Midsommar

Imorgon (idag) är det midsommarafton. Vi ska börja dagen med fotboll, ska åka upp och skjuta lite för att se om skottet fortfarande sitter där. Som en viss person sa är det nämligen skott och teknik som försvinner och inte kondition, inga namn nämnda, undra om det stämmer? Ha ha. Efter det bär det av till Visingsö, hela långa helgen. Härligt sällskap, grillning, jordgubbar, kricket, boule, fotbollskricket, kubb.. ja jag behöver nästan inte ens säga det men visst kommer det bli ett härligt midsommarfirande. Hoppas ni får det kanon och att solen är med oss alla. Kanske tar vi oss ett dopp i vättern? Man vet aldrig. Glad midsommar på er!

Framtiden

Jag ser min framtid framför mig,och den ser ljus ut. Jag vet vad jag helst av allt vill jobba med så varför inte satsa på det? Jag vill kunna hjälpa de barn och elever som är behov av särskilt stöd i skolan, känna att man gör något för dem som verkligen behövder det. Efter min examen som jag tar januari 2012 måste jag jobba i minst två år, sen kan jag söka till en 1,5 års utbildning i Göteborg och läsa till specialpedagog. Jag känner att jag verkligen vill det och jag tror inte jag kommer att ändra mig. Utbildningen verkar finnas som distans kurs också så jag kan jobba samtidigt som jag pluggar. 5 års studier är en lång tid, men om man får jobba med det man brinner för är de värt det. Ser fram emot de 30 hp jag kommer läsa i specialpedagog nu efter jul, kommer att bli kanonbra.

Nu ska jag kolla på Bilar, har av någon anledning aldrig sett den.

Road trip


"Det är praktiskt när bussen parkera nära omklädningsrummet"

Tycker den var lite kul, kolla in http://roadtrip2010.se/

jobb och åter jobb

Min lediga vecka nästa vecka byttes ut till fyra dagars jobb på Bäckaskolan. Det tackar jag inte nej till alls. Skönt med omväxling från nattjobbet och jag får dessutom jobba med det jag trivs bäst med. Kommer att tjäna mer pengar den här sommaren än vad jag gjorde under hela förra året, känns alldeles underbart!
Nu ska jag snart bege mig ner till Petra för att åka vidare till storåvallen för att kolla på fotboll och därefter ska jag bege mig till jobbet för den andra natten där här veckan.

drömmar

varför drömmer man det man drömmer egentligen? Jag tycker jag ofta, speciellt den senaste tiden drömt konstiga och oförklarliga drömmar. Blir man kanske knäpp av att jobba natt? Betyder alla drömma något, eller bara vissa? Kanske rent av faktiskt är så att inga drömmar betyder något. Massa frågor, inga svar som de sa i teatern vi såg i vintras med skolan.

Jaja.. idag har jag njutit lite av sommaren som verkar vara på intåg. Försäsongen är även ett faktum, tog mig upp till Töllstorp för att springa en runda med Sandra och Petra. Blev intervaller, känns rätt skönt i kroppen nu i efterhand. Förutom att jag har lite ont i halsen, hoppas de går över i natt.
Fick även reda på att jag blev minst godkänd på sex och samlevnads uppgiften, kommentar och fastställt betyg får jag i veckan.

Criminal minds kanske jag borde kolla på nu, blev aldrig av igår, heh.

2,5 timme senare..

.. så sitter jag här med ett stort leende på läpparna. Det slog mig precis att resultaten på dilemma uppgiften skulle komma in idag(igår), det var glädjande besked, fick ganska otippat ett VG. Har seriöst aldrig skrivit en uppgift så snabbt och oseriöst, så det var verkligen inte vad jag förväntat mig. Nu är det bara resultatet av sex och samlevnads uppgiften man vill ha med, sen kan man verkligen slappna av och ladda om batterierna till nästa termin.. har föresten inte börjat kolla på criminal minds ännu, ska kolla några avsnitt nu de sista timmarna tänkte jag.

tjugoförsta juni

Sitter på jobbet och kollar runt på nätet. Njuter efter en Bajenseger och ett grymt snyggt mål av Hallenius, han är kung. Jelgen har varit kanon. I fredags var jag nere hos Petra och kollade på fotboll och film med henne och Mia. Lördagen började med en tripp till Växjö för shopping. Jag hittade äntligen ett par sandaler som passade till mina fötter, love it. Hann även se matchen mellan Hillerstorp-Kulltorp där det blev en 3-1 vinst till Kulltorp. Kvällen bestod av en något misslyckad grillning, fotboll, alkohol, trevligt sällskap och öltältet. Idag sov jag länge för att orka natten, kollade på nya Wallander filmen och tog en fika hos mamma med pappa och markus. Blivit en del fotbollstittande idag också och även en promenad. Nu ska jag kolla på Criminal Minds. Imorgon är det en löparruna med Petravännen som gäller. Puss & hej.

tjugoförsta juni

Sitter på jobbet och kollar runt på nätet. Njuter efter en Bajenseger och ett grymt snyggt mål av Hallenius, han är kung. Jelgen har varit kanon. I fredags var jag nere hos Petra och kollade på fotboll och film med henne och Mia. Lördagen började med en tripp till Växjö för shopping. Jag hittade äntligen ett par sandaler som passade till mina fötter, love it. Hann även se matchen mellan Hillerstorp-Kulltorp där det blev en 3-1 vinst till Kulltorp. Kvällen bestod av en något misslyckad grillning, fotboll, alkohol, trevligt sällskap och öltältet. Idag sov jag länge för att orka natten, kollade på nya Wallander filmen och tog en fika hos mamma med pappa och markus. Blivit en del fotbollstittande idag också och även en promenad. Nu ska jag kolla på Criminal Minds. Imorgon är det en löparruna med Petravännen som gäller. Puss & hej.

