Den bästa



Evelina Eng - min syster, den bästa systern.
Det har varit en toppen helg hos syrran i olofström. Att de dessutom vann serien idag med ganska många
matcher kvar att spela är lite coolt. hi

vem är jag?

Jag har inte bloggat på ett tag, mycket i skolan och mycket utanför skolan. Sitter hemma i Gnosjö nu, har jobbat som No och idrottslärare idag. Tycker det gick bra, det var skönt att tänka på annat. Jag blir kvar i Gnosjö till imorgon då jag åker vidare till olofström sen tillbaka till gnosjö på söndag. Växjö blir det antingen tisdag eller onsdag. Jag behöver tid till mig själv. det har uppstått situationer som har fått mig att funderar på hur jag egentligen är som person, hur uppträder jag mot andra? Vem är jag egentligen? Är jag en bitch som bara tänker på mig själv eller är jag den som alltid tänker på andra i första hand. Jag har frågat mina vänner och de har svarat mig, men jag måste nog ställa mig själv samma fråga. Gnosjö och Olofström är nog den bästa medicinen för mig.

min vecka

Nu är det ny vecka och jag har fullt upp som vanligt.
morgon dagen ser ut såhär: föreläsningar 10-15, plugga 15-17.30, 19-22 match mot olofström
onsdag: ledig,träna,plugga, babyshower, tåg hem mot gnosjö
torsdag: jobba som idrottslärare 8-15, träffa papsen och mamsen, åka tåg tillbaka till växjö, innebandyträning
fredag: föreläsning 9-12, seminarie 13-15, åka till systeryster och stanna där hela helgen tillsammans med pe.

det var min vecka det, inte mycket fritid över på mina veckor. får försöka hinna med ett telefonsamtal till en vän vid namn petra, inte pratat på länge nu,får bli ändring på det!

Grekiaskafton

.. med den här bruden. Vi kan det där med att festa till det på söndagarna.


Helg

Denna veckan har gått väldigt fort, efter seminariet idag så fikade vi hemma hos mig,jag, klara och emma, massa tjöt i flera timmar. Nu är jag precis hemkommen från en match i blekinge, jag gjorde en assist, mer behöver jag inte säga. Ska lägga mig och sova nu, ska testa på yoga/pilates imorgonbitti. Efter det är det städdag för Matlda Eng och sen ska jag spendera kvällen med Malin!

SANDRA!



sa precis hejdå till sandravännen som åker till afrika imorgonbitti.
Vi syns 1 april!!!! <3
följ hennes resa på sandranilsson.se

inte min dag

detta är inte min dag, fick reda på att de inte registrerat oss på kursen så vi kommer inte får våra pengar förrän slutet på nästa vecka. När man har två kronor kvar på kontot är det ingen positiv nyhet. Anledningen till att de inte registrerat oss är för att vi tydligen måste visa att vi klarat alla delar i tidigare kurser för att man får inte gå denna kursen om man inte klarat av de tidigare. Det är bra att de berätta sån här viktig information till allihopa. dessutom tänker de inte alls på att vi inte får våra pengar från csn förrän de regisrerat oss, när de registrerat oss kommer det ta tre dagar innan vi får tillgång till våra pengar, verkligen jätteroligt. förstår de inte att man måste betala räkningar och handla mat, och dessutom betala de jävla böckerna som kostar skjortan. Nej det tänker de inte alls på. nu ska jag iväg på innebandyträningen och skjuta av mig min ilska.

