Klara!

Hon är tillbaka igen, i sverige, i växjö, min lilla vän klara. Hon har haft det helt underbart i italien. Precis vad du behövde vännen! Har dock varit tomt utan min vän här i Växjö. Men idag fick jag äntligen träffa henne, gick dit så fort jag kom hem från gnosjö idag. Ja, för jag har faktiskt åkt tåg både från växjö och tillbaka igen för att jobba lite på fritids. Jo en bra onsdag har jag iallafall haft. Nu kollar jag på oskyldigt dömd, äntligen är det tillbaka. Ska krypa ner i min säng och kolla färdigt nu. Imorgon är det grupparbete och seriepremiär som gäller. Heja oss!

G-town

i torsdags när vi kom hem från utepedagogiken tog jag tåget till gnosjö. Jag var riktigt trött efter en natt med endast två timmars sömn. Hemma i Gnosjö blev det lite kvalité tid med far min, vi åkte upp till mamma och tog en kaffe. Jag la mig ganska tidigt på kvällen eftersom jag skulle upp och jobba halv sju igår. Jobbet gick kanon, jag har sagt det innan och jag säger det igen, jag har verkligen valt rätt yrke.
Efter jobbet åkte jag och petra till Värnamo, roligt att äntligen få lite tid med petravännen. Hittade det jag skulle i Värnamo. Avslutade kvällen med idol och en skräckis hos petra och alexander. Jag tycker om att vara hemma i G-town. Ikväll är det party som gäller, sista sigges för i år, växjötjejerna kommer senare idag. Blir nog en riktigt lyckad kväll.

Aj...

Jag har insett att jag måste trappa ner på träningen lite, det går inte att träna varje dag, och det går verkligen inte träna mer än en gång om dagen. Min kropp har sagt ifrån, jag får dra ner på det lite och öka efter ett tag när jag känner att jag klarar av det.
Just nu värker min kropp nått så sjukt mycket, har nog inte heller blivit helt frisk sen jag var sjuk heller.
Imorgon är det iallafall utepedagogik med övernattning vare sig jag vill eller inte. Ska kolla på filmen på ettan, kommer säkert somna med en gång. Men ska iallafall vara pigg imorgon, hoppas jag är det nu med!

Ny vecka - fullt upp

Det är måndag och jag har varit vaken alldeles för länge idag känner jag, jag är ledig och borde tagit sovmorgon, men jag vaknade klockan åtta av att de klippte gräset utanför. Bra att man kom upp iallafall.
Har faktiskt rätt mycket för mig idag, när Hanna har slutat ska vi gå runt trummen, tror det var runt tolv hon slutade. Klockan två ska jag möta fatima och vi ska plugga som aldrig förr. Det var länge sen vi satt och pluggade på bibblan tillsammans, äntligen får vi göra det igen. Ska hinna med att träna med emma idag också, easyline som gäller. Vi är helt sålda på det, iallafall jag. Resten av min vecka ser ut så här:

Tisdag: Idrott från 8.15-11.15, baka bröd, innebandyträning
Onsdag-Torsdag: träna, Utepedagogik med övernattning. 
Torsdagkväll: Gnosjö
Fredag: jobba på skolan
Lördag: Siggesavslutning
Söndag: slappdag? hehehe.. :)

Olofström

Det blev en kort kväll igår, jag och klara kom till emma och skulle grilla lite, men grillen funkade inte så vi fick steka det. Men det blev riktigt gott ändå, potatisgratäng till det med, underbart! Jag har ju precis lärt mig att äta det. Vi skulle gått ut på deluxe, men jag var inte alls sugen på det, jag tror inte jag är helt hundra i kroppen än, förskylningen sitter fortfarande i. Får ladda till nästa helg då jag ska hem till Gnosjö för sista sigges för i år.
Idag ska jag iallafall åka till Olofström, den lilla hålan. Evelina har seriepremiär så vi ska självklart vara där och heja på henne. Ska äntligen få se hennes lägenhet också, blir lite mat där också innan vi åker hem igen. En riktigt bra söndag med andra ord. Och det blir ännu bättre när man vet att man är ledig imorgon.
/ matilda.e

Vi ses på lördag!

Det är lördag och jag är mitt uppe i tvättningen och har gått en runda i det underbara vädret.
Åt precis en god frukost, mannagrynsgröt med hallonsylt och två knäckebröd och ett glas juice till det. Ikväll är det utgång som gäller, ska iväg till hemma vid fem och grilla!
Ha en bra kväll mina vänner!

