Då var den snart förbi

Det är torsdag, jag fick helg igår vilket var väldigt skönt. Passade lilla Alva i morse, sen fick man pallra sig iväg till biblioteket för att studera med Fatima, Daniella, Katarina och Ivana. Fick väl en del gjort, imorgon har jag tänkt att bli klar med alla uppgifter, och då ska även Matilda och Alexander göra oss sällskap på biblioteket.
Blev massa glad när Klaravännen frågade om jag vill äta mat hos henne ikväll, jag tackade självklart ja och susade iväg mot foskarn. När vi ätit fick vi för oss att baka morotskaka, dock blev de en aning misslyckade. Men det var iallafall en trevlig kväll hos lilla Klara. Nu är jag hemma, ska krypa ner i sängen snart för jag ska tvätta klockan 7 imorgon, tänkte vara duktig och städa också, eftersom man får fin besök i helgen. Imorgon är det fredag, alltså är denna veckan redan snart förbi.

hundvakt, eller valpvakt

det har jag varit idag, myspys var det. Busade och var ute och gick, när vi kom in var hon helt slut. sen åt jag, hanna och jonas mat innan de åkte hem med lilla alva. Jag drog mig neråt stallvägen till dennis, umgicks med några i klassen, är precis hemkommen där ifrån, grabbarna drog till Sivans, men jag kände inte för det ikväll. Så nu sitter jag här, ska snart sova. Imorgon kl 10 ska jag passa alva igen, sen blir det lite plugg på biblioteket med fatima och daniella.
Nu blir det faktiskt sängen, god natt Sverige

ps. på fredag kommer evelina, och resten av familjen kommer på lördag. Sivans som gäller för mig, alexander, petra och björnell!

Ny design

Tack Emma för hjälpen! :) hihi
imorgon går jag min sista dag i skolan denna veckan, skönt är det!

ny vecka, nya möjligheter

helgen är över, det har varit en helt ok helg. I fredags bjöd jag på trerätters, fick äntligen träffa hanna och jonas, väldigt länge sen sist. De tyckte maten var god, eller det var vad de sa iallafall :)
i lördags gjorde jag allt och ingenting, bakade bröd för första gången, och det blev mycket bra. Sen umgicks jag med min tidning, min Loka och mina riskakor.
I söndags var jag trött, åt lyxfrukost med markus, nybakade frallor, juice och ägg. GOTT ja! sen gick vi ut till Hanna och Jonas, var ju tvungna att se deras lilla valp. Supersöt! sen pallrade vi oss hem och åt mat och hyrde film.
Och idag vaknade jag kvar över 8 och började dagen med en promenad med markus, efter promenaden fixade vi gästlegg till helgen, ser jag verkligen fram emot! :)
Nu sitter jag här, har precis handlat, väntar på Klara, vi ska äta tacos och kolla på Bonde söker fru - bröllopett.
ska nog börja steka köttfärsen nu, Hejsan hoppsan, imorgon är jag ledig!

LOKA, veckorevyn och riskakor

det är allt jag behöver ikväll, ska bara ta det lugnt, inte tänka något alls på skolan, utan bara lata mig, fy fan vad skönt det ska bli! ska försöka laga lite mat med, självklart, men frågan är vad? Lyxa till det lite kanske?
ska faktiskt baka bröd idag också, får se om jag lyckas. Nu ska jag se vad som finns i frysen.
måste ju föresten nämna att det var riktigt kul att blondinbella åkte ut igår, jag följer inte ens lets dance, men har kollat två ggr nu, och de jag hoppades skulle åka ut åkte först.

gårdagen i bilder


















Kolla fler bilder på http://adlit.bilddagboken.se
eller facebook. Hejsvejs

"sista kvällen med gänget"

Ikväll har vi "avslutningsfest" med basgruppen, äta mat och ha det trevligt, sen ska vi ut och göra sivans. Jag ska snart sätta igång att städa, sen ska jag tvätta, cykla ner till stan med emma, cykla hem, duscha, och sen kommer alla.
Det kommer bli en bra kväll!
Hade första dramapasset idag, sjukt kul, skrattade, lekte lekar, ja, det var verkligen riktigt roligt.


Idag säger vi grattis till Petra som fyller 21 :)
Och grattis i efterskott till Elin som fyllde 18 igår!

