Superhelg

Det är fredag och helg. Var på gymmet en runda precis med Klara, tog en varm dusch efter och nu sitter jag här och bloggar. Ikväll blir det god mat och innebandy med Mimmie, Emelie och Malin. En fredag kan inte bli annat än bra med tre underbara vänner minsann. Imorgon tar jag tåget till Värnamo, ska gå en runda på marknaden med mamma och pappa innan vi åker vidare hem till Gnosjö. Inflyttningsfest hos Dea och Emelie som gäller på kvällen, ska bli roligt att träffa alla man inte träffat på väldigt länge. Blir en nykter fest för min del då jag faktiskt har match mot Forsheda på söndag. Får hålla Petra sällskap på den nyktra sidan, hihi. Hoppas ni får en toppen helg, det ska jag ha, en riktig superhelg för det är jag värd! :)


Läs gärna lagets blogg http://teleborgdamlag.blogg.se

Hammarby if!

Hammarby är i final, fy fan vad underbart! Och hemtentan går kanon, vi blir nog klara imorgon. Underbart! :)

fullbokad hela veckan

Tisdag: Skola - ut och äta på aptit för att fira Emsi. Hon fyllde i augusti, bättre sen än aldrig ;)

Onsdag: hemtentaskrivande. Innebandyträning!

Torsdag: Hemtentaskrivande. Mystorsdag med frippisar.

Fredag: Förhoppningsvis inget hemtentaskrivande, kanske lite finslip? MimmieEmelieMalinTilda-häng på kvällen! :)

Lördag: Inflyttningsfest hos Dea och Emelie

Söndag: Match mot Forsheda!!

Den här veckan är jag ganska upptagen men jag är faktiskt oupptagen två helger i rad sen, det är nice! Blev ett väldigt konstigt inlägg nu, men ja ja. Nu ska jag ner mot city och ha det trevligt med god mat. HEJS!

den 25:e

Den 25:e varje månad brukar alla vara glada för att man får pengar på kontot. Den här måndagen var är det bara tungt och jobbigt att betala alla räkningar. 8500 kr har jag i räkningar och utgifter den här månadaden. ja, ni som vet att man bara får 8100 kr från csn vet att det inte riktigt går runt. Jag får en liten lön på onsdag som räddar mig den här månaden. Har nu 600 kr kvar på kontot som ska räcka resten av månaden. Tur man inte ha så mycket planer den här månaden, mer än inflyttningsfest och Mammas 50 årsfest. Men jag fixar det, jag har mat i frysen och tak över huvudet. Jag ser framåt, mot ljusa tider då vi sitter och myser i en stuga i fjällen, så jävla underbart!! :)

Allt vad ni vill att människorna skall göra för er, det skall ni också göra för dem!

ont i magen

Min mage är inte med mig idag, mår illa och det suger i magen. Jädra magkatarr. Sitter hemma på Gärdesgatan nu, väntar på att mamma och pappa ska komma hem. Blir lite söndagsmys sen med god mat. Får se när jag åker vidare hem till Växjö, hade gärna stannar här hemma ett tag men plikten kallar, hemtenta att skriva i veckan. Jag och Alexander satsar på att vara klara till helgen, hade varit skönt. Om jag känner oss rätt så fixar vi nog det :)

Gnosjö

Matchen igår behöver vi inte prata om, lämnar den bakom mig och gå vidare. Jag vet att jag kan bättre och jag kommer bevisa det! Det här är sista året jag spelar och det här ska bli mitt år, jag ska sluta med en lyckad och rolig säsong!

Sitter hemma i Gnosjö nu, har spenderat förmiddag med min syster, hoppade av tåget i Värnamo och åt en god frukost och henne och Mikael. Åkte sedan till Gislaved för att se Mikael spela, tyvärr blev det förlust. Tycks vara en helg med förluster, både vi, syrran, mikael och Bajen har förlorat i helgen. Efter innebandy blev det hem till Gnosjö för att äta lite mat med Markus och kolla på Bajen, som faktiskt var grymma idag men satte inte sina chanser, som vi igår. Nu ska jag snart ner till Petra och Alexander. Emma och Johan kommer också, ska spela lite spel och ha det trevligt.

Hoppas ni har det bra i helgen, jag stannar nog i Gnosjö till måndagmorgon, Mamma och pappa är i Stockholm och jag vill ju gärna träffa dem innan jag åker tillbaka till Växjöcity.

Vila (?)

