Nyårslöfte

Alla dessa nyårlöften, jag har valt att inte berätta mitt nyårslöfte för någon, ser ingen mening i det, jag gör det bara för min egen skull, och inte för någon annan. Kan iallafall berätta om Min, markus, mammas och pappas "diet". Från och med måndag och två veckor framåt ska vi inte äta några kolhydrater, förutom till frukost, då får vi äta havregrynsgröt och knäckebröd, inget bröd, men det äter jag ändå aldrig. Annars är det bara kött, sallad och frukt som gäller i två veckor, har precis gjort en matlista för den första veckan.
Nu måste jag snart hoppa in u duschen, är alldeles kall efter en vinterpromenad ute i kylan. Ikväll är det fest, ska dricka massa skumpa! :)

ps. imorgon tänkte jag berätta om vad jag varit med om det här året ds.

Gott nytt år!

Gott nytt år mina vänner, jag tar snart tåget ner mot växjö för att fira nyår där och sen har jag fullt upp hela nästa vecka, plugg med alexander och fatima som gäller så vi har något att visa upp våra lärare på torsdag. Bäst jag skyndar mig nu, hoppas 2010 blir ett bra år.



Bild från nyår 06/07

ändrade planer

Efter shoppingen i Växjö åker jag tillbaka till gnosjö, jag vet inte vad jag ska göra på nyår än. Jag har alternativ men allt kostar så mycket pengar och det är så jävla tråkigt att allting alltid ska kosta pengar, middag med mamma och pappa eller kanske hos mormor hade faktiskt varit ganska mysigt och dessutom gratis. Ikväll blir det iallafall glöggmys med två av dem som gör att gnosjö är bra, :)

Hej och hå

Dagarna bara rusar iväg och inte gör jag något direkt vettigt av dem, eller det känns så. Igår var vi samlade allihopa igen, hemma på gärdesgatan, tacos och spel stod på schemat, petra och alexanders nya spel är det nya. idag väckte mamma mig och frågade om jag ville hänga med till gislaved, självklart ville jag det. Köpte julklapp till lukas, ett par byxor och mitt efterlängtade snobben lakan, helnöjd var jag efter den resan. Lukas och Urban har varit här idag, den lille busen är för rolig. Eftersom han inte firade jul med oss i år så fick han sina julklappar idag, vi hade lagt dem under granen och sa att tomten lämnat dem, sen frågade han flera gånger vad tomten sa när lukas inte var där. Han kontaterade även att jag inte varit snäll i år eftersom jag fick en toalettborste i julklapp, jag gillar den lille pojken. Resten av kvällen spenderas i soffan framför en innebandymatch mellan aik-warberg, ser verkligen fram emot stockholmresan i april nu. På tal om innebandy så åker jag ner till växjö redan imorgon för att en i laget ska flytta till paris på lördag och det blev ganska hastigt bestämt så man vill ju hinna träffa henne. Mamma, pappa och Markus skulle ändå ner till växjö för att hämta ett fotskydd till Markus och för att köpa en ny micro, vi skulle egentligen åkt till jönköping men skyddet är i växjö och det skiljer inte så mycket mil så mamma och pappa sa att de likagärna kunde köpa micron där och eftersom jag ändå tänkt åka ner på onsdag med tåget så sparar jag ju de pengarna när jag åker ner imorgon, tänk så bra det kan bli. Har planerat in en träff med fatima på onsdag med, så bra så.
Nu väntar sängen på mig, sov så gott.

Bilder.








Julen är över

Nu är den förbi, julen. Har varit toppen dagar, julafton beståd av promenader, massa matt, skratt och spelande, en lyckad julafton. Juldagen spenderade jag med Sandra, Petra och Alexander, vi spelade spel och hade det allmänt trevligt, saknat de där kvällarna. Igår var det annandagsfotboll som gällde, dock i värnamo istället för Gnosjö i år, efter det gick vi till eve och mikael, åt mat, spelade spel och kollade på när främmande människor berättade om sina fyllor, rätt roligt att lyssna på vad det varit med om. idag ska jag mestadels slappa, eve och mikael kommer och äter mat här ikväll, morgondagen består troligtvis av jönköping och bio med mamma och pappa och kanske någon mer, men det är inget bestämt än. Nu ska jag snart kolla på andra delen av stenhuggaren. Ha det bra mina vänner och hoppas ni haft en riktigt bra julhelg.