Måndag

idag har jag haft fullt upp, började med att jag gick till skolan vid 9, började nya kursen, mycket intressant. Slutade vid 12 så jag och fatima åkte in till stan och åt och kollade lite i affärer, hon shoppade, men inte jag för jag hade inga pengar. sen tog jag bussen hem, var hemma en timma, klockan fyra gick jag iväg till klara, vi handlade mat på willys tills på onsdag. sen bestämnde vi oss för att laga lite mat tillsammans, så jag är precis hemkommen från Klara, åt och tjötade. Är så tråkigt att vi inte läser tillsammans längre, men som tur var bor vi nära varandra :)
Nu ska jag kolla på tv lite, sen krypa ner till sängs.

pengar, en students största problem

Nu sitter jag i Gnosjö, har varit och ätit mat uppe hos mamma med pappa, markus, petra och alexander. Åker till Växjö om ungefär två timmar. Mamma och Pappa kör ner oss ikväll, pappsen ska sätta upp lite saker i lägenheten och försöka lista ut vad det är som luktar i min lägenhet, luktat konstigt, troligtvis från personen som bodde där innan mig.
Har varit en trevlig vistelse i kära Gnosjö, 18 års partaj hos Elin igår. Utgång den 21 feb. blir det, det ser jag fram emot, äntligen får du följa med ut! Fick träffa min syster idag också, en väldigt kort stund dock, bra att man har en syster som har läst precis samma sak jag läser nu, spara lite penagr på så sätt. Jag har ju faktiskt inte köpt en enda bok, tack vare markus och nu evelina med, har även lånat en bok av calle. Fast nu får jag dock köpa de böcker evelina inte hade, men det blir ju lite mindre summa att köpa för iaf. Pengar är verkligen det enda man tänker på som student, dag ut och dag in, inte riktigt så ofta kanske, men nästintill. Pengar är ett stort problem.
Jag får väl ta och röja upp lite här hemma, har lite att fixa innan jag åker. Imorgon börjar nya kursen, verkligen riktigt spännande :)

fullspäckad fredag

det är fredag, och jag somnade igår, helt otroligt, så denna dagen har börjat mycket bra. och jag tror det fortsätter så med. Ska snart pallra mig iväg till skolan, sista dagen på denna kursen, på måndag börjar en ny kurs, äntligen ska vi få läsa våra inriktningar, jag har drama varje onsdag, undra vad som menas med det? Men visst låter det spännande? har fått reda på mina vfuveckor också, v.7-11, en lång tid så att säga. Därför kommer jag inte hem till Gnosjö förrän då har jag bestämt mig för, förutom imorgon då förstås. Det är bara tre veckor dit, det är väldigt snart.
Mer har jag att göra idag, ska tvätta, träna med Emma och slutligen laga mongolisk mat med grabbarna.
Nu måste jag skynda mig såg jag, herregud vad tiden gick fort helt plötsligt.

torsdag, snart helg

snart är det äntligen helg, vilket är riktigt skönt. har spenderat eftermiddagen med Emma på gymmet, sen badade vi bubbelpol och badade i äventyrsbadet. Imorgon kör vi ett pass med både simning och gym. Känner verkligen att det går bra nu, med rygg och knä, jag kännar att jag kommer lyckas med det jag vill, spela fotboll, i Hovshaga dessutom. Ja, min framtid ser ljus ut, om jag bara får bort de där sömnproblemen så är mitt liv perfekt. jag och klara utnyttjade varandra lite igår kväll, båda kände sig ensamma och ledsna, kändes bra att få sitta och tjöta, och även plugga lite hos lilla Klara.


På lördag åker jag till gnosjö, ska fira Elin.

sömnproblem

jag var jätte trött efter simningen igår, men jag kunde ändå inte somna. Om det fortsätter så måste jag åka till läkarn, det sjuka är att jag somnade som en stock när jag sov hemma i Gnosjö fredag-lördag, det kanske är något med skolan som gör att jag inte kan sova, men jag kan inte komma på vad. Eller så är det en skadedeprition som klara sa.
Tur jag har vänner som stöttar mig, Ni är bra! Nu ska jag äta kycklingpaj hos markus.
Håll tummarna ännu hårdare för att jag somnar tidigt ikväll! hej svejs!

vad är det med mig?

