Tatuering



Nu har jag bestämt mig, de här ska jag tatuera in under eller efter sommarn. Ska antingen har den på foten eller handleden, vad tycker ni?! :)

Stolt

Jag är riktigt stolt över mig själv. Jag har klarat av 2 års studier på universitetet och dessutom utan en enda kuggning eller komplettering. Mamsen och papsen, visst är ni stolta över eran lilla dotter? Nu ska jag fixa de sista 1,5 åren lika bra, men om man kuggar eller får en komplettering är det inte hela världen, jag går inte under. Men det känns riktigt bra att veta att man faktiskt klarar av studier på universitet då jag faktiskt aldrig varit speciellt bra i skolan, men det har mest varit pga dålig motivation och tråkiga lärare.

Jobbade min första natt i natt (?), hehe. Det gick bra tycker jag. Jag kan känna en sådan glädje till barn och ungdomar med ett handikappsom med deras leende visar en tacksamhet som gör en alldeles varm inombords. Jag tror inte det finns någon bättre känsla än just den. Ser framemot att jobba i sommar, det kommer ge mig en otrolig erfarenhet och att jobba natt var inga problem alls för mig, det fixar jag.
Imorgon åker vi iväg på minisemester ner till Blekinge, får hoppas att solen hittar oss där längs med havet. Hoppas ni får det bra, vi syns hemma i gnosjö på fredag!!!

tiden rusar iväg..

.. visst gör den det. Kändes som att det nyss var helg men det är redan onsdag och mitt i veckan igen. Helgen blev riktigt bra med kanonväder och bakstagepass på rock the lake. Söndagen bestod av en tripp till Kosta innan mamma, pappa och madde lämnade växjö. Helgen avslutas med god middag hos Emma och Linus, och lite planering inför sommarfesten.

Igår redovisade vi b-uppsatsen och jag tycker faktiskt att det gick bra. Åkte senare hem mot Gnosjö och sen vidare till Jönköping för att ännu en gång åka hem besvikna och förstörda efter ännu en förlust. Det är hårt att vara Hammarbyare nuförtiden, men vi sviker inte dem för det. Våra hjärtan slår för de grönvita.

Ikväll ska jag ner till Katarina för hon fyller år idag. Ska bli trevligt med en tjejkväll med tacos. Imorgon ska jag jobba på en förskola ute i sandsbro hela långa dagen, skönt med lite mer timmar nu i maj så att man får lite lön i juni. På kvällen ska jag, klara, emma och johanna ut och äta och gå på bio, SATC 2. En film som kanske inte helt är i min smak då jag faktiskt inte ens tyckte ettan var speciellt bra, men jag kan faktiskt offra mig för mina vänners skull då klara fick detta av oss i födelsedagspresent.

På fredag är det sista dagen i skolan och det firas med min och emmas sommarfest på lördag, får hoppas att vädret är på vår sida. Nu ska jag faktiskt inte tråka ut er med mitt alldeles för långa blogginlägg. Hoppas ni mår bra och att ni lever livet!

friday i'm in löööv

det är fredag och jag älskar det. Daniella kommer hit om en stund, vi ska baka bröd och lite annat till ikväll då det är dags för lite picknick med frippegänget. Sen ska vi även gå en promenad medan brödet jäser. Men mellan bakningen och picknicken ska jag jobba några timmar på en förskola som jag jobbade på igår. Underbart med lite extra pengar i juni då man inte får någonting annars.

Snart är skolan slut, har redovisning på b-uppsatsen, en workshop, ett seminarie på en bok och ett arbete kvar. Det ska göras nästa vecka sen är det sommarlov i 13 veckor. Vi ska åka iväg till Klaras stuga för "en sista grej" tillsammans innan alla åker hem för sommarjobb i olika delar av Sverige.

Nu kommer snart daniella, ha en bra fredag!

