla på markus innan vi åker hem mot Gnosjö. Ja, för det blir ju en liten hemfärd i helgen. Vi ska ut och äta allihopa och fira Pappa, alla utom Mamma för hon är i Hässleholm denna helgen. Vi kommer väl till gnosjö runt tio ikväll, då ska jag åka raka vägen ner till Petra&Alexander där även Sandra kommer att vara. Åker tillbaka till Växjö på söndagkväll, för att på måndag morgon åka vidare till Malmö med klassen. Besök på rosengård/drömmarnas hus och övernattning mitt i skogen. Visst låter de spännande?
Är tillbaka i Växjö igen tisdagkväll, då jag troligtvis kommer vara så trött att jag somnar på stört. Onsdagen innehåller Musik och Ledarskap. Måste även hinna städa innan Sandra och Petra kommer på torsdag, Åh, så roligt det kommer att bli.
Nu ska jag göra lite nytta, vi syns i gnosjö mina vänner!
/tilda♥

Vän/Mentor

Min intervju gick bra. Jag svarade ärligt på alla frågor vilket är det viktigaste. Vissa frågor var svårare en andra, en fråga var vad jag skulle gjort om mitt mentorsbarns föräldrar var berusade när jag lämnade av barnet. Det var en riktigt klurig fråga, men han tyckte att jag gav ett bra svar, vi alla är ju människor och se alltid till allas bästa.
En annan fråga var vad det är för skillnad på att vara vän och mentor. Det finns faktiskt egentligen ingen skillnad. För jag kommer vara en vän till barnet, när jag visar intresse, lyssnar och hitta på saker som både jag och barnet tycker är roligt. Mentors delen är väl egentligen att jag ha ett visst ansvar över mitt barn så att det inte händer något, att jag ser till barnets bästa. Men det gör jag ju även som vän. Jag hoppas iallafall att jag få bli mentor för ett barn, för det skulle verkligen vara en upplevelse, både jag och barnet skulle lära oss nya saker, Precis som i det yrket jag kommer jobba inom när jag är klar här i Växjö. Att metorsjobbet blir en bra merit när jag söker jobb är bara ett plus i kanten. Jag ser egentligen inte detta som ett jobb, utan en chans för mig att utvecklas som människa och fritidspedagog. Så håll tummarna för mig så att jag får en chans att utvecklas.
Nu är jag trött efter en lång dag, som föresten avslutades med en film hos markus. Imorgon blir det gnosjö, kommer visserligen inte hem förrän elva på kvällen, hoppas mina vänner är vakna då så jag hinner komma och säga hej till dem.
/ tilda♥

grattis pappa

Den fjortonde maj idag och min pappa fyller femtioett år, grattis. Tyvärr så är jag inte hemma på din födelsedag med du får träffa mig ihelgen istället pappsen.
Dagen började med träning med emma, riktigt skönt att träna på mogonen, nu har jag hela dagen framför mig. Ska på intervju klockan två idag, får se hur det går. Är lite nervös för jag har ingen aning om vilka frågor de ställer. Men det ska nog gå bra. Sen ska jag skynda mig hem och laga mat, feldinsgryta får det bli idag, Gott och enkelt att göra.
Nu ska jag vila lite innan jag ska iväg. Håll tummarna för mig.
/tilda♥

Fisk

Började min morgon med att möta Hillevi på simhallen för att träna lite. Hon hittade ett "nytt" litet gym som vi tränade i. Skit bra. Det är något som kallas EasyLine som beskrivs såhär En snabb och effektiv cirkelträning ­ den perfekta snabbträningen för styrketräning som samtidigt ökar energiförbrukningen i kroppen. Inga inställningar behövs för att påbörja träningen. Ju snabbare du utför rörelserna, desto mer ökar motståndet - och tvärtom.
Vi kommer ha en härlig träningsverk imorgon. Efterträning cyklade jag hem till klara och tog en promenard runt växjö sjön med henne. Mina ben var dock lite möra så det var en aning jobbigt. Nu sitter jag här med markus och väntar på att våran fiskgratäng ska bli färdig. Hemlagad fiskgratäng, det ni. Det är inte alla studenter som äter det. Men jag och Markus är duktiga och gör det. Köpte även lite jordgubbar som vi ska mumsa i oss sen. Det är vi värda när vi ätit fisk tycker jag.
/tilda♥

Sandra!

