på bättringsväg

Nu har jag varit hemma i tre dagar, och det suger vill jag lova. Men idag är jag faktiskt nästan feberfri, men ack så trött och seg jag är. Var precis nere på banken, skulle ta ut en stor summa pengar till mamsen, och nu är jag helt slut. Krafterna försvinner verkligen när man har feber. De senaste dagarna har jag kollat på en hel drös med filmer, en massa avsnitt av scrubs, två avsnitt av 90210, och nu ska jag snart kolla på Ghost wisperer. det gäller att fördriva tiden på bästa sätt när man är sjuk. För det är ju verkligen så tråkigt. Tur man har petra som ringer och berätta roligt skvaller så man får sig ett gott skratt. Men imorgon tänker jag inte ha tråkigt, för då är det åvikenskolan som gäller igen. Om nu inte febern kommer tillbaka ikväll. Får hoppas att den inte gör det. Går från 7.30-12.30 imorgon sen ska jag iväg och klippa mig, men vet inte hur ännu, tänkte färga håret med, men ska jag ha ljust eller mörkt? Kom gärna med förslag! sen bär det av mot växjö, bowling och kinamat med tjejerna,kommer bli toppen, om jag nu orkar bära ett klot när alla krafter är borta. Det blir nog en bra kväll ändå, får ju äntligen träffa Växjöbrudarna!! :)

Helgen

Ännu en helg är förbi, har haft fullt upp. I fredags var jag i värnamo med mamma och pappa, sen blev det vin och ostbricka när vi kom hem. i lördagas steg jag upp för att träna på frisko med sandra. På kvällen var det tjejkväll med god mat, sing star och ett mycket trevligt sällskap. Vaknade upp hos Petra i söndags och åt frukost tillsammans allihopa, sen blev det träning med evelina. det var riktigt segt, kroppen sa ifrån och vi gick in och bastade. Handlade och hade tacokväll. en toppen helg verkligen! Idag vaknade jag upp efter att ha svettats som en gris och haft ont i hela kroppen med 30 grader feber. Ingen åviken idag, och inte imorgon heller. Jag som skulle åkt till Krister och kolla tänderna idag. Mamma, pappa och evelina fick åka utan mig. Nu sitter jag här och tycker synd om mig själv, vill verkligen inte vara sjuk, jag vill vara på åvikenskolan, ska ha mitt drama denna veckan, och på torsdag ska jag åka till växjö. Jag hoppas innerligt att jag bli frisk.
Nu ska jag lägga mig i soffan och tycka synd om mig själv och vänta på att mamma och pappa ska komma hem, men det blir nog så att jag somnar och de får väcka mig när de kommer hem.

fredagsmys

efter en bra vecka med mycket stoj och stim med barnen är det rätt skönt att det är fredag. Är precis hemkommen från värnamo, handlat lite grann. Ikväll blir det fredagsmys med mamma och pappa, ska kolla på "på spåret" och mysa lite. Skönt med en lugn kväll, för imorgon blir det annat, tjejkväll med de bästa, jag tror på en kväll med mycket tjöt och skratt, det är så det brukar gå till :)

ps. jag har mobil igen så skickar gärna sms så jag får erat nummer, endel har försvunnit. ds.

16 feb

Grattis på födelsedagen Markus och Alexander! :)

orkar inte skriva mycket mer, ska träna idag tänkte jag, köra lite styrka, får se om jag drar iväg till innebandyn. Ska försöka plugga lite också så man slipper göra allt i sista sekund.

en lyckad helg

Ännu en helg är snart förbi. I fredags var hela familjen i töllstorp, vi simmade och så tävlade vi vem som kunde springa fortast i vattnet. Petra och Evelina sa att vi andra fuskade, inte skulle väl vi? :)
gårdagen började med träning på gymmet med petra sandra och evelina. Efter det var det ags för fotboll. Fick träffa Fatima. och dessutom pratade jag med min blivande tränare, jag vågade inte först men sen när jag väl pratat med honom var det inte så farligt. Ska börja träna med Hovshaga efter vfun. Äntligen ska jag få spela fotboll igen!
Igårkväll firade vi markus och alexander, tårta och allt. Avslutade kvällen med de tre filmerna vi hyrt. Fast jag somnade två grr under den sista så jag gick och la mig tillslut. Men vi lyckades faktiskt hyra tre bra filmer, Hur ofta händer det oss? Nej, precis, aldrig.
Idag ska jag plugga, hjälpa alexander och petra, jag får packa upp efter som jag inte kan lyfta så mycket. men får se vad klockan är när jag pluggat. Sen blir det bio med mamma, ska se Wallander. Och om jag hinner ska jag upp till Ida som fyller 21 idag, annars ses vi på tisdag.
Sen har jag inte mycket mer planerat, jag ser fram emot nästa helg. Jag, Sandra, Fatima, Annie och Frida ska laga mat och sova över hos Petra. Vi kommer ha så mysigt. Hoppas veckan går fort!
Det har varit en bra helg!