PETRA!

idag är det Petras dag!! :) GRATTIS!



bild från Tunisien 2007

csn

vart är du?! varför kommer du inte in på mitt konto så jag kan köpa mat?! Fasen.. Markus har ju fått de, då kan väl jag också få? buhu.. nu ska jag ut på promenard, får hoppas att jag inte känner något i ljumsken.

min värld

Jag ber om ursäkt till alla vänner hemma i gnosjö som jag inte hört av mig till den senaste veckan. Det var mycket i slutet på förra kursen och nu på den nya är det fullt upp ända till praktiken vecka nio, och då är det inte direkt slut heller för efter praktiken, vecka tretton, ska vi lämna in en stor rapport. Så just nu lever jag i min egna lilla värld, ska försöka höra av mig snart, får ta mig tid till det.
nu ska jag iväg på innebandyträning snart, men ingen träning, bara styrka för min del, måste verkligen bli bra i ljumsken till matchen på fredag.

kursstart

idag var det dags för ny kursstart, var en aning nervös inför basgrupperna. Är väl inte helnöjd med grupperna, hamnade med en som jag kände tidigare, Johanna, vi har läst inriktningen tillsammans nu i ett år. Klara, fatima och emma hamnade i samma, hade också velat gå med dem. Men vi kan fortfarande plugga tillsammans och gå på föreläsningar ihop. Jennie ska även försöka byta så hon hamnar i min grupp, för hon kände ingen i hennes. Hoppas verkligen det går igenom. Efter första lektionen med nya basgruppen idag pluggade vi en stund på bibblan, fick inte så mycket läst så jag ska dit imorgon innan föreläsningen som börjar vid tio.
ikväll blir det bakad potatis och mys med min vän klara, det gillar vi. Nu ska jag ta ne powernap, hade verkligen velat träna men min ljumske värker fortfarande, usch.

aj..

sitter här och tycker synd om mig själv. Lyckades sträcka ljumsken på uppvärmningen, dock spelade jag ändå, ett engfenomen som vi nog aldrig kommer komma ifrån. Nu sitter jag här och har något så grymt ont, det värker i ryggen och hela vägen ner till knät. Kan jag aldrig få vara den som har tur och slippa alla skador? Jag ska fasen spela på fredag, det ska jag, om jag inte har ont vill säga, men sånt här kan visst ta tid och det är illa. Vi hoppas på det bästa.

fifa street

jag spelar fifa street, hejdå :)

tre saker

jag har tre saker att säga
1. Vissa borde inte få gå på universitetet, och absolut inte på lärarutbildningen. Ni skulle sett mig tidigasre idag, jag kokade av ilska. Här kämpar man för att klara av alla uppgifter, medans vissa får specialbehandling, om man är dum i huvet ska man fasen inte gå på universitetet.
2. Vissa borde inte spela lagsporter, varför kan jag inte skriva här, men man blir lite irriterad.
3. imorgon kommer syster och lämna ps2 till mig, gissa om jag kommer spela hela helgen eller? Jag har faktiskt inget plugg.

plastpåse

åka plastpåse = blåmärken. Men det är så jävla roligt!

min dag

min dag --> morgonpromenad, frukost, städa, kaffepaus, tvätta(läs tvätta väldigt mycket), möblerat, lagat mat(spenatsoppa).
nu sitter jag på min barstol och kollar runt lite på nätet. ska iväg och träna innebandy vid halv åtta.
imorgon ska jag först ut och gå, sedan ska jag och emma fixa lite med vfu och andra saker. pulkaåkning som gäller sen, kommer blir riktigt skoj. funderar även på att testa träna på vugi imorgon, fick ett programblad i postlådan idag, man får testa gratis hela vecka två och tre. imorgon är det ett pass som heter air muskel/air core, låter spännande.
jag som sagt att jag aldrig kommer börja med gruppträning, vi får väl se det :)

En helg

Jag är tillbaka i växjö efter en underbar helg i gnosjö. Festen i lördags var verkligen lyckad, jag hade riktigt roligt. Det hela slutade med att man inte mådde allt för bra igår, min mage är fortfarande inte helt ok. Blev en redig slappdag igår, pizza med petra, sandra och frida. och var det film hos petra och alexander hela dagen/kvällen. En sista dag tillsammans med sandra, för nu träffar jag inte henne förrän april igen. Känns konstigt faktiskt, men tiden kommer gå riktigt fort. I augusti trodde jag att det skulle ta en evighet innan jag fick träffa sandra igen, men tiden bara rusade iväg, så snart ses vi igen vännen, fast då kommer du troligtvis vara jättebrun och jag&petra kommer se ut som  spöken brevid dig, haha.
Nu ska jag lägga mig i sängen och vila innan fatima och alexander kommer, ska även få igång min kamera så jag kan kolla på bilderna från i lördags. :)