jag måste ha vänt på dygnet, på nätterna sover jag inte, jag försöker verkligen men jag somnar aldrig. Så på dagarna ser jag ut som en vandrande Zombie för att jag är alldeles för trött. Nu har jag fått i mig lite mat, äta när man är trött, det går verkligen inte, så jag tryckte ner det. För jag ska snart iväg och simma med Emma, och jag kan ju inte träna om jag inte ätit. Ska simma många längder så jag är riktigt trött när jag kommer hem och somnar på stört. Håll tummarna med mig!

föresten, evelina om du läser detta, jag saknar dig syster, kom och hälsa på mig så fort du får tid, det skulle din lilla syster uppskatta väldigt mycket :)

en kväll på Sivans = trött idag

Efter många om och men tog jag mig i kragen och följde med ut, Blev en tjejförfest hos Emma B, riktigt trevligt. Jag och karin kom fram till att vi hade en gemensam bekant, hur stor är chansen? Att man har en gemensam bekant med någon man träffar någon i Växjö som man aldrig sett innan. Blev iaf en lyckad kväll på Sivans med mycket dans, när tjejerna gick hem umgicks jag med min käre broder markus och hans vänner frida och sanna. De spelar i Hovshaga och sa att jag var så välkommen att spela med de. frida påminde sjukt mycket av Vestis till sättet. Jag som bara trodde det fanns en som var så sprallig och go på ditt sätt vestis ;)
idag blir det storstädning av lägenheten, behövligt? svar JA! sen ska jag till markus och låna hans dator för att renskriva lite saker, vi ska fixa lite mat tillsammans, god mat ska vi ha, så man slipper suget efter alla gottigheter nu såhär dagen efter, sen ska jag nog kolla på film med emma W :)

Sms

Sms är bra, jag kunde ju tyvärr inte kolla på Nittorp idag, men fick iaf se igår kväll, har fått resultat av Petra idag. Gnosjö slog bla. hillerstorp med 3-0 och vann gruppen, spelade finalen mot grimsås, matchen slutade 1-0 till grimsås, Så gnosjö kom på andra plats i år också. Det är bra jobbat tycker jag. Alexander och björnell stod för målen idag, bra gubbar. Nu får jag invänta reslutaten från Damerna också. hejar självklart på mitt kärate Hillerstorp, Och på fatima såklart :)
Ikväll vet jag inte hur det blir än, Sivans eller inte sivans, det är frågan. Imorgon ska jag iaf kolla på film med Emma.
Hej så länge.

Nittorp

har precis lagat mat och ätit med markus, jag ska hoppa in i duschen snabbt sen ska vi åka hem mot Gnosjö, för ikväll är det fotboll i nittorp som gäller.
Resten av helgen vet jag inte hur den ser ut än, Jag åker tillbaka till växjö tidigt imorgon, har tänkt städa min lägenhet, sen ska ajg tvätta och lite sånt. Sen kanske det blir Sivans på kvällen, det lutar åt det iaf.
Nej, duscha var det ja..

in your face

snacka om att vi varit effektiva idag, igår fick vi en pik av våran lärare, han menade att vi verkligen skulle få sitta 48 timmar och skriva för att få klart våran lab.rapport på 12-15 sidor. HAH, in your face bitch, vi lyckades på 5 timmar. Och några timmar igår då också. Vi är så duktiga. Imorgon ska vi bara finslipa det hela innan vi lämnar in det kl. 12.00.
Ikväll ska jag helt ärligt bara lata mig, har precis sovit en timma, det var verkligen behövligt. Nu ska jag äta lite kvällsmat, sen är det sängen och TV:n som är mina bästa vänner ikväll.

en dag med plugg

jag somnade tillslut igår, vid halv 5, lagom pigg när klockan ringde kl 7, jag ställde om den till tio i 8, sen gick jag upp och tog en låååång dusch för att piggna till, kl.9 mötte jag upp de andra på bibblan, och där satt vi till klockan slog 12, för att äta lite lunch, sen var det seminarie, joakim hjälpte oss lite med våran lab.rapport, sen satt vi på bibblan till kl.17, sen var det bums iväg till willys för att handla lite, helt tomt i kylskåpet ju. Har precis fått i mig lite Soppa. Snart kommer Tora och hämtar upp mig, äntligen dags för innebandy träning, håll tummarna för att knät håller.
Ikväll lägger jag mig tididgt..

i växjö, men sömn får jag ingen

här sitter jag i växjö och är jätte pigg, jag förstår inte varför? jag har luggit i flera timmar och försökt somna, men det går inte. Kanske för att jag skrämnde upp mig själv när jag kom på hur läskigt det var att sova ensam helt plötsligt. Inte för att jag brukar sova brevid någon, men mamma, pappa och markus har iaf sovit i rummen brevid eller över. Markus är typ, ja, vad kan det vara, 50 meter bort iaf, men han ligger nog och sover som en stock nu.