redan torsdag

Det är redan torsdag, denna veckan har faktiskt gått riktigt fort. Kan bero på att jag har varit ganska sysselsatt. I tisdags när jag slutat var jag ute och gick med Ida. På kvällen var jag och bastade med eve och pe.
Igår började jag, sandra och petra dagen med att simma, vi var uppe med tuppen. God frukost och mycket tjöt!
igår kväll tränade jag äntligen innebandy, när man inte tränat innebandy på ett tag så känns det i kroppen dagen efter vill jag lova. Men jag ska ändå upp och simma med laget sen, mitt älskade hillerstorp. Pratade med min kanske blivande tränare i tisdagskväll också. De spelar match mot Spirit på lördag så ska prata med han då också. Spännande! :)

Annars har jag inte gjort mycket idag, jag och evelina var ute hos petra och alla flyttkartonger innan. Nu ska jag bara vänta på att klockan ska gå så det blir träningsdags fort.

/t.

första dagen

första vfu dagen avklarad, jag hade ångest innan jag började, men när jag väl kom dit insåg jag hur mycket jag älskar att jobba med barn. Så första dagen var bra, dock inte lika bra som dramapassen i skolan, men det är ingenting som slår dem. Har även hälsat på mormor och roland idag, länge sen jag träffade de. När jag kom hem fick jag ett efterlängtat brev från folksam, har ju skickat in bilder på mitt ärr och fick nu reda på hur mycket pengar jag kommer att få. har haft sån ångest över att jag inte har kunnat spara så mycket inför Spanien resan, den är nu räddad! Vilken lättnad!
Ikväll blir det lugnt, har ju en till två vilodagar från träning i veckan och en av de fick bli idag. Imorgon ska jag ut och gå med Ida, ser jag fram emot, har mycket att ta igen!

på hemmaplan

Nu är jag hemma i Gnosjö. Blev en bra sista helg i växjö, sista helg för ett tag alltså. I fredags var Emma hos mig, vi lagade mat, vegetarisk mat dessutom. Var faktiskt riktigt gott, jag kom fram till att Qourn smakar som kyckling.
Gårkvällen var riktigt lyckad, Anna och Jayne kom till mig, vi åt lite mat och tjötade. Sen kom Emma B och Johanna innan vi gick upp till karin. Var där ett tag, sen gick vi vidare till Daniel där det var ett jävla liv. När vi kom kastade de runt en platsblomma på varandra och det hela slutade med att de senare under kvällen kastade runt ölburkar och de krossade även en glasflaska. Galna grabbar med andra ord. De drog vidare till Oleo, vilket jag verkligen inte var sugen på, alldeles för dyrt för min ekonomi. Jag försökte istället få tag på markus, vilket var omöjligt utan mobil. Fick hjälp av Sara. Det visade sig att han var på Sivans, tänkte dra dit men gick och la mig istället. Precis när jag somnat kom markus och plingade på, trodde det var grannarna som jävlades först. Vi gick till statoil och köpte lite nattamat sen traskade vi tillbaka mot campus, sov i markus soffa i natt.
I eftermiddags kom pappsen och hämtade mig, tråkigt att lämna markus ensam i växjö, eller han är ju inte ensam, men han har ju inte sin lillasyster där längre ;)
Nu ska jag tjöta sönder mamma och pappa, har ju knappt pratat med de nu när jag är mobillös. Sen ser jag fram emot att sova lite, har fått lov att sova i markus stora säng, så jag slipper madrassen! :)

ingen rubrik

det är lördag och nu längtar jag faktiskt hem. kommit fram till att det ska bli skönt att vara hemma i gnosjö ett tag. Växjö är ju bara en timmas tågfärd bort, det är ju ingenting. Idag kom markus och väckte mig halv 9, har ju ingen väckarklocka så han fick väcka mig idag. Vi åt frukost sen gick vi till biblioteket och pluggade lite.
Ikväll kommer Anna, ska äta lite och förfesta lite innan vi går upp till karin på inflyttningsfest, sen är det nog Sivans som gäller om det inte blir Oleo, men lutar mer åt Sivans för min del.
Ska pallra mig iväg och träna nu tänkte jag, får hoppas jag vaknar tidigt imorgon med så jag hinner träna innan jag åker till Gnosjö.