Det är visst fredag

Oj oj.. redan fredag, den här veckan har bara rusat iväg. Igårkväll var jag och markus på bio, luftslottet som sprängdes. Den var bra, men jag tycker faktiskt det var lite för lång, fast det hade jag nog inte tyckt om jag satt hemma i soffan, fick så jävla ont i röven. Var iallafall ett under att vi kom i tid, vi var lite nervösa där ett tag, varför ska jag nog inte berätta, hem gick det inga bussar inom de närmsta fyrtio minuterna och det var för kallt för att gå hem så Jonas var snäll och hämtade oss. Fick se deras lägenhet med, lite mycket saker men det kommer bli superfint när de fått i ordning.
idag har jag simmat med emma, kul att träffa henne igen, vi har planerat in pulkaåkning och grillning nästa vecka. Nu kommer snart fatima och alexander,ska skriva klart det där arbetet, eller jag vill skriva klart det iallafall. Kvällen består av att sitta i seket med Malin, blir nog skitbra fredag det här.
Imorgon går tåget mot gnosjö klockan ett för inflyttningsfest hos petra och alexaner och på söndag blir det ett "Vi ses snart igen" hejdå till sandra.

Jag lever..

Jag har inte hunnit sätta mig och blogga nu på några dagar, hinner egentligen inte nu heller för jag ska till skolan alldeles strax, en halvtimmes lektion, känns sådär va? Började dagen med morgonpromenad med min broder, promenad som vanligt på morgonen. Jag måste erkänna att det är svårt att ta sig upp på morgonen men när man väl är ute är det jättehärligt. Snart en vecka utan kolhydrater med, eller utan de snabba kom jag och markus på idag, för det är ju faktiskt kolhydrater i morötter. Går riktigt bra, ingen sötsug alls, träningen går också bra, allt går bra och jag känner mig verkligen duktig, riktigt stolt över mig själv.
Igår var vi ett gäng tjejer här och åt tacos(nej inget bröd för mig) och spelade spel, riktigt mysigt. Nu ska jag nog ta och resa på mig så jag inte kommer försent till min otroligt långa lektion, plugg som gäller efter det.

Jag är bra..

jag är bra.. eller jag är faktiskt jävligt bra och stolt över mig själv, det borde du med vara. Nu blir det sängen för imorgon är det en tidig morgonpromenard som gäller. Sov gott!

en lördag som känns som söndag

Vaknade rätt sent idag, klockan var nästan halv tio, kunde inte somna igår, sist jag kollade på klockan var hon halv fyra. Nu är jag iallafall vaken och snart kommer min lilla vän fatima, vi ska försöka plugga lite, men om jag känner oss rätt kommer vi prata om en hel del annat också.
Ikväll kommer Malin och Emelie hit, vi ska laga mat och bara ha det allmänt trevligt, toppen.
Pernilla flyttar till Paris idag med, jag hann tyvärr inte träffa henne innan hon åkte för jag var i gnosjö, tråkigt men vi syns snart igen bruden. ja, det här är min lördag, fast det känns som det är söndag? hm.

Mitt 2oo9

Januari: Året började med skridskoåkning på Hären, mer än en gång faktiskt. Grillning med Ida en iskall vinterdag blev det också. Elin fyllde atron år och bjöd på fest, vi hade avslytningsfest för basgruppen för att sedan dela på oss och börja nya kurser och få nya klasser, månaden avslutades med ett besök av petra, alexander och björnell och tillsammans gjorde vi sivans osäkert.