Magbesvär

Är just nu inne på min andra natt den här veckan. Min Mage ser ungefär ut som en ballong, den har varit svullen i några dagar nu men just nu är det verkligen jättesvullen. Vill verkligen veta vad det är för fel på den, men de hittar ingenting. Får ställa klockan imorgon och ringa doktorn, för såhär tänker jag inte ha det.

Annars har dagen gått ganska fort, vilat rätt mycket pga magbesvären. Var nere på Zeb och Sofi med mamma och mormor, hittade en tunika/klänning/linne.. ja vad det nu var, snygg var den. Fotboll som gällde sen, Gnosjö-Hovslätt. Rätt seg tisdag, allt pga magen. Hoppas de släpper så jag kan ge mig ut på en löparrunda imorgon. Försäsongen är igång nu och här ska det springas förfullt.

vilken sommar

Satt och tänkte på hur mitt sommarlov kommer att se ut det här året. Ser riktigt kanonbra ut. Jobbar söndag-torsdag fram till midsommar, då vi ska åka till visingsö och ha det trevligt. Vecka 26 är jag ledig och det blir en resa till Ullared och en runda ner till Växjö för att träffa vänner där nere. Jobbar sedan v.27, och på helgen där jag jag hälsa på min lilla vän Sara. Jobbar sedan v. 28 och den helgen ska jag och Malin åka till Göteborg och se världens bästa Lasse. vecka.29 jobbar jag bara onsdag och torsdagnatt och sen är det bara v.30 och natten mellan 1-2 augusti kvar den här sommarn. Har insett att sommarn kommer att gå fort. I augusti har jag skrivit upp mig som vikarie på förskolor och fritids i Växjö. En tripp till Båstad med syrran, en sväng till karlskrona med laget och en visit hos Emma är också inplanerat i augusti. Ja, snart sitter jag i min nya lägenhet och skolan är igång i fullfart igen.. i tankarna kommer jag ha en massa underbara minnen från sommarn 2010.. :)

Blekinge







Lite bilder från minisemestern i Blekinge. Nu är det filmdags med brodern innan jag ger mig på den fjärde natten för denna veckan.

nionde juni

Sitter på jobbet och väntar på att klockan ska slå fem så att jag kan få cykla hem och sova. Det har inte hänt speciellt mycket inatt, hon jag jobbar med har inte vaknat en enda gång på hela natten. Så jag har suttit och läst en massa, löst korsord och surfat runt lite. Tröttheten börjar komma nu, drack något som man enligt pappa blir pigg av, visst blev man pigg för har inte kännt av tröttheten förrän nu. Min onsdag kommer inte innehålla speciellt mycket, träna och lite sånt. Hade fullt upp igår med bland annat klippning och fika med lisa, linnea och elin, sedan avslutade jag kvällen med fotboll i hillerstorp. Ja ja... nog med skrivandet för den här gången. Lär säkert skriva imorgon natt igen, hihi.

rutin

började jobba igår och nu sitter jag på jobbet. 5 timmar kvar, är trött i kroppen, annars går det kanon bra tycker jag. När man väl fått rutin på det så funkar det att jobba natt.
Helgen bestod av ett besök på Logen med anna och elin, träffade mina bröder och petra där ute sedan som varit på 25årskalas. Gårdagen spenderade jag i solen och idag har jag varit i Värnamo hos syster och mikael. Imorgon ska jag klippa mig och fika med elin, lisa och linnea.
hoppas ni soer gott hemma, jag ska göra det om 5 timmar jag :)

Student

vill först nämna att vistelse i blekinge blev toppen, Sol, karlskrona, mys och skratt i Klaras sommarhus med ett härligt gäng tjejer. Idag skiner solen igen och jag bara älskar detta väder. Åker hem mot Gnosjö om en stund, vet inte när än, Hanna ska skriva tenta först. Blir snabbt hem och byta om för att sedan åka iväg till Linnea och fira hennes student. Hinner inte hem till utsläppet så de andra tjejerna får vänta med sina presenter tills imorgon eller söndag. Kan inte annat än att glädjas åt alla de underbara som tar studenten idag och vilket toppen väder de får, som alltid på GKC studenter.

Imorgon åker jag, petra och sandra till jönköping för att sälja lite på loppis. kan inte bli annat än bra med de underbara tjejerna. Hoppas ni har det bra i solen, akta så ni inte bränner er, det har jag gjort redan.

Blekinge

Hejdå Småland, Hej Blekinge! Håll tummarna för att solen är med oss, då kanske vi badar i havet? :)

RSS 2.0