Äntligen helg!

Det är helg och jag är helt slut i hela kroppen. puh. Precis hemkommen från stan, jag, katarina och hillevi gick en runda efter dramat. Snart kommer markus, håller på att laga mat som ska ätas när han kommer, kcykling och ris blir det idag. Sen ska han ta tåget hem och jag ska cykla ner till stan och möta melanie, vi ska på bio, flickan som lekte med elden ska vi se. Får hoppas den är bra!
Imorgon är det ferre hos Emma och Linus, ja, ännu en bra helg har jag att se fram emot.

Tiden

..räcker inte riktigt till längre. Jag har försökt planera en helg när jag kan åka hem och bara vara, men det är verkligen omöjligt. Jag ska dock hem och jobba den tjugofemte september, men tjejerna i klassen kommer den tjugostsjätte så det blir inte så mycket egen tid till att bara umgås med mamma, pappa och andra där hemma. Sen har jag någonting varje helg framöver, det är matcher hit och dit. funderade på att komma hem helgen den sextonde oktober, men jag kan nog inte komma hem den helgen heller. Sen börjar vfu:n vecka 41-45, då kommer man inte ha så mycket ledig tid som man har nu. Som det är nu så kommer jag inte hem förrän i början eller i mitten av november. Så ni får helt enkelt komma och hälsa på mig och kanske kolla på mina matcher, kan behöva lite stöd hemifrån! :)

Match

Jag sitter här med min Loka och är laddad för match, möter vöikers i teleborghallen så jag har inte speciellt långt till samlingen. Är riktigt nervös men det ska vara bra har jag hört. Är dock väldigt slut i kroppen efter vattenpasset vi had epå idrottslektionen idag, fy fan säger jag bara. Ska köra på det sen, Så emma, nu vet du vad du har att se fram emot!
Efter matchen ska jag och markus se nya wallander filmer, äntligen lite tid med min broder, hihi.
Nu ska jag ladda lite till. hejsvejs.

idag har jag..

* tvättat
* gått runt sjön
* haft besök av emma och jennie
* ätit lunch med emma och jennie
* pantat med katarina
* bakat bullar

Jag ska..
* bjuda katarina och daniella på bullar
* sitta i seket på herrarnas match med mimmie
* fika lunch till imorgon
* sova

Hejsvejs..

ny vecka, nya möjligheter

Nu rusar vi in i ännu en vecka och jag har fullt upp hela tiden. Helgen har varit smockat med Bio, utgång, simning, tennis, ja lite av varje faktiskt. Jag gör någonting hela tiden och hinner nästan aldrig sätta mig ner och ta det lugnt och slappna av. Jag lär inte hinna det denna veckan heller.
Idag har jag haft fullt upp sen jag vaknade, först grupparbete med fatima och matilda, efter det lunch med klara och även en runda på stan med henne. Skulle lägga upp hennes nya jeans, sen passade vi på att ta en fika, mötte alexander och hans vän där också. Efter det cyklade jag iväg för att träna med emma och nu sitter jag här och har precis lagat lite kinamat till mig. Jag ska faktiskt bara ligga i soffan ikväll och ta det lugnt för jag har som sagt fullt upp i veckan. Imorgon är jag ledig igen men jag ska upp och tvätta, på kvällen ska jag sitta i seket med Mimmie, Kul att få prata lite med henne. På onsdag går jag faktiskt en heldag i skolan, börjar halv tio med idrott i simhallen, sen musik från ett till halv fyra. Match på kvällen.. ja jag behöver nog inte fortsätta med hur resten av veckan ser ut för ni förstår nog att jag har fullt upp.
Nu blir det soffhäng! :)


Bild från i lördags.