Februari: Jag var hemma på vfu i hela fem veckor, Jag, fatima, emma och klara var ute och åt mat och bowlade, något som vi sa att vi skulle försöka göra varje månad, blev inte riktigt så. denna månaden avr vi ett tjejgäng som sov över hos petra, lagade mat och hade trevligt, avslutade månaden med inflyttningsfest hos emma och linus.

Mars: Jag och Markus målade om min lägenhet, Vi hade klassfest hos Sanel med nya klassen, vi firade klaravännens födelsedag med tapaskväll.

April: första april vaknade man upp tillsammans med stora delar av klassen, vi annordnade tillsammans en övernattning med lekar, mat och fest. Det var stålande solsken när vi gjorde båtar tillsammans en dag i skolan, min och matildas båt blev självklart snyggast. Lisa, daniel och linnea kom på besök, och det var en sån otrolig värme när vi satt vid strandpromenaden. Påsken var lika varm den, spenderas med ett härligt gnosjö gäng. Ännu mer fest blev det, grillning på tufvan ängen och månaden avslutades med siggespremiär med både gnosjö och växjöfolk, våran lilla vän petra som gjorde oss glada när hon kom hem från praktiken och valde att hänga med oss ut, superbra kväll.

Maj: Månaden inleddes med en superbra Klara&Matilda helg med bowling, tjöt och film. Det blev en tripp till malmö med klassen för utepedagogik och teambildning. Och helgen som vi alla väntat på kom äntligen, allkårfestivalen, vilken toppen helg det blev med dessa underbara människor. Äventyren med klassen fortsatte, kajak, klättring och fest efter fest.

Juni: Jag, Fatima och Emma överraskade Klara med en utflykt till high chaparral, mycket mysig dag blev det. Jag och klara gjorde en underbart snygg nationaldagstårta. Man började jobba lite smått på flk. Klassen och Klara var och hälsade på hemma i gnosjö, high chaparral och sigges tillsammans med dem och gnosjögänget. En veckas jobb på skolan väntades innan en härlig resa...

Juli: ... till spanien såklart. Två veckor tillsammans i varmen, alldeles underbart var det. Efter spanien var det jobb som väntade hemma igen och en helg i karlskrona med min underbara vän klara, vi bodde i willes hus och tog dagarna som de kom, så jävla härligt.

Augusti: Stockholm med Sandra, Petra, Markus och Alexander, en vistelse jag sent kommer glömma med mycket skratt och härligheter och även en hammarbyvinst i derbyt mot djurgården. Sandra flyttade upp till östersund och Evelina flyttade ner till Olofström. Månaden avslutades med pumpöppning på sivans. Jag fick väldans mycket jobb denna månaden med, underbart.

September: Övernattning med klassen i en stuga utanför växjö, det var fullt upp med grillningar hit och dit, Katarina, ivana och fatima hängde med hem till gnosjö för sista sigges för året.

Oktober: Jag hälsade på min kära syster en helg och hade det väldigt trevligt, innebandyserien drog igång och tog väldigt mycket av min tid. hammarby åkte ur allsvenskan vilket var väldigt tungt.

November: fulltspäckade helgen ända fram till jul började nu, egetligen redan i oktober. Det var lagkväll, petra och alexander hälsade på, födelsedagsfest för linnea, firande av mig och mamma, nisse spelade i växjö, mysiga kvällar med min vän klara

december: 21 årsfest med gnosjö folk, gillar när de kommer ner till växjö, alltid lika trevligt. Myskvällarna fortsatte, de är lite underskattat att umgås sådär mittiveckan, men inte för oss studenter inte, Julafton kom, mellandagarna kom och nyårafton kom..

Och nu sitter jag här, den 1 januari år 2010, jag har säkert glömt berätta massor med saker, men jag kan ju inte sitta här och berätta om alla mina 365 dagar detta året. Hoppas 2010 blir ett bra år! :)

RSS 2.0