Vardag



Fixade riktigt god mat idag. Kyckling,broccoli, rödlök och herycots verbs (?) smaksatt med cream friech med smak av soltorkade tomater och fetaost, till det en god sallad. Ska snart bege mig iväg mot innebandyträningen, seg i benen efter matchen igår så det blir en lugn träning med tjejerna ikväll.

.

For what is a man? What has he got?
If not himself - Then he has naught.
To say the things he truly feels
And not the words of one who kneels.
The record shows I took the blows
And did it my way.

Slut på helgen

Tillbaka i Växjö efter en fullspäckad helg. På torsdagen bjöds det på tacos hemma på gärdesgatan och fredagen började med att de ringde från kortids och frågade om jag ville jobba natten, tackade självklart ja, bra med extra pengar. Hann in en runda till Värnamo för att umgås lite med Evelina, Mikael och Markus innan det var dags för nattpasset. Lördagen sov jag några timmar, sedan var det dags för firande av Markus och Alexander. Lördagen slutade med ett spontant besök på Harrys med Sanna och Johanna, mycket trevligt. Har inte besöks harrys på drygt fyra år. Idag blev det innebandy, Eve spelade och sedan vidare till Växjö för att umgås med min vän daniella, blev tacos igen. Alexander kom även förbi för att dricka lite kaffe med oss.
Nu blir det snart sängen, ladda upp för en heldag i skolan imorgon och sedan frippefika. Hoppas ni har haft en bra helg.



Köpte en matte på City Gross i Värnamo, tycker den passar väldigt bra i min lilla lägenhet :)

stopp.paus.

Igår tog jag tåget hem mot Gnosjö för en långhelg hemma med min fina familj. Det är så skönt att komma hem och vila upp sig, jag behöver en paus från allt i Växjö. Men ibland  är det svårt att bara släppa allt, jag får sms med frågor hit och dit om olika saker. Kan inte jag få en helg utan något ansvar, utan några kvar, bara vara. Ikväll ska jag iallafall till min syster, hon slutade precis jobba så hon kommer strax och hämta mig. Imorgon är det smörgåstårta och kalas för markus och alexander. Inga krav, bara skratt, mys och trevligheter med de jag trivs bäst med. Jag hoppas jag får resten av helgen i lugn och ro, utan sms och krav och frågor. Stopp.paus.

Grattis!



Grattis på födelsedagen älskade bröder! :)

En lördagkväll med underbara vänner!




Tackar mina underbara vänner för kvällen igår, mat, melodiefestivalen (det var på i bakgrunden) och massa massa tjöt. Ni är toppen! Nu ska jag strax åka iväg för match mot Ljungby, Heja!

Växjösjön!



En promenad runt Växjösjön med min vän Emma i underbart väder!

långledigt

Det är fredag och jag sitter här med färg i håret, var tvungen att jämna till det lite. Fick ledigt igår och har ingen skolan förrän på torsdag igen, det är vad jag kallar långledigt. Tänker dock vara duktig och ägna min tid åt plugg och även skriva upp mig på lite jobb och hoppas på ett sms på en förskola eller fritids i veckan, hade varit mycket bra för min del, pengar behöver vi. Helgen är fullbokad, ikväll ska jag och Klara mysa till det lite när hon slutat kl.20. Imorgon ska jag först på en promenad med Emma och sen plugga med Daniella, kvällen bjuden på matlagning och melodiefestivalen tillsammans med Mimmie, Malin och Emelie, skulle egentligen bowlat men det var fullbokat. Söndag åker vi iväg tidigt för match borta mot Ljungby, hoppas på att komma hem med en vinst, dåligt med spelare nu men vi kan nog fixa det.
Nu ska jag skölja ur färgen, hoppas ni får en mysig fredagkväll mina vänner.

04 - mina vänner

"Den värsta ensamheten är att helt sakna sann vänskap" (Bacon, Francis)

Citatet talar väl för sig själv egentligen. Alla människor är värda en äkta sann vän, vänner gör livet värt att leva. Jag har förlorat många vänner men jag har också fått många underbara nya vänner, sen finns det vänner som alltid funnits kvar. Det spelar ingen roll hur länge jag kännt mina vänner, om de bor i Gnosjö, Växjö, Hjo, Östersund eller Alvesta, för mig betyder alla vänner lika mycket och jag är evigt tacksam för att jag har er. Jag väljer att inte nämna några namn, för ni vet själva om vilka ni är och ni ska ta åt er när jag säger att det är ni som får mig att skratta och känna livsglädjen. I love you guys!

RSS 2.0