idol 2009

Av det lilla jag sett av Idol så vill jag att Calle ska vinna!
http://www.youtube.com/watch?v=G8a4Is9QkQE


min helg

Igår var det fredag och efter vår dramalektion så fixade jag, daniella och katarina tacos. Sen fick vi oss ett ryck och åkte iväg till sandsbro för fika på ett mysigt ställe. Avslutade dagen med Bio med ingen mindre än Daniella, vi såg The Ugly Truth, bra film faktiskt.
Idag vaknade jag klockan nio, riktigt skönt att sova ut. jag låg kvar i sängen och kollade på tv till halv elva då jag insåg att jag inte kunde lata mig mer och tog mig ut på en promenard i det underbar höstvädret, dock låg det folk och solade i bikini, men jag vet inte riktigt om det var så varmt, för som sagt höstväder var det, inte sommar.
nu ska jag snart fixa lite lunch, och kanske ta bussen ut till Sandsbro för att kolla på när mina bröder spela match. Men jag måste vara hemma klockan fem igen för då kommer emma och daniella. ja, jag får helt enkelt se hur jag gör. Ikväll blir det iallafall Loft, vilken jag ser fram emot. Får hoppas vi kommer in bara.
Imorgon tänker jag inte ligga utslagen i soffan, nej nej, jag ska först simma med emma sen även spela tennis med daniella och katarina, är jag inte för duktig?

Systeryster

Igår var jag upptagen hela dagen, var inte hemma en sekund knappt. Direkt efter skolan åkte jag och daniella ner till stan för att möta upp ninnie för fika, hade lite tid innan så jag köpte mig ett regnställ, mycket pengar som gick, men det var det värt. Efter fikan åkte vi ut till hovshaga för att kolla på min syster. Hon gjorde mål men det missade vi precis. roligt att daniella hängde med iaf, så jag slapp sitta ensam, hihi.
Evelina sov hos mig sen, vi satt och tjötade ett bra tag igår, hade mycket att berätta för varandra, vi glömnde säkert häflten. Skulle egentligen åkt hem i helgen med för att umgås med henne ännu mer, men det har blivit ändrade planer, krångel med skjuss och så. Men hon kanske kommer ner på lördag och shoppa lite och för att kolla på markus och alexanders match. Får hoppas att hon kommer. Tycker inte om att man varken pratar eller träffar sin syster så mycket längre, hon är ju inte vilken syster som helst, utan min syster, min förebild, världens bästa syster! :)

Ikväll hoppas jag innebandy träningen, förskylningen är tillbaka, jag får nöja mig med en promenard med daniella idag, bättre än inget. Blir även sista grillningen för i år hos Klara idag, det blir trevligt :)

One tree Hill

Läste precis att det visst börjar på måndag igen, men det var inte det enda jag läste. De som spelar Lucas och Peyton är, alltså chad michael murray och Hilarie Burton. Hur sorgligt är inte det då? Jag gillar det då inte.
Nu ska jag iväg och äta lite mat med Klara. Hej på er!

bra jobbat tilda

Mitt nya liv börjar riktigt bra. Jag har gått runt växjö sjön med Hannabanana idag, och självklart lilla alva också. Sen gick jag bort till emma, det är faktiskt en liten bit, och vi var duktiga och tränade på gymmet. Vi var självklart i easyline rummet, riktigt bra rum och jag känner att det kommer kännas att jag har tränat imorgon!
Ikväll har jag haft Hanna och Jonas på besök, ätit tacopaj. Roligt att umgås med er igen, alltid trevligt!
Imorgon har jag skola från åtta till elva, idrott och funktionshinder står på schemat. Riktigt intressant. Efter det kommer min broder markus på besök och har även en middagsdejt med Klara planerad och innebandy träning på det. Skit bra, eller hur?
Nu ska jag krypa till sängs. God natt på er!

Nu kör vi

Nu när skolan dragit igång känner jag att det är dags att ta tag i livet och träningen. De senaste veckorna har jag mest bara tränat när jag själv kännt för det, det har inte blivit någon regelbunden träning. Min höst/vinter kommer ungefär ser ut såhär. Dagliga promenader, i form av morgon,eftermiddag och kvällspromenader beroende på hur jag går i skolan. Måndagar och Onsdagar ska jag träna med emma på gymmet, kommer variera med gym och simning. Tisdagar och Torsdagar har jag innebandy träning, de träningar kommer jag även cykla till, om det inte är snöoväder ute. Det är cirka en mil till träningen, men det är cykelväg hela vägen så det är väldigt smidigt. Jag kommer ha en match i veckan och kommer även träna på gymmet på helgen, antingen fredag, lördag eller söndag beroende på vad jag har för aktiviteter och vilken dag matchen ligger på. Detta kommer hålla mig skade fri i år och jag kommer även genom detta komma tillbaka till fotbollen. Om jag lyckas med detta, vilket jag vet att jag kommer göra, kommer både jag och mina nära och kära vara stolta över mig. Men det viktigaste är att jag mår bra. Så.. nu kör vi!