Igår skrattade jag som aldrig förr, jag och emma skrattade åt allt och inget, Riktigt trevligt var det! :)

blandade känslor denna fredag

idag var det sista dagen i skolan innan vfun, det är både bra och dåligt. Jag vill verkligen ut på vfu och jag vill verkligen hem till gnosjö och träffa alla, att bara kunna ringa till petra och sandra och fråga i fall de vill hänga med och träna eller vad som helst är hur bra som helst. Att kunna träffa fatima in real life och inte bara prata på msn är också bra. Att kunna umgås med Linnea, Lisa och Elin utan att planera flera veckor i förväg. Och att kunna vara hemma och slippa behöva ringa mamma och pappa hela tiden för att få prata med dem, att slippa vara så långt ifrån evelina och alexander. Jag kan komma på massvis att fördelar till att bo i gnosjö. Men tro mig, det finns lika många nackdelar. Jag kommer inte få skratta med fatima hela dagarna, jag kommer inte kunna springa över och äta mat tillsammans med klara, jag kommer inte få cykla till simhallen med emma, jag kommer inte kunna springa över till markus när jag inte ha något att göra. Hur jag än gör så kommer jag aldrig bli nöjd. För när jag är här i växjö så saknar jag alla i gnosjö, och när jag är i gnosjö saknar jag alla i växjö. Varför kan ni inte vara på samma ställe allihopa? Det hade varit mycket bättre! Om fem veckor kommer jag sitta här nere i min lägenhet och känna mig ensam och längta till gnosjö. Nej nu får jag se till att jag får en toppen helg i växjö, ikväll kommer Emma, hon var här igår också och kollade på film, idag blir det lite käk och massa tjööööt :)

Väckarklocka

började min dag med att gå ut och gå i snöovädret. Jag har ju ingen väckarklocka så när jag vaknar första gången så går jag upp. så idag vaknade jag klockan 7 så besämnde mig för att gå ut och gå, skönt faktiskt! Något som inte är skönt är att inte veta när man vaknar, jag dricker massa vatten innan jag går och lägger mig och hoppas på att bli kissnödig runt 7 halv 8. det ha funkat hittils. Inte bra om man försover sig när man måste till skolan.
Gårkvällen var bra, skrev först klart mitt arbete som ska in nästa söndag, duktigt matilda eng. Sen blev det mys hos Klara, vi lagade mat och tjötade. Jag blir deprimerad när jag tänker på att jag inte komme få träffa er. men jag får stå ut! Får ju träffa alla goingar i gnosjö istället!
Efter jag varit hos klara igår hyrde jag och markus två filmer, jag vet vi är sjuka som hyr två filmer kl 10 en onsdag kväll.
Nu ska jag äta, packa och städa.. Men hur fan packar man för 5 veckor?!

lill lördag

Är precis hemkommen från min enda lektion denna dagen, Drama. Som vanligt var det lika roligt som det brukar vara. Vi lär får magmuskler för vi skrattar ju konstant hela tiden.
Idag blir det plugg igen med Fatima, sen ska vi till Klara och äta lite mat och prata av oss, vi ska ha lite lill lördag.
Imorgon är jag ledig, så jag ska passa på att storstäda här innan jag åker till gnosjö för vfu. På fredag går jag från 9-12 sen ska jag och markus ner till stan och fixa lite saker till honom. Sen ska jag äntligen få träffa Emma, som jag saknar henne, vi har inte setts på snart 2 veckor. Tänkte på det häromdagen att det är rätt lustigt att man kan bli så bra vän med någon på bara ett halvår. Det känns som jag kännt Emma, Fatima och Klara hela livet, men det är bara ett halvår. Men det är när man känner så som vänskapen håller längst. Jag och Petra kom på att det vara samma sak med oss, Vi började i samma klass på gymnasiet och kände inte varandra alls då, hade bara möts i fotbollen. Vi blev jättebra kompisar nästan direkt, och hon är nu idag den person som står mig närmast. Det är fler vänner jag känner exakt likadant med, men jag kan ju inte sitta här och rabbla upp alla, ni kommer ju ändå inte orka läsa allt. Ni vet om det själva, för det är det som är riktig vänskap, ma behöver inte prata i telefon hela tiden och säga att man finns där, för om man är så bra vänner så vet man redan att de alltid kommer finnas där, vad som än händer. Så känner jag med mina vänner!
Nej nu ska jag inte sitta här och skriva världens längsta inlägg för det orkar jag inte. Nu får det blir lite lunch sen en powernap :)