Dagen tillbringades iaf i Andertorp där det självklart var fotboll som gällde, blev dock inte bara jag och markus som jag skrev tidigare idag/igår, vi fick med oss Evelina och Fatima. Jag och Fatima skrattade som vanligt, den här gången var det några blåsta jävlar som satt bakom oss, herregud säger jag bara, jobbiga som bara den, och sen sitter de och säger "Offside, offside". Dagens ungdom, jag säger då det. Till helgen blir det förhoppningsvis Nittorp om jag lyckas ta mig hemmåt, får passa på dessa två helger för sen har jag inte tid eller pengar att komma hem. den 17 januari åker jag enbart hem för att Elin fyller 18, hade tänkt att spara de pengarna annars, om de nu finns vill säga, men jag vill ju hemskt gärna komma. Nej, nu är klockan snart Tre, känns ju nästan onödigt att somna eftersom jag snart ska upp, eller snart och snart, ska vara på biblioteket kl 9 för att studera med fatima, klara, emma och shippan. Bäst jag ska försöka sova lite nu så jag är något pigg imorgon iaf.
God natt och sov gott, fast det gör ni nog redan :)

Växjö ikväll

ikväll bär det av till Växjö, ska bli skönt att komma ner och börja skolan, komma in i vardagen igen. Men innan dess så ska jag och markus åka till anderstorp och kolla på fotboll, ska heja på lilla sanne, fick även höra av källis att han också skulle spela, i samma grupp som alexander dessutom. Bra där.
Nu ska jag dricka lite kaffe, Ha en bra dag.


JVM

Jag sitter här halvdöd och väntar på att klockan ska bli halv 2, vilken väntan. Precis hemkommen från Evelinas place där jag, petra, alexander, markus och eve har spelat tv-spel. Nu ska jag ta och sova lite innan matchen börjar, Heja sverige!

Om jag..

Om jag blundar riktigt hårt, tror ni att jag vaknar upp i växjö imorgon då? :)
Det har varit en underbar vistelse hemma i gnosjö, men jag saknar människorna nere i växjö,
klara, fatima, emma, zanna, mimmie.. ohja, allihopa. Men jag får stå ut i gnosjö tills på tisdagkväll.
det klarar jag galant, för gnosjö faktiskt mycket bra de också, pga alla goingar, ni vet allt vilka ni är!
dessautom blir det en kort vistelse i Växjö, för på fredag ska vi nog åka och kolla i Nittrop, (TRADITION!!!)
Och sen den 17 jan. kanske jag kommer hem för att gå på 18års kalas hos Elin, får hoppas jag kan då.
För sen efter det, så är det ni som får komma till växjö och hälsa på mig för jag kommer inte hem förrän min
Vfu börjar. Men nu ska jag sluta tjöta, dags att sova. Klockan slog precis Måndag och det betyder Hej grönsaker och frukt och Hej mitt nya liv.
God natt på er!

En dag på sjön

jag och markus drog på oss skridskorna och åkte en sväng på sjön, fast jag kom inte så långt, hade behövt en halv storlek större på mina då hade jag inte haft ont i fötterna. Men det gick bra att åka på skorna också. Perfekt väder för en dag på sjön, och vi var verkligen inte ensamma. Ska nog ta med skridskorna till Växjö, fast då  får jag nog ta och låna mammas. Söndag idag och jag längtar bara mer och mer till växjö, får se om jag kanske drar ner tidigare än beräknat. Kan inte bestämma mig, tåg eller bil, det är frågan.

Drömmar

I natt drömnde jag något mycket underligt, det kändes verkligen som och det var på riktigt. Man blir nästan lite besviken när man vaknar faktiskt. Det är konstigt det där med drömmar, vem bestämmer egentligen om vad jag ska drömma om? Kan jag inte få bestämma det själv. Erkänn att ni testat att tänka på något ni vill drömma om innan ni somnar? Ni drömmer aldrig om det sen, eller hur? Sjukt.

