Saft

Jag har gjort min alldeles egna saft idag, papsen hjälpte mig att blocka lite svartvinbär i trädgården. Nästa vecka har jag tänkt göra blåbärssylt och även äppelmos. Eller så kanske jag ska göra allt v.33 när jag är ledig? :)

Fredag och helg

Nu har ännu en vecka gått och det är redan fredag och helg. Vad helgen har att erbjuda återstå att se. Mamma åkte precis iväg mot Malmö och kommer hem på måndag igen. Pappa och Markus ska på fotboll senare och jag ska ha fixat mat till klockan två då markus kommer hem från jobbet. Imorgon är det flytt av Evelina som gäller, ska hjälpa till här hemma, men ner till olofström ska jag inte. Jag får ta en helg och hälsa på henne senare i höst, annars lär man inte få se skymten av sin syster. Sen får vi se lite vad jag hittar på i helgen, kanske blir Lager med elin idag, och så ska jag kanske träffa petra till kvällen och så ska jag se till att träffa sandra också, för hon var lite ledig nu i helgen. ja, den här helgen kommer nog gå fort den också. Ett steg nämre skolstarten, ett steg närme sandras flytt.. ska vi inte stanna tiden lite och njuta av det vi har här och nu?


Glädjebesked

Sandra ringde mig på förmiddagen och var glad, hon har kommit in i östersund. Jag fick gåshud när hon berättade det, jag är så otroligt glad för din skull vännen. Det är en linje som passar dig perfekt, du kommer få göra det du är bra på, att hjälpa andra människor! Men vad jag önskar att östersund inte låg så långt borta. Men ett år går fort, vi får hälsa på dig, jag och petra, och snart är det jul, då får du allt ta och komma hem. En sak är säkert, att stockholmsresan nästa helg ska bli den bästa resan. Vi får ta vara på varenda sekund där uppe och göra det vi är bäst på. Bara vara vi, Matilda, Petra och Sandra. <3

Bio och Gnosjö

Sitter och väntar på mor och far som kommer alldeles strax, vi ska ner till stan en runda sen ska vi på bio. Jag har fått en del gjort idag, började jobba runt sex idag, sen har jag städat lägenheten lite så den är ren och fin när jag kommer ner igen, även bakat lite för att äggen skulle ta slut.
Efter bion ikväll åker jag med mor och far hem till Gnosjö. Ska bli skönt att komma hem och vara lite ledig innan nästa veckas jobb på skolan. Får se lite vad som händer hemma i gnosjö de här veckorna, planerat in en utgång på lördag iallafall och träning med petra på torsdag, sen får vi ta dagen som den kommer lite. vet inte ens hur länge jag blir hemma, åker ner till växjö senast vecka trettiofem iallafall då är det kick off vecka som gäller.
Tiden går alldeles för fort nu, snart står jag där och har min examen i handen och är färdig lärare, hur skönt hade inte det varit? :)
Nu ska jag fixa det sista här hemma, de borde komma vilken sekund som helst nu!
Ha det bra!

Måndag

Nu har vi gått på en ny vecka och jag är precis hemkommen från jobbet. Blev några timmar där idag, bara imorgon kvar sen är jag klart med sommarstädat. Ska pallra mig upp redan klockan sex imorgon, då kanske jag kan sluta framåt tolv där någongång. har lite att fixa med i lägenheten imorgon med så hade varit skönt om han blev klar tidigt. På kvällen har jag planerat att gå på bio med mamma och pappa. Blir den nya Johan Falk filmen, sen följer jag med dem hem till Gnosjö i minst en och en halv vecka. Visingsö var ju egentligen inplanerat imorgon, men det blev för mycket pengar för mig att fara fram och tillbaka, ser fram emot stockholmsresan istället med mina vänner.
Idag ska jag äntligen träffa min vän alexander, vi har inte setts eller pratat på fyra veckor, så det blir en runda runt växjösjön senare idag. Nu ska jag fixa något att äta, blir nog lite wok, enkelt och gott.
Ha det bra mina vänner!