en längtan

Det är sol ute idag, och jag längtar efter värmen och sommarn. Jag längtar efter massor av saker, det är nästan tur tiden går fort nu på vintern för då blir det sommar fortare.
Saker jag har att se fram emot

  • Tjejkväll hos Petra 21 feb
  • Emma och Linus inflytnningsfest 28 feb
  • Petra och Alexanders inflyttningsfest i Mars någongång
  • Zannas inflyttningsfest 14 Mars
  • Grillfester på campus i Maj
  • Malmö med klassen 18-19 Maj
  • Sommarlov 4 juni - 2 sep
  • Midsommar
  • SPANIEN 4 juli-19 juli
    • Ja, ni ser ju själva
    • Nu ska jag laga mat, sen plugga med fatima på bibblan, vi vill få allting gjort så vi slipper det sen.

sista veckan

började min dag med att snooza till 8.45, vi började 9.15, lagom pigg när jag kom till skolan. Slutade klockan 12, var verkligen hur skönt som helst. Somnade framför Tv:n när jag kom hem, inte bra.
Nu har jag iallafall varit på promenad med Klara. och jag kom precis på att jag inte ätit någonting alls idag, endast ett äpple, så ska nog laga mig något att äta. Spenatsoppa är mest lockande.


Jag är stolt över min bror, du gjorde bra ifrån dig i nya laget. Nästa helg spelar de final. Jag ska självklart vara där och Heja! Annars händer det inte mycket i veckan, sista veckan i växjö, sen blir det gnosjö och vfu i 5 veckor, gratis mat, gratis boende och gratis träning är aldrig fel, men det bästa av allt är att jag får träffa alla underbara människor!
På onsdag ska jag umgås med Klara och Fatima, kommer inte träffa de på 5 veckor, känns inte bra alls. Måste träffa Emma också, bli frisk nu så du kan träna med mig, det är jätte tråkigt att simma själv! En film kväll nu innan jag åker till gnosjö, eller vad säger du Emma? :)

bra helg utan mobil

Helgen är över snart och den har varit toppen. I fredags pluggade jag med fatima, alexander och matilda, sen hämtade jag och markus evelina på stationen, gick en sväng på stan. Sen hem fort och sen iväg för att kolla på innebandy, Ingelstad-Olofström, fel lag vann. I lördags kom först mamma och pappa, vi åkte till värens vallen för att se markus spela, senare kom Petra, alexander och björnell. När markus spelat klart åkte jag och mamma iväg för att kolla på evelina, de vann med 2-1 och evelina gjorde båda målen, självklart! Tacos i markus lägenhet sen för hela slanten! Sen gick alla utom mamma och pappa över till Björn för lite förfest, lite segt eftersom man inte kände många, Sivans för mig, petra, alexander och björnell, och självklart visste alla att alexander var alexander och inte markus, eller hur var det? :)
Avslutade kvällen med en hamburgare på Statoil, och kvällens "citat" som jag skrattade länge åt.

Alexander till petra: "Är det verkligen du petra? Antingen är du jävligt full eller så äter du"
Petra: Ehmm... både och?


Ni kanske inte tycker det är lika roligt som jag, men det var verkligen roligt. Mindre roligt var det att stiga upp klockan 7 för att se markus spela kl 8, puh, vi var trötta vill jag lova. Nu har de åkt hem, och jag hoppas på fler besök då vi ska göra sivans, och bara så du vet Sandra, Så ska du hänga med då! ;)
för att få rubriken att hänga ihop med inlägget får jag väl avsluta med att säga att jag är mobillös, så om jag inte svarat på era sms så är det inte för att jag inte vill, utan för att jag inte fått dem! Och jag ska säga er, att det är fan inte lätt utom mobil när man inte har hemtelefon och när familjen dessutom bor på annan ort.


RSS 2.0