Igår blev det tacos på gärdesgatan och ostkaka på det, sen åkte jag en sväng till skogen, till Elin för att vara exakt. Blev en trevlig kväll med spel (ovanligt va?!) och massa tjöt. Idag får vi se vart kvällen bär av, har en del kansken, men ni vet ju hur det blir när man har för många kansken, då blir det tillslut ingenting.

andra dagen på nya året

Det är fint väder idag också, solen skiner över sjön som är is numera. har tillbringat dagen med Ida, grillat korv och haft det trevligt. Men nu fryser jag en aning, så ska nog krypa ner i sängen och läsa en bok. Ikväll blir det tacos här hemma. Vill ha en lugn och skön hemma kväll.
På måndag ska jag och markus "fasta", vi kan inte riktigt kalla det fasta, för vi får äta frukt och grönsaker, i tre dagar. Sen får vi hoppas att vi renat våra kroppar och att alla gifter är ute :)

Året som gått

Först vill jag börja med att tacka för igår, mycket lyckad kväll om ni frågar mig. Nu är 2008 förbi och jag tänkte ta en liten snabb genomgång över året.

Januari - Jag, Alexander och Sandra fixade en överraskningsfest åt Petra som fyllde 20 år.

Februari - Inflyttningsfest hos Petra och Alexander, slutade sådär för min del. Alla som var där vet. Sen var det 20 årsfest hos barndomsvännen Ida. Och en tripp till Göteborg med Evelina, markus, alexander och petra.

Mars - var nästan en vit månad kan man säga. Blev en runda till halmstad med Markus, shoppade loss rejält. Mycket innebandy, men vinster tillomed.

April - Mycket Ida denna måndaden. Både hemma kvällar och utekvällen. Jag skrev även högskoleprovet denna månad också, pina rakt igenom. Siggespreimären var man på också, Sara kom på besök en helg, jag och hanna fjollade oss framför EMD.  Och den kanske största händelsen, HÅKAN HELLSTRÖM med kajsa hultman :)

Maj - Värmen kom. Och Linnea, Elin, Lisa, Hanna och jag grillade hos mig en kväll och åkte till värnamo och köpte kaffe och glass på Mc D. Pappa fyllde 50 år. Det var camillas tur att ta studenten så det var kalas hos henne.
 
Juni - Nu var det saras tur att ta studenten och hon fyllde 19 år också så jag åkte upp till Skara/Hjo. EM-kalaset började så man satt bänkad framför tv:n varje dag. Midsommar firades hos Petra och Alexander. Sen såg jag, Petra, mamma och pappa när markus och alexander blev utvisade samma match.

Juli - Mitt i sommarn då är det självklart fest. Markus lumparkompsisar kom på besök, det var myskväll hos Elin och vi åkte till stockholm för att se vårat älskade Hammarby.

Augusti - Började månaden med att åka till Sara, badade i vättern och hade picknick på bryggan. Det blev mycket Bio denna månaden också. Sen var det fest med Sandra, petra och fatima hos christoffer, En fest som slutade i skratt.
Den största och bästa förändringen detta året, Jag flyttade till Växjö. Fast fick bo hos Markus till att börja med. Började med Winnerbäck och sen kom Lisa och Linnea på besök. Sen var det dags för Kickoff veckan, riktigt rolig vecka.

September - Skolan drog igång på riktigt, och jag hamnade i världens bästa basgrupp. Jag åkte hem till gnosjö för fest med goingarna hemma, förfest på Sandras rum. Det var Lagfest med nya laget Teleborg. Och jag, sandra och petra var på Mirrors istället för att gå på sista sigges för året.

Oktober - Det var inflyttningsfest hos Hanna och Jonas, Basgruppsfest. Gnosjö if vann i kvalet och gick upp i div 4 elit. Första snön kom till Växjö.

November - Det var en jävla massa hemtentor med tentafester på det, 17 årsfest hos fatima. Niklas var på besök i Växjö så det blev lite för mycket öl, vin och cider en kväll, Fick testa på mina första Vfuveckor.

December - Jag fyllde 20 år och det var fest i Växjö med Gnosjö folket, Sara stannade hos mig i en hel vecka. Det avr en underbar jul, med massa spel och skratt. Och nyår som blev mycket lyckat som sagt.
Om jag får säga de så var nog december den bästa månaden detta året :)

Tack för allt vänner och familj!

RSS 2.0