Hade en riktigt tuff natt, halsen var tjock och jag mådde riktigt dåligt. På morgonen beslöt jag mig för att hoppa skolan, efter råd från läraren att faktiskt stanna hemma. Tanken var att jag skulle ligga i sängen hela dagen och bara lata mig, tror ni jag har gjort det? När klockan slog halv fem kände jag att det började krypa i benen på mig, jag ville så gärna ge mig ut på en promenad i den härliga snön. Men jag var faktiskt duktig och sa till mig själv att stanna inne. Ska jag bli frisk någongång måste jag vila. Men jag kunde faktiskt inte bara ligga stilla så jag har gjort lite fint i min gabrob som faktiskt inte såg riktigt klok ut, inte jätte ansträngande så det räknas väl som vila?

Imorgon är det match och jag hoppas jag kan spela, försök inte intala mig något annat för jag tror ändå inte att ni kommer lyckas. På lördag funderar jag faktiskt på att tåget hem till Gnosjö. Mamma och pappa är inte hemma på hela helgen för de är i Stockholm, men jag hoppas på att få umgås med min vän Petra och min bror Alexander. Får se hur det blir, men just nu lutar det åt att jag faktiskt flyr till Gnosjö och stannar där till måndag.

Nu ska jag ta en varm dusch och ge mig själv lite behövlig fotvård, för det borde väl ändå räknas som vila? :)

hem- och valplängtan

Jag längtar hem, hem till Gnosjö. Igår när jag klev av tåget fick jag en klump i magen, jag ville bara kliva på tåget och åka hela vägen tillbaka igen. Det är mycket nu, både i och utanför skolan. Hemma i Gnosjö känner jag mig alltid trygg och jag är aldrig ensam.

Jag längtar efter en valp också, en liten golden. Ska jag äntligen skaffa mig en liten strumpan tror ni? Mamma vad säger du om det? Det hade väl varit mysigt? En alldeles egen hund som man kan gosa med när man känner sig ensam, som den här dagen. Strumpan, vart är du? :)

två val

Jag står mellan två val, göra det som får mig själv att må bra eller det som inte får mig att må bra. För er är det säkert ganska självklart svar egentligen, men det är inte alltid så lätt. Jag vet inte hur jag ska gå tillväga längre, det sista jag vill är att må dåligt av att någon trycker ner mig ständigt gång på gång både med och utan ord. Man borde egentligen bara gå vidare och skita i det. Jag är en sådan person som ser någonting gott i alla människor, jag är uppfostrad så.. ja ja..

Är tillbaka i Växjö efter jobb hela dagen i gnosjö. det var roligt att jobba men jag är verkligen helt slut. Innebandyträningen gjorde sitt också, tror det var matchen som satt kvar i benen idag, riktigt seg.

Nu ska jag krypa ner i sängen, har tydligen tenta imorgon, har inte pluggat så det få gå som det går. Kanske misslyckad för första gången på Uni? Håll tummarna för att jag lyckas ännu en gång. Men tänk på att ett misslyckande kan även det vara ett lyckande.

Underbart väder

Det är underbart väder idag så jag och daniella passade på att grilla korv. Innan dess var jag och tränade på crossen i 30 minuter, skönt var det.
Igår var jag hos emma, klara var också med. Idol och tacopaj, första idolavsnittet för min del. Jag gillar inte idol och kommer aldrig göra det, men jag gillar att sitta med vänner en fredagkväll och kolla på det, det är mys.
Ikväll blir det oboy och film med daniella, bra uppladdning till seriepremiären som är imorgon!
Här kommer lite bilder från tidigare idag..







Underbar dag med en underbar vän.

Underbara du!



Älskade Fatima, min underbara härliga vän, vad skulle jag göra utan dig? Du kan få en dålig dag att bli en bra dag och du finns i alla lägen. Du är en underbar människa, låt aldrig någon tro något annat. Du är guldvärd!

ny vecka, nya möjligheter

Måndag och ny vecka. Jag satsar på träningen den här veckan efter att ha varit sjuk i två veckor. Seriepremiär på söndag och jag ska orka en hel match, vilket säkert kommer vara omöjligt efter två veckor utan träning. Fast jag fixar det, för jag fixar ju allt!

Förutom träning är veckan full av massa roligt. Höstmys hos jennie på tisdag, musikquiz på harrys på torsdag och pärstorp på lördag.

Ny vecka och nya möjligheter..

Ta bort låset från tvättstugan!!!