Jag vill bo på landet

Nu är jag hemkommen från en härlig helg på landet med klara. Vi åkte ner mot karlskrona fredagmorgon, med ett stopp hos Willes föräldrar för lite fika. Väl nere i karlskrona blev det lite shopping, det blev en del fynd. Träffade även Hannabanana på stan. Efter att vi gjort stan åkte vi vidare mot willes hus. Stort fint hus som låg alldeles underbart. Vi åt bakadpotatis och hade en liten spakväll. Vi låg på köksgolvet, klara var grön och jag var med blank, så njöt vi några minuter av våra ansiktskrämer.
Lördagmorgon var det fint och vi satt ute i solen och bakade även bullar. När vi senare skulle ner och bada så kom det ett stort grått moln så vi vände. Solen kom tillbaka framåt kvällen då även Doris och Bernt kom på grillning. Vi satt i solen och njöt av en god köttabit. Senare på kvällen fastnade jag och klara framför en film.
Idag lämnade vi det fina huset och åkte runt lite. Fyndade även lite idag, bland annat en dörrmatta för endast tjugokroner.
Nu är jag i allafall tillbaka i växjö, utvilad och redo för att jobba några dagar i veckan. Planerat in Bio med mor och far i veckan med. Sen får vi se vad veckan har att erbjuda. Ser framemot stockholm den 8 aug iallafall.
jaja.. nu ska jag göra lite nytta och ta en runda runt sjön och drömma mig bort om att jag bor på landet, för det vill jag, jag vill bo på landet.!

vidare på äventyr

Nu är jag redan iväg igen. Tog tåget till växjö idag, var helt slut när jag kom till lägenheten. Nu har jag iallafall stadgat mig lite. Men på fredag ska jag ju iväg igen, på äventyr med klaravännen. Får faktiskt träffa henne redan idag, vet inte riktigt vad vi ska göra, äta lite mat och tjöta. Imorgon blir det jobb hela dagen, ska upp tidigt så man kommer igång. På kvällen blir det mat och mys med klara, fatima och emma, det ser jag så fram emot.
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen så jag piggnar till lite.

Hemma!

Nu är vi hemma i sverige igen, kom hem igårkväll. Har haft två bra veckor i spanien. Berättar mer om allt en annan dag, orkar inte skriva allting nu. Blir en kort visit i Gnosjö denna veckan, Onsdag förmiddag drar jag vidare till Växjö för jobb. Fredagmorgon ska jag och klara ut på äventyr. Min vän klara och jag. Det kan bara bli toppen! Karlskrona är vårat mål.
Nu ska jag ta en promenard med Sandravännen, vi har inte setts på över två veckor. Alldeles för lång tid.
Ha det bra mina vänner.

Hola!

Har kommer ett litet hej fran spanien. Vi har det bra, solar och flyter runt pa havet. har aven besokt barcelona och sett diverse sevardigheter. Far beratta mer nar vi kommer hem. Snart dags for lite middag. Hoppas ni har det bra dar hemma i sverige! Ni ar saknade!

Spanien

Allt är packat och klart inför resan och jag är laddad för att åka buss i flera flera timmar. Kanske inte, men man vet att det är någonting gott som väntar. Två veckor med sol och bad, det kan nog inte bli bättre.
Kommer dock saknar alla här hemma, Sandra, jag ska tänka på dig när du jobbar och sliter, Klara, dig också, när du kör ut dina grönsaker till alla kunder. Fatima har jag inte fått träffa sen vi slutade skolan så henne saknar jag enormt. Emma kommer också ligga i solen och bada, fast i grekland. Men bra kommer vi ha dte allihopa, vart vi än är! tror ni inte det? Petra, du får stå ut med mig i två veckor du. Vi kommer plaska runt i havet tillsammans. Åh, nu fick jag nog lite resfeber ändå. Men ack så skönt jag ska ha det. Nu ska jag se till att fixa allt inför resan. ha det så bra i sverige så syns och hörs vi igen den 19 juli. Hej då sverige, hej spanien! :)

Dålig uppdatering

Jag har haft fullt upp med jobb och annat hela veckan så har inte hunnit skriva i bloggen. I måndags gick jag en promenard med ida, hade mycket att ta igen vi två. Tisdag var jag, petra, sandra, kristoffer, alexander och markus i skogen och grillade. Riktigt trevligt hade vi det. Och igår var jag, sandra och kristioffer på Bio i jönköping. Jävla skräckis såg vi. Tur att man kom hem så sent så man somnade fort. Idag var det riktigt segt att stiga upp, men jag tog mig i kragen. Sista arbetsdagen denna veckan, sen får jag skynda mig hem för jag ska iväg på fotboll. Vilken tur jag är