utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag


En riktigt bra låt med Kent, Carolina Wallin Perez har även gjort en cover på den
Musik tips :)


min underbara vän

hemfärd

Idag eller imorgon bär det hem mot Gnosjö för en fullspäckad helg. Imorgon är det självklart Logenpremiär som gäller, inget snack om saken. Ska spendera helgen med de jag håller närmst hjärtat. Helgen kommer innebära fest, mys och fotboll. Ska även hälsa på familjen som jag troligtvis ska jobba för i sommar.

Igår var det IKEA som gällde med ett härligt gäng, vet helt ärligt inte vad jag hade gjort utan mina underbara vänner här nere i växjö, det är ni som gör växjö så otroligt bra. Hittade lite småsaker och tittade ut möbler som jag ska köpa i sommar.

Ska iväg till skolan om en stund, börjar vid tio idag så jag har haft en lugn morgon med promenad och en god frukost. Lite egen tid helt enkelt. Hoppas ni får en bra dag.

min klubba


En liten bild på klubban jag köpte i Sthlm!

flytande kost

Tentan är avklarad, får hoppas att den gick vägen. Men det tror jag faktiskt att den gjorde. Efter tentan blev det lunch med Klara,fatima och Emma. Blev blomkålsoppa, jag får endast äta flytande kost så soppa var en bra lunch för att få lite mättnadskänsla. Nu kurra magen förfullt igen, ska ta tåget mot gnosjö om en timma så får försöka koka upp lite buljong hemma så jag får i mig något mer. Är lite nervös inför imorgon men det ska nog gå bra, det handlar om en timma av mitt liv.
Ska lägga mig och vila lite så att jag inte somna på tåget, man har inte mycket energi kvar efter tentan, allt sögs ut på något sätt. Hejsvejs.

Underbara helg

Nu är helgen över och den har varit massa bra. Gick på stan med min fina vän Emma igår, handlade lite och tog en fika. Linus kom ner sedan också och köpte en jacka i rekord fart om ni frågar mig. På kvällen var det dags för årsfest med Teleborg ibf, blev en lyckad kväll med ett härligt gäng.
Idag har det varit tentaplugg för hela slanten, Fatima, daniella och jag har suttit och diskuterat frågorna och sedan kom även klara. Jag tror faktiskt det sitter nu och om det inte gör det så är det inte hela världen, man har alltid fler än en chans på sig, men det skulle sitta fint att klara av den på första försöket.
Nu ska jag krypa ner i sängen med vetekudden runt nacken och bara njuta av att livet faktiskt är underbart. Sov gott.

party

Lördagmorgon och jag är i fullgång med tvätten. Låg kvar i sängen i en kvart och funderade på om jag skulle tvätta eller inte, tillslut gick jag upp och tvättade.
Ska ner till stan med Emsi vid tio, har lite att fixa till festen ikväll, dessutom är det skönt att bara kunna strosa runt på stan med en vän.
Ikväll är det party som gäller, har varit med och anordnat årsfesten med innebandylaget. Kommer bli en rolig och lyckad kväll, känner det på mig.
Jag och Malin stekta massa köttfärs som vi ska ha idag och sen planderade vi lite för lekarna. Ja, somt sagt, det här blir en rolig och lyckad kväll. Hoppas ni får en bra lördag, imorgon ska jag tentaplugga medans alla andra ligger och latar sig i sängen som man borde göra på söndagar.

lägenhet

hej och hå i sommar byter jag lägenhet!!


turvecka?

Ja, det är frågan. Är det min turvecka denna veckan? Har fått jobba två dagar, men även fått tacka nej massa denna veckan pga tentaplugget. Igår ringde de från sommarjobbet jag sökt i gnosjö, ska träffa familjen och får deras godkännande och sedan blir det då nattjobb v23-34. Det hade verkligen varit underbart då det endast blev en vecka på fritids i sommar. Och idag fick jag först inte lägenheten jag kollar på förra veckan, ringde och frågande om en annan lägenhet som jag fått erbjudande på och där låg jag på tredjeplats men de före mig har tackat nej, så lägenheten är min om de inte får för sig att de vill ha lägenheten innan midnatt ikväll, vilket inte är så troligt. Så i augusti flyttar jag till en lite mindre lägenhet, den är på 27,6 kvm och den jag har nu är på 29,4. Sparar 400 kr varje månad om man jämför med nu, vilket betyder att man slipper vara utan mat sista dagarna innan den 25:e, haha.
Det är inte det enda bra denna veckan, Bajen vann hemmapremiären igår och Linus Hallenius är verkligen en stor favorit!
Nu ska jag snart bege mig ner mot Petra, blir lunch på bernts, jag gillart! :)

FOTBOLLSTRÄNING!

Ni läste rätt på rubriken, jag ska snart bege mig iväg på en fotbollsträning med mitt blivande lag. Ska tyvärr inte träna för jag är fortfarande förskyld, har varit det i över en vecka nu. Men på torsdag ska jag snöra på mig skorna och träna, PÅ GRÄS! Tror inte någon kan förstå hur stort det här är för mig, fotbollen är mitt liv, det bästa som finns. Att bara få snöra på sig skorna igen sprider en sådan enorm lycka. Underbart!

Annars så var stockholm kanon, blev en ny innebandyklubba, precis vad jag behövde. Härligt helg med ett otroligt härligt gäng. Kan inte bli bättre! Började denna veckan med ett seminarie sen pluggade jag lite hos klara, har koll på energin till tentan nu, dock inte ekologin, men det lär jag mig. Har jobbat på Bokelundskolan i eftermiddag, en skola med ett fåtal svenska barn, väldigt intressant att se skillnaderna, för visst finns det skillnader. Imorgon ska jag dit igen, fast då ska jag vara i en 5-6, får se hur de går. Skönt med lite extrapengar.

den här veckan innehåller mycket tentaplugg och seminarie. funderar på att åka hem till gnosjö imorgon när jag slutat jobba och stanna till onsdag, behöver lite gnosjö luft.