Use Somebody

Helt amazing sound på denna låten, och rösten, kära nån! :)
http://www.youtube.com/watch?v=vUFDOlO6B2w

Så dumt

Har legat och läst Mia Törnbloms bok, så dumt. Otroligt bra bok som handlar om hennes liv. Det är svårt att sluta läsa. Jag köpte boken i Ullared för Sandra har sagt att hennes böcker är så bra. Har läst Självkänsla innan och den är verkligen bra om man är lite osäker på sig själv och livet. Hon är bra helt enkelt, den där Mia!
Nu tror ni säkert att jag legat och läst hela dagen, men det har jag faktiskt inte. Gick upp tidigt och åt god frukost framför tv:n, sen har jag tvättat fyra maskiner och även städat av lite i lägenheten, har lagt in alla kläder i gadroben, de låg i en väska på golvet innan, kände att det var dags att packa upp dem. Har även hunnit med en långpromenard, gick både runt Trummen och Växjö sjön. Det var ett sånt härligt höstväder idag och jag slapp regnet.
Ikväll var det meningen att vi skulle haft spelkväll med klassen, men det var inte så många som kunde så vi ställde in det. Det blir istället lite matlagning och filmtittande med Daniella.
/tilda.e


Blackout

Jag fick blackout igår när jag skulle ta ut pengar, jag glömnde bort hur man stoppade in kortet i automaten. Hur kan det hände egentligen? Jag bara stod när och kollade på kortet ett tag, och undrade sedan "Vad fan jag höll på med?" Läskigt att få sådan blackout.

Nu är det slut på veckan..

det är dags för fredagsmys!
Äntligen helg, hade drama lektion från 8-11 idag, riktigt roligt var det, skrattade konstant hela tiden. har otroligt fina bilder som andra i klassen har målat, ska lägga upp några favoriter på bloggen sen. Vi skulle måla av varandra utan att kolla på pappret, ni kan ju nästan lista ut vilka fina bilder vi fick. Alla fick sig ett gott skratt!
Nu sitter jag i min säng och har precis lyckas få dit min skänk som jag fått av petra och alexander. Nu vill jag gärna ha besök så jag får visa hur fint det blev, hihi. Har hämtat ut min mobil idag också, gud så snygg den är, den ligger på laddning,men jag måste erkänna att det är riktigt svårt att inte pilla på den.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag möta Emma vid Willys. Vi ska laga mat och ha det trevligt ikväll. Hoppas ni får en bra fredagskväll mina vänner.
/tilda.e

"Jag får liksom ingen ordning på mitt liv"

Är det bara jag som älskar Winnerbäcks nya låt? Jag älslar ju alla hans låtar, men den nya är verkligen något speciellt med. Inte riktigt Lasses stil, men hans röst är ju gudomlig. Jag älskar den helt enkelt, jag älskar honom!
Inte långt kvar tills jag får den nya albumet i brevlådan!
Nog om Lasse.. idag har jag jobbat, underbara unge, hon får än att älska livet! Ikväll blir det film med markus, alexander och petra. Mysfaktor på det!
/tilda.e

Gitarr

Måste få berätta att jag lärt min spela gitarr idag på musiken, inte illa va?


LG Prada II

På fredag kommer den här i min postlåda, får nytt nummer också så kommer sms ut det till er! :)
Är förövrigt hemma i Gnosjö nu, ska jobba på skolan imorgon sen åker jag tillbaka till Växjö på fredagmorgon igen.
Hej svejs.


att vara sjuk

igen... ja, min feber är tillbaka och jag är sjuk igen. Jag har legat i sängen hela dagen och kollar på film och det lilla bra som varit på tv:n. Jag har insett att det är riktigt tråkigt att vara sjuk, visst kan det vara skönt att bara ligga hemma och kolla på film en hel dag, men inte när man egentligen inte känner för det. Jag vill vara i skolan, jag vill plugga. Det låter helt sjukt men jag vill det!
Har iallafall pratat med petravännen i en timme idag, gjorde iallafall dagen roligare.
Ska försöka ta mig till skolan imorgon, går bara från ett till fyra då. Sen ska jag hem till gnosjö för jobb på torsdag, så ni kanske förstå att jag verkligen inte kan vara sjuk nu? Dålig tajming matilda, helt klart.
Ska gå över till min bror för lite mat nu, och sörja för att jag missar min innebandyträning idag.
/tilda.e

RSS 2.0