God Jul

Nu är det verkligen jul hemma på gärdesgatan, granen är uppe, i år var det bara jag och markus som fick sätta upp den, men det fixade vi galant för vi är så bra vi två. Julskinkan är provsmakad och det blev lite bingolotto spelande. Och eftersom det var massa snö ute så kunde vi äntligen utföra våran lilla tradition som vi hade som barn, nämligen göra en snölykta. Jag, markus, eve och mikael gjorde en superfin snölykta och vi hade självklart lite snöbollskrig också. Imorgon är det julafton och på gärdesgatan ska bli ha det trevligt och vara glada med våra nära och kära, vi får väl se om tomten kommer med några julklappar, kanske har jag varit snäll i år? :)

inte mycket gjort

Idag blir det inte mycket gjort från Matilda Engs sida, suttit och kollat på film efter film, förskylningen sitter i, vi är inne på tredje veckan nu och min kropp är verkligen helt slut idag. Evelina kom på besök innan, lockade hennes hår för att se om hon kunde ha det så på julafton, hon såg ut som en liten ängel.
Ikväll blir det lugnt, blir sängen tidigt för vi ska upp tidigt imorgon för att åka till ullared, har fått en lista av mamma på vad hon behöver, jag själv har inte direkt skrivit upp något, mer än ett par termobyxor. Kanske hittar jag en klänning till julafton, skickade tillbaka skjortklänningen jag betällt, kanske kan hitta något liknande? En rödrutig skjorta var det, superfin faktiskt. Nu ska jag kolla på svtplay, det är där jag hänger nuförtiden.

Julen



Jag gillar Julen, mys med familj och alla är glada. Vi spelar julmusik här på gärdesgatan. Nej jag gillar inte julen, jag älskar den :)

Gnosjö

Det är inte lika vitt i Gnosjö som i Växjö, men jag gillar att vara hemma ändå. Började dagen med att träna på friskoteket med Markus, tog det rätt lungt eftersom jag fortfarande är förskyld. Hem för att städa mitt rum sen, slängt en massa saker, känns lite tomt här faktiskt. Hunnit med hestra för ett besök hos Lise-Lott med Eve och Pe. Nu är jag helt slut och funderar på att gå och lägga mig snart, imorgon ska jag städa lite till, damsuga och torka golv, orkade inte med det idag så sköt upp det tills imorgon, kanske hjälper mamma att städa med så vi får det fint här i jul. :)

.....

Jag orkar inte blogga, råkade få en hjärnskakning på klassens julbord mindre roligt, idag spelade jag match med den vilken inte heller var roligt, fick gå av för att springa på toan, vad jag gjorde där kan ni säkert räkna ut men jag behöver ju inte nämna det. Imorgon åker jag hem till gnosjö,ska bli otroligt skönt att bara komma hem och vara. Jag har ingenting direkt planerat utan kommer ta dagarna som de kommer, träffa vänner och umgås med familjen, jag behöver verkligen vila ut så jag bli firsk på riktigt någongång. Nu blir det sängen, sov gott mina vänner.

Julbord

Ikväll är det Julbord med klassen som gäller, jag har precis lagat min allra första poatisgratäng, om den går äta märker vi ikväll, jag äter inte det själv så det är inte jag som blir lidande i sådana fall, haha. Blir nog en lyckad kväll iallafall, tror inte ni? jag kommer skratta gott när de springer runt i huset och letar uppdrag. Jag laddar upp inför kvällen med Kiss - Crazy night och lite Bruce Springsteen.

Snö

det är massa massa massa snö ute och jag älskar det. Ska snart iväg på innebandyträning, jag trotsar min hals för jag vill och måste träna nu. Känner mig mycket bättre nu när jag fått prata av mig, det behövdes. Ha det så bra ute i snön allihopa, åk lite tjärtlapp det är bra för själen :)

suck..

idag är det en sådan dag där en väns röst och ord kan betyda allt. Jag behöver en vägledning idag, någon som berättar för mig vad som är rätt och fel, i fall man ska tänka på sitt eget bästa eller vara andra till lags. Kanske låter väldigt deprimerande men jag är verkligen inte deprimerad utan bara förvirrad.. Jag suckar tungt idag och det var svårt att ta sig upp idag men får göra det bästa av den här dagen..

tio dagar

Idag är det tio dagar kvar till julafton, hur mysigt är inte det då? Dessutom är det vitt på gatan och det nyper tag i kinderna när man går utanför dörren, så jävla härligt.
Vi sitter här i min lägenhet och pluggar, eller jag pluggar inte för jag blev klar i fredags, jag planerar lite inför julfesten på onsdag, självfallet är det jag som är lekledare. Ikväll ska vi ut till Hillevi och laga lite mat och bara ha lite måndagsmys, alltid uppskattat.
Denna veckan kommer gå fort, på lördag åker jag hem, via olofström för att kolla på Linis match. Det ska verkligen bli skönt att komma hem och bara vara, det är sällan man är hemma nuförtiden, får hoppas det blir lite ändring på det efter jul, saknar ju de där hemma, speciellt efter petra och alexander, sen de åkte härifrån har jag saknat de enormt mycket, men snart får jag träffa dem igen. :)

min helg

Här kommer lite bilder från min helg. Idag kommer systeryster och pe hit, vi ska kolla på innebandy i ingelstad. tjo.