Stockholm

har precis laddat upp inför morgondagen och stockholm med en toppen fredag. Klaravännen och jag har ätit potatisgratäng och fläskfilé med rödvinsås, underbart gott. Ska krypa ner i sängen efter en fullspäckad dag, har haft biologisk månfald hela eftermiddagen och efter det kollade jag på en lägenhet som jag verkligen hoppas jag får.
Bäst att sova, imorgon rullar tåget mot Stockholm med ett härligt gäng!

sömnproblem

Jag har börjat få sömnproblem igen. När jag är omringad av alla underbara människor som finns i min omgivning känner jag ingen oro i kroppen alls. Men när jag är ensam och speciellt när jag ska sova så kommer stressen och tankarna i huvudet snurrar. Jag får kramper i magen när jag ligger och vrider mig i sängen vilken gör det ännu svårare att somna. Jag har magkatarr och det tyder på att jag känner mig stressad. Men jag vet egentligen inte riktigt vad det är som stressar upp mig, om det är tentan eller om det har med sommarjobb att göra eller kanske någonting annat som ligger jag knager? Jag vill bara kunna få en god natt sömn.

tentaplugg

Sitter på biblioteket och tentapluggar, har snart skrivit in allt man ska kunna i datorn och svaren på det så att det bara är att skriva ut och börja studa på det. Ska iväg och äta lunch med mina underbara vänner om en stund, de har lektion till ett så väntar på att de ska sluta. Lyckades tacka ja till ett jobb idag på en skola här i växjö, läste fel och trodde de menade imorgon men det var idag. Men det kommer fler chanser, ska försöka jobba så mycket jag kan så jag har lite pengar till sommarn. Nu ska jag fortsätta studa, hejs.

bilder från helgen


Daniella och Katarina


Jag och Katarina




Underbara vårväder, bilden tagen när jag gick runt växjösjön med Emsi.

lovly


Jag önskar er all lycka och stort grattis! Jag älskar er!

tidig morgon

vaknade vid halv 7 idag av att jag inte kunde andas, efter det kunde jag inte somna om. Satte på tv:n som inte visade något bra så passade på att plugga. Nu sitter jag med datorn i sängen och äter frukost. Ska hoppa in i duschen sen, kanske piggnar till lite då. idag har jag planerat in filmkväll med emma, lite söndagsmys.
Gårkvällen var verkligen slapp i soffan som gällde, hade så gärna varit hemma i gnosjö tillsammans med alla på bankgatan, men om tre veckor syns vi igen, då ska det firas.

slapplördag

är mitt inne i mitt tvättade och och precis städat av lägenheten, är helt slut i hela kroppen nu. Har åkt på en förskylning. Jag tänkte dra ut och springa runt växjösjön men jag tror inte jag orkar det idag, kroppen säger emot. Det får bli en promenad med min vän emma istället och ikväll blir det slapplördag, bara ligga och päsa i soffan, det behöver jag. Får sällskap av daniella också.
Gårkvällen var trevlig, hoppade dock utgång vilken jag tycker var helt rätt med tanke på att jag vaknade med en förskylning. Lyckades faktiskt fota lite med mobilen, men bilderna kommer inte förrän imorgonkväll för sladden ligger i gnosjö, typiskt. Ni får ha en bra lördag mina vänner, ska springa ner i tvättstugan och ta ur tvätten sen får jag nog ta och fixa lite lunch innan jag ska träffa emma.

update

jag har fullt upp hela tiden och hinner knappt sitta vid datorn, förutom när jag pluggar förstås. Påskhelgen i gnosjö var bra. I fredags var det påskmiddag på gärdesgatan, sedan åkte vi till helena och umgicks där. Påskafton spenderas i värnamo hos min kära syster tillsammans med mikaels mamma och syster. Lagade god mat och hade riktigt trevligt. Söndagen bestod av lite småplock i eve och mikaels lägenhet och sedan bredaryd för att äta på bambu med mormor, roland, mamma och pappa. Måndagen var det fotboll som gällde, petra som spelade. På kvällen åt jag, petra, alexander och sandra på vita huset. Riktigt mysigt! Det var min påskhelg med en liten sen uppdatering.

idag har jag och katarina gått runt växjösjön, passade på när vi inte hade seminarie förrän tio. Är precis hemkommen från det. Blev en liten reunion med frippegänget, endast hillevi som saknades. Ikväll är det utgång som gäller, dock tror jag nog bara det blir förfest för mig. Måste spara pengarna till Stockholm nästa helg, dessutom behöver jag en slapp och oplanderad helg.
Hoppas ni får en bra helg med massa vårsol!

ny kurs

Nya kursen började igår och det sägs att det ska vara den som är bland de tuffaste, visst är det en del att göra men det tror jag vi fixar. Man får kämpa sig fram. Har fixat lite mer kurslitteratur också, har verkligen haft tur denna gången. Ska strax iväg på föreläsning, är det enda jag har idag så ska sätta mig på bibblan direkt efter och plugga. I eftermiddag ska jag promenera med Emma. Hoppas ni får en bra onsdag.

dagens fundering: Är det okej att vara egoist om man vet att det är för sitt eget bästa?

glad påsk

skönt med ledighet, det är allt jag har att säga. hoppas ni får en bra påskhelg med dem ni tycker om! Glad Påsk!

RSS 2.0