Sexparty

jag har fullt upp som vanligt med skolan och massa annat runt om. Men ikväll ska vi unna oss något roligt, sexparty är det som står på schemat. Tacos och lite vin innan kommer göra susen, tror ni inte?
Nu är det snart dags för det sista plugget på fördjupningsarbetet.

Löparskor



Hittade löparskorna jag tittat på kampajpris, 500 kr rabatt. Som hittat! Nu kan jag äntligen springa utan att få värk i benen, underbart!
Skriva senare och berätta om helgen. Nu blir det plugg och senare film med emelie och Malin!

hurtbullen

Började dagen med en promenad runt gnosjö med mamsen. Sedan var det dags för lite jobb, hälsade även på de jag ska jobba hos i sommar. v23-34 blir det nattjobb för min del. Skönt med sommarjobb och skönt med pengar.
När jag kom hem ringde petra och hon lyckades få med mig ut på en promenad till töllstorp och en joggingtur där uppe för att sedan gå hem igen. Imorgon ska jag med och lira fotboll med hillerstorp. Hurtbulle var det här. Fick även lite mer jobb imorgon 8.30-12.30, gillart. Nu ska jag sova, godnatt!

fullspäckad vecka

Började min söndag med att träna på friskoteket med mamsen,passade på att sola lite efter också. Tycker att jag var värd lite slapp efter det så jag och markus hyrde film, peranormal activity, vilket var en riktigt dålig film. Men nu har vi sett den iallafall. Ska åka iväg på fotboll vid sex, hillerstorp som har seriepremiär mot kulltorp. Ska heja fram Petra och tjejerna till en seger.

I veckan har jag fullt upp, som vanligt? Imorgon ska jag jobba mellan 14-17, efter det ska jag till familjen jag ska jobba för i sommar. Tänkte hinna med att träna innan jobbet.
På tisdag ska jag jobba med b-uppsatsen från gnosjö och på onsdag ska jag jobba hela dagen från 8-16 och på kvällen ska jag titta på när mina bröder spelar match på Hvetlanda.
och på torsdag, ja då är det höjdpunkter på hela veckan. Vi åker nämligen till Stockholm för att sjunga Bajen till en seger på söderstadion. Underbart!
På fredagkväll åker jag tillbaka till växjö för lite festligheter och mys med vänner hela helgen.
Thats it! :)

det är helg

Det är helg och det är en efterlängtad helg. Har suttit med b-uppsatsen hela veckan och det har faktiskt gått riktigt bra. Nu lider skolan snart mot sitt slut, vilken är underbart. Har precis lagt in Björneloo texten på blackboard och även lämnat in miljödidaktik och etik uppgiften. Nu behöver jag bara fokusera på b-uppsatsen.
Dagens har bestått av plugg och sedan filmtittande och mat med min vän fatima. Ska snart krypa till sängs då jag inte sov någonting alls i natt. Imorgon ska jag upp och tvätta vid sju, sedan kommer det en tjej som ska kolla på min lägenhet. Vid elva kommer evelina och mikael hit, äntligen kommer de och hälsar på mig. Blir en runda på stan, sen får vi se vad vi hittar på. Hoppas det inte blåser som det gjort idag, helt otroligt.
Åker med evelina och mikael hem sen för jobb och en stockholms resa. Ska bli jätteskönt att komma hem till mamma och pappa och bara vara.
Nu blir det sängen så jag orkar med morgondagen.

Hammarby if

Jag lever på gårdagens vinst, underbart! Hallenius är kungen på söder!

det flyter på

Jag fixade naturtentan, känns alldeles underbart. En stor klump försvann från magen. Det mesta flyter på, min mage känns faktiskt lite bättre nu, men verkligen inte helt 100. B-uppsatsen flyter på och imorgon ska jag springa vårruset. Ser mest framemot picknicken tillsammans med tjejerna efter, hihi.
Ska krypa ner och kolla på One tree hill, imorgon är det plugg som gäller igen.

världsklass


Detta är en del av de tjejerna som gör att innebandy är så roligt, saknar innebandyn något så grymt mycket nu. Vill spela nuuu.

RSS 2.0