Daniella och jag åt ungstektka rotfrukter med grekiska biffar, beasås, god sllad och vitlöksbröd. Idol på det.



En lördagkväll som vi inte visste vart den skulle ta vägen. Utgång eller hemmakväll?



Tillslut blev det faktiskt skräckis, hon sov över här sen med för det var lite läskigt att
sova ensam.

Vi ses på lördag..

Min far han sa, ibland kan det kännas så tungt och hårt att stå ensam kvar och när allting känns kallt och det regnar överallt ja då ses vi på lördag någonstans. Ett brev en rad jag läser de om och om igen och blir glad för där står allt blir bra, hoppas allting känns kallt och det regnar överallt så ses vi på lördag, JA DÅ SES VI PÅ LÖRDAG ja då ses vi på lördag någonstans...

visst är det lördag igen och jag har varit och jobbat, så får en kosing på kontot i januari, i december med för den delen, det tackar vi inte nej till. Har precis ätit lite lunch och ska snart sätta igång och julstädar, har inget bättre för mig, så jag ska skruva upp och sjunga för fullar muggar och jag skiter fullständigt i mina grannar idag för de brukar inte bryr sig speciellt mycket om mig. Ikväll kommer daniella, blir varmsmörgåstårta och kanske en drink till det. det gillar vi.


fredagsmys

sitter i min lägenhet och väntar på världens bästa syster som ska komma förbi på fika innan hon åker vidare hem mot Värnamo. Blev faktiskt klar med min examinationsuppgift och känner mig riktigt stolt, cirka fem sidor blev den på och nu kan jag äntligen pusta ut lite. Ska bara komma på en fråga jag ska ställa till klassen när jag redovisat om mitt arbete, inte så svårt med andra ord. Nu har vi endast ett arbete kvar på denna kursen, ett femtonsidor långt arbete som vi ska ha över julen. Som tur var får man jobba två och två så jag ska göra det med min vän fatima, vi är så kloka tillsammans. Jag ska nog sätta igång lite med det på måndag när de andra ska sitta med sina examinationsuppgifter så man slipper har så mycket över julen. nog pratat om skolarbeten, inget roligt att prata om. Ikväll ska jag och daniella laga mat, grekiska färsbiffar med rotfrukter, till det en kall sås och en god sallad. Vi ska även självklart se idolfinalen, aldrig varit så insatt i idol som jag är nu, erik är verkligen riktigt bra, Calle med för den delen. Kanske går bort och kollar läget hos Matilda ikväll med, det är fest där. Men en annan ska upp och jobba imorgon klockan åtta så får se hur det bli med det. Blir nog en bra fredag. En annan vän som är lycklig idag är Klara, hennes wille är äntligen hemkommen från afganistan där han varit i hela sju månander. Hon är uppe i stockholm och hämtar hem honom, hihi.
nu ska nog tilda göra lite annat än att bara sitta och blogga, ni får ha en bra fredagkväll, mys riktigt ordentligen. Det är ju faktiskt dags för fredagsmyyyyys..

Right now





Sitter vi biblioteket och pluggar, men jag har inte riktigt vaknat till än så det går inte så bra. Men ska snart ta mig själv i kragen och börja skriva, har ju faktiskt skrivit hälften. Det är bättre jag skriver klart den fort så jag får helg sen, det är fredag idag ju. Systeryster kommer på besök när hon åker genom växjö ikväll, ska fika. ikväll är det idol som gäller, lugnt blir det för imorgon ska jag upp och jobba. Skärpning nu Tilda. Hörs!

Pluggar

Sitter på bibblan och pluggar med Matilda, Fatima och Tesse. Vi skriver för fullar muggar om utsatthet. Jag har skrivit ungefär hälften så känner mig ganska duktig. Den ska vara klar till tisdag, så det här fixar vi enkelt. Förövrigt är jag inte alls pigg idag, det blev sent igår, klara och markus gick hem vid elvatiden och efter det kunde jag inte somna för jag var alldeles för pigg. Så idag har jag klantat mig lite men det ska vi inte gå in på. Nu ska jag nog köpa mig lite lunch, börjar kurra i magen, behöver lite energi så jag kan plugga vidare sen.

Lars Winnerbäck



Han kanske inte är så fager, men han är min största idol och jag älskar hans musik, hans röst.. ja, jag älskar honom!

Nyårsklänning?!