Vilken otroligt bra helg jag har haft med underbara människor. I fredags var jag och Zlatka ute och virrade runt utanför Växjö, tillslut efter många timmar kom vi fram. På kvällen var det sexparty hos Daniella med massa härliga tjejer, det var precis som det ska vara en fredagkväll på campus.
Igår åkte vi iväg med laget till Boda borg och det började med att vi fick punktering på Maddes bil strax utanför Växjö, tio tjejer och ingen visste hur man bytte däcker på bilen. Fick hjälp av en snäll man som stannade, det tackar vi honom för. Boda borg var riktigt roligt, mitt lag vann, ehm.. med en mer stämpel, haha. På kvällen åt vi på aptit, mycket god mat med ett härligt gäng, mer sådant vill vi ha!

Idag skulle jag tvätta klockan sju på morgonen, men någon idiot har inte tagit bort sitt lås. Inte bara jag som var irriterad över det utan det satt en lapp på dörren "Ta bort låset från tvättstugan!!!" Jo tack, men det har han ännu inte gjort. Jag fick boka om min tvättid och ge mig ut på en promenad istället, gick två timmar, underbart.
Nu har jag precis varit på stan med Daniella, ska strax bege mig till bibblan för att skriva ut fältarbetet och kopiera böckerna jag lånat så jag kan lämna tillbaka dem på tisdag.

Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag! :)

pluggfri helg

Tog helg strax efter elva idag och det kommer bli en pluggfri sådan, men jag är väldigt upptagen ändå. Imorgon ska jag till Norrhult och lämna t-shirtar på tryck. Sen på kvällen är det sex-party hos Daniella som gäller. På lördag åker vi iväg med laget till boda borg och på kvällen ska vi ut och äta, tror på en riktigt bra lördag med världens bästa lag. Söndag däremot har jag inga planer, tror det bli en slappsöndag tillsammans med Daniella. Bra helg hoppas jag på.

Vill ge ett stort tack till tre vänner, jag är otroligt tacksam för att jag har er. Tillsammans har vi stöttat varandra genom skolan och försökt koppla bort allt det där tråkiga som händer. Utan er hade jag aldrig orkat skriva tentorna. Ni har en stor plats i mitt hjärta!


Härlig helg

Har varit en riktigt bra helg. I fredags var dte ladies nigth som gällde, riktigt roligt var det. Innan dess åt vi mat på båtsmannen, god mat med trevligt sällskap. Tack för kvällen Petra och Frida!
Igår gick vi upp tidigt för att åka till Ullared, jag, mamma, alexander och petra. Har aldrig varit med om att det varit så mycket folk som det var, helt galet. Hittade det jag skulle och lite till iallafall. På kvällen åt vi god mat och tog det lugnt på gärdesgatan. Skönt att vara hemma i Gnosjö lite.

Nu är jag tillbaka i Växjö, har packat upp allt jag handlat och tar det lugnt och hoppas att jag snart ska bli frisk från den här otroligt jobbiga förskylningen. Var en sväng hos min underbara syster och hennes mikael innan vi åkte vidare till Växjö. Nu kommer snart Markus, vi ska äta tacos sen blir det kanske en film.

Alla tankar går till min älskade mormor!

H e l g

Underbara efterlängtade helg är här. Jag har gått och hoppats hela veckan på att jag ska vara helt frisk tills idag, men det är jag inte. Är fortfarande seg i kroppen och jag har ont i halsen. Har även fått lock för ena örat, jag hörde inte ett dugg igår och när någon med för ljus röst pratade så skar det sig i hela örat, en riktig pina att sitta på seminariet igår. Men men, jag får gå på irpen och ha roligt ikväll ändå. Ladies night med Petra och Frida som gäller ikväll, och som jag har sett framemot detta. Kommer bli mys.
Efter ladies nigth åker jag med hem till älskade Gnosjö, har saknat mamma och pappa extra mycket den här veckan. Imorgon är det iallafall en tripp till ullared som gäller och resten av helgen ska jag bara slappa och umgås med mamma och pappa.

Igårkväll testade jag något nytt, kikärtssoppa.. och det var faktiskt gott! Var hemma hos melanie och alexander. En trevlig kväll med skip-bo spelande. Nu ska jag ta tag i dagen, ska försöka städa här innan Petra och Frida kommer. Ha en bra helg mina vänner!


ps. Jag ska på Iron Maiden i sommar, hihihihihihi.

RSS 2.0