Grattis på din dag vännen! Hoppas du får en toppen dag!
Nu är jag laddad för vårruset! :)

åh åh vilken bra söndag

Min söndag har varit jättebra. Jag har både tränat, tvättat och städat. Dessutom har jag rensat mitt avlopp, och fy vad äckligt det var. Lukten var en blandning av bajs och hav. Ja, ni kanske kan tänka er att jag hyperventilerade här hemma. Men det är som de säger att de tar ungefär tjugo sekunder för näsan att vänja sig. Nu tror ni säkert att jag är helt korkad som tycker att min söndag är bra när jag stått och rensat avlopp, men jag är inte korkad. För anledningen till att den är så bra är för att jag pratat med pappsen och besämt mig för att komma hem till gnosjö nästa helg. Jag har längtat hem något så grymt mycket senaste tiden. Det är inte bra att åka hem så ofta för man längtar bara tillbaka. En annan anledning till att jag är glad är att jag kanske ska hyra ut min lägenhet i sommar, passar jättebra eftersom jag inte ha så mycket jobb i sommar. Så då tjänar jag tillomed pengar på min lägenhet, hur bra är inte det?
sen tror jag allt petras lycka smittar av sig ända ner till växjö, jag kan bara se hur du stålar när du skriver dina inlägg och jag blir nästintill tårögd. Det är så skönt att det är över! En känsla som inte går att beskriva med ord.
nu ska jag möta upp markus
/ tilda♥

klaramatildahelg

Jag har haft en toppen helg med Klara. Den började i fredags med att vi gick på stan en runda, klara shoppade och jag drömnde mig bort. Grillade hamburgare och drog oss sedan mot Johanna för lite förfest. Blev någon cider sen när de andra gick vidare mot Sivans gick jag och klara hem åt var sitt håll och sov. Vi fnissade hela vägen hem vill jag lova.
Igår vaknade jag tidigt och började dagen med en morgonpromenard, sen iväg till klara. Grillning idag igen och markus kom även och åt. På kvällen tog vi bussen till stan för att möta hennes vänner för lite bowling. Alltid roligt att bowla, det är inte så dyrt och man får en rolig tid med vänner. Efter bowlingen tog vi bussen mot campus igen, vi lånade markus lägenhet för att kolla på filmen som gick på fyran. Ostbågar, cola och mys.
Har verkligen haft en toppen helg med min vän. Tusen tack till dig!
Idag är det söndag och jag ska snart gå ut och gå, har även bokat in en tvätttid och kvällen kommer avslutas med mat hos min broder. Imorgon är det Vårruset som gäller och det är även Sandras födelsedag.
och hörrni tjejer, nu är det ensast 11 dagar kvar, hihi.
/ tilda♥

en fattig student

Det är precis vad jag är, jag och alla andra som lever på bidrag och har en hyra som kostar skjortan. Hur tänker man om man tror att en student ska klara sig på tjutusenåttahundra kroner i månaden när man har en hyra på tretusensexhundra. Då finns det ändå studenten som har det värre. Resten av pengarna ska gå till telefonräkning, mat, träning och nöjen. Eller nöjen kan vi föresten stryka för det har man inte råd till alls. det är riktigt jobbigt att behöva välja bort vissa saker bara för att man inte ha pengar. Efter sommarn tänker jag bli den där tråkiga studenten som aldrig går ut och bara sitter hemma, jag har inget annat val. Jag kanske överdriver lite, men det kommer iallafall blir mindre nöjen.
Ikväll sitter jag som fattigstudent i min lägenhet helt ensam, det är inte ens någonting på tv ikväll. har iallafall varit och simmat med emma idag, och även gått en runda. Gick själv idag, skönt att bara gå och lyssna på musik och rensa tankarna lite. Min bror har varit på besök och ätit kycklingpaj med mig, efter det somnade jag i två timmar och mådde inte alls bra. Jag valde att hoppa grupparbetet idag för jag kände att jag inte orkade. Fick hålla kontakt via telefon istället. Nu sitter jag som sagt här, funderar på att fixa lite morötter och sätta mig i soffan och kolla på en film eller något. Så får det nog bli.
Imorgon är det fredag och jag ska börja min dag med att gå runt sjön med Melanie och Alexander. Sen ska jag ägna min fredag och resten av helgen med världens bästa Klara. Vi ska ha en "KlaraMatildahelg". Plugga, baka, tjöta, skratta och sen får vi se vad helgen har att erbjuda mer. Den kan inte bli annat än bra när man mår umgås med lilla Klara.
Tillsist vill jag bara nämna att det endast är 13 dagar kvar tills jag får träffa sandra och petra. Tummen upp för det!
/tilda♥

Bilolycka

jag var ute och gick med min vän klara idag, och det var en väldigt skum promenard. Först så skiner solen, sen börjar det regnar och tillslut kom även haglet, saknades bara snö, men vi är glada över att snön är borta nu faktiskt.
jag och klara fick även bevittna en bilolycka, min första bilolycka. det bara small och så satt tre män helt chockad. Jag var nog lika chockad jag, visste inte riktigt vad jag skulle göra. Som tur var visste klara vad man skulle göra så hon gick fram och kollade om de var okej. Jag stod lite bakom och visste inte riktigt vad som hänt. Den ena bilen var helt mosad på passagera sidan. Det var väldigt tur att det inte satt någon där. Killen som kört in i den andre var helt borta, så klara sa till han och de andra att de skulle sätta sig ner och ta det lugnt. Han bara stod där och svarade skanades att han var okej. Jo visst grabben, varför skakar du då? de fick våra namn och nummer, sedan pallrade vi oss hem mot klara, pollarna kom sedan också, poliserna alltså. Nu har jag iallafall precis kommit hem från markus, jag har sett mitt bajen förlora. det känns tungt, kommer vi verkligen klara det här i år eller kommer vi åka ur? Något måste göras. Det gör ont i hjärtat ska jag säga er. Men vet ni vad? Skit i tabellen, bajen är bäst ändå. Iallafall i mina ögon.
Imorgon ska jag simma med Ems, sedan blir det filmning igen. har dessutom en helg med världens bästa klara att se fram emot. du är min ängel på jorden klara!
/ tilda♥

lilllördag

det är onsdag och lilllördag. Jag har precis kommit hem från biblioteket där vi klippt och klistrat med våran grupparbete, numera är vi filmskådisar. ska bli spännande att redovisa på tisdag.
ska snart gå upp till ica en sväng, men regnet bra öser ner så man drar sig från att gå ut. Kycklingpaj med markus står på schemat idag, ska även träna och heja fram mitt Hammarby till en vinst. Annars har jag ingenting planerat. Idag är en sådan dag då man helst bara vill ligga hemma nerbäddad i soffan och kolla på film. Så det kan nog bli så att jag ligger nerbäddad tidigt ikväll och bara myser. har sovmorgon imorgon då vi inte ska träffas i gruppen förrän halv fem. Ska nog faktiskt skämma bort mig själv och sova till klockan nio och sedan cykla bort till simhallen och simma några längder imorgon. Det låter alldeles toppen tycker jag, så får det bli.
Nu ska jag dra mig själv upp till ica.
/ tilda♥

att sova

måste vara det skönaste som finns. Igår gick jag och la innan klockan tio, och jag somnade bums. hade fått tre sms när jag vaknade idag, två stycken innan klockan tio och ett innan elva. I vanliga fall vaknar jag alltid av sms. Jag var nog verkligen trött och behövde sova ut. Vaknade redan klockan sju i morse, ganska pigg faktiskt. Inte konstigt kanske eftersom jag sov nio timmar i natt.
klaravännen var hos mig igår kväll, vi åt tacos och bara tjötade. Hon är den som rättar till det uppe i min hjärna så att inte allt känns så förvirrande hela tiden. Nu har jag kanske något att göra till helgen också, klara räddaren i nöden. Ska snart iväg till Hillevi, vi har ingen lektioner denna veckan, utan fältstudier. Ska göra grupparbete om SISU, räddabarnen och smålandsfotbollsförbund. Jag är inte jättepigg på att sitta och plugga idag, men det är bara att bita ihop. Ska hinna med träning och promenard idag också. Ha en bra tisdag, det ska jag försöka ha.
/ tilda♥

en rättning

Jag menar självklart inte apstinens, utan abstinens. För apstinens är när man inte kollat på djugårn ett tag, det säger iallafall neijd. Fast när jag tänker efter så kan det ju även vara så att Petra, Sandra och Alexander är små apor, så då får jag apstinens när jag inte träffar dem. Ibland är jag så smart så jag förvånar mig själv.

Söndag

Det är söndag och imorgon är det måndag. Åker till växjö på morgonen, Vill jag egentligen det? Nej det vill jag inte. Jag vill stanna hemma och bara ta det lugnt och umgås med mina vänner. Fast det är klart jag vill ner till växjö, har till exempel redan planerat in en dejt med min lilla klara. Men jag får ju inte träffa fatima på hela veckan, och det känns inte alls bra, den lille rackarn har alltid så mycket för sig hela tiden, det är därför man gillar de få timmarna i skolan man får umgås med henne. Sen har jag även kommit på att jag inte får träffa Sandra,Petra och Alexander förrän tjugotredje maj. Vet ni hur långt det är dit? det ska jag tala om för er, det är hela tre veckor. Tre veckor, jag kommer få apstinens.
Nu ska jag inte klaga mer över hur synd det är om mig. Har iallafall haft en trevlig helg i gnosjö.
Åkte iväg till Lisa igår, där var även Anna, Linnea och Daniel. Blev grillning och så såg jag för första gången klart Forrest Gump. idag gör jag inte mycket eftersom solen är borta så kan man inte ens glassa i solen idag. Ska iallfall träffa Elin en stund ikväll, tror inte vi setts sen hennes 18 års fest, och det var i januari. Vi har en del att ta igen som ni kanske förstår.
Nästa gång jag skriver sitter jag nog nere i Växjö, med lite ångest kan jag tro. Men tre veckor går fort, Grisfesten kommer bli åretsfest!
/ tilda♥


en förskylning

ja, det har jag fått, som inte verkar vilja släppa, halsen känns bara tjockare för var dag som går, värma drycker är numera min favorit. Började min dag med en morgon promenard med markus, hämtade även upp evelina på vägen.
Igår var vi hos petra, jag, sandra, frida och självklart petra. Tjötade en massa och åt jordgubbar och vindruvor, grabbarna grus kom förbi senare på kvällen med. Blev en ganska sen kväll och jag somnade som en stock när jag kom hem. Har föresten glömt att nämna att petra hängde med till sigges tillslut ändå, och alla var överlyckliga för det, vad är en kväll på sigges utan petra? :)
Idag ska jag bara ta det lungt, ska sätta mig i solen en stund nu och vänta in min mor och far som är i värnamo. Egentligen är det ju mina halstabletter jag vill ha, men det är ju alltid trevligt att få träffa dem också. Kan behöva lite kvalitets tid med mor och far faktiskt.
Imorgon blir det växjö igen, usch, känner inte alls för växjö faktiskt, jag vill stanna kvar här hemma med min vänner i lugna gnosjö och slippa all stressen. Men tyvärr så måste man gå i skolan så det är bara att bita ihop de sista veckorna som är kvar. Har som tur var mina goingar där nere också! Nu ska jag ut i solen en runda.
/tilda♥

Sigges loge

Blev en lyckad kväll på logen igår, fick visa upp vänner från växjö gnosjös stolthet. Nu är jag hur trött som helst och vill bara lägga mig och sova, min hals gör ont och jag känner mig inte alls pigg. Idag har de fått se lite av gnosjö, åt pizza på tre kronor, sen har vi mest bara slappat i solen. De åkte hem för en stund sen, jag blev kvar i gnosjö, ska umgås med mina två solstrålar ikväll, vindruvor och bara tjöta av sig lite. det låter som en toppen fredag.
Blir nog kvar i gnosjö till söndag om inte längre, om jag blir sjukare stannar jag nog ett tag, har inga lektioner nästa vecka, dock fältstudier. Men är man sjuk så är man. Vill iallafall tacka, emma, melanie och tanja som hängde med hem. hoppas ni kommer fler gånger!
/ tilda♥

RSS 2.0