Onsdag



Åkte in till stan efter skolan för att fixa lite saker, och jag vill verkligen ha den tröjan, sen hittade jag en klänning till julafton med, men jag köpte faktiskt ingenting. Klänningen är iallfall röd. Sen har jag kllat på en grå tunika men statsmotiv på väldigt länge, väldigt snygg. Nu ska jag lägger mig och sova lite, är helt slut, jag verkar ju aldrig blir frisk. Måste även nämna att jag lyckas få ett plektrum av Lasse igår, jag är lyckligast i hela världen. Han var riktigt bra igår! Lägger upp bilder sen när jag vilat lite.

Winnerbäck

Ikväll ska jag och Emma på Winnerbäck, jag är fortfarande lite sjuk men det hindrar inte mig från att gå på Lasse! Kommer bli kanon! Nu ska jag fixa lite mat, klara och markus kommer och äter klockan tre så ska sätta ihop nu.

Så bra!

Jag lever fortfarande på helgens bravader, riktigt lyckad helg! Så bra helt enkelt!

Det är ingen vanlig dag..

.. för det är Tildas födelsedag, hurra hurra hurra! Mamma och Pappa ringde och sjöng för mig idag. Fått sms med den "sången" idag också, det är nog ingen hemlighet att jag gillar Lotta på bråkmakagatan, hi.
Snart kommer Klara, Fatima, Emma och Markus och äter tårta. Senare idag kommer bla mina favoriter Petra och Alexander och massa andra gnosjöfolk, det kan ju inte bli en dålig födelsedag idag. Imorgon får ni säkerligen bilder från kvällen, med massa glada miner. Ha en bra lördag, det ska jag verkligen ha! :)

Jag gillar..

.. idol när det går som jag vill. Nu tar erik hem det här, fast Calle är fasen också grym så det spelar nästan ingen roll vem som vinner. Om ca 50 minuter fyller jag 21 år, gammal blir jag minsann. Nu ska jag sova och vakna till att mamma och pappa ringer och sjunger för mig. <3

opassande

Jag är fortfarande sjuk, men i natt har jag iallafall fått sova lite mer. Halsen är tjock som jag vet inte vad. Jag har verkligen inte tid att vara sjuk nu, ikväll har jag match som jag inte får vara med på nu, imorgon fyller jag år och gnosjöfolket kommer ner och det ska firas, kan det bli mer opassande? Har dessutom ett seminarium som jag måste gå på för annars måste man skriva två sidor om något som inte ens är intressant. Det var lättare att vara sjuk på gymnasiet för då gjorde det ingenting om man missade en lektion. Nu blir det en stor kopp med Te och lite pepparkaksfil till det, undra om den är god?

sömnlös natt

Jag har nästan inte sovit någonting i natt. Feber och ont i kroppen så somnade inte förrän ëfter fem och vaknade vid halv åtta av att de ringde och frågade om jag kunde jobba idag och imorgon. Fick tyvärr tacka nej eftersom jag troligtvis legat med feber i natt och halsen är tjock också. Nu ligger jag här i sängen och har ont i huvet, kroppen, halsen och magen, ska man ens kunna bli sjuk när man vaccinerat sig? Får verkligen hoppas jag blir frisk till lördag, jag har verkligen sett fram emot det jättelänge. Jag ska nog försöka göra mig lite Te nu och hoppas på att halsen känns bättre sen.

Tacksam

Jag ville bara nämna att jag verkligen är tacksam för alla mina fina vänner. Det är ni som förgyller mina dagar, ni här i växjö, ni som är tio och nästan hundra mil borta. Ni betyder otroligt mycket för mig, jag vet inte vad jag skulle göra eller vem jag skulle vara utan er, så tusen tack.
Nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen och sova, jag är inte alls kry i kroppen.

ingen rubrik

Det är ingen bra dag idag tycker inte jag. Saker man går och bär på inom sig börjar tära på en, det är mycket i skolan, det går pengar hit och dit, man inser saker som man inte vill inse. Det är tur man har så mycket att se fram emot nu så man kan tänka på annat. Jag ska snart iväg till skolan för att ha ett seminarium sen ska jag vänta tills klockan blir fem för att gå bort till klara och äta pastasallad. Ha en bra dag mina vänner.

December

jag gillar december, var uppe tidigt för att kolla på julkaledern, ett måste. Får även passa på att säga grattis till mamma och pappa som har varit gifta i 20 år idag. Har inte så mycket att blogga om just nu, fyller år på lördag, antar att inte inte har glömt det, hihi. Får väl även passa på att tacka Emma, linus och klara för en toppen måndagkväll igår, glögg, lussebullar och pepparkakscheescake bjöd Emma och Linus på, riktigt mysigt sådär en måndag. Sånt gillar vi.
Nu ska jag fixa och dona lite, äta lite frukost ockå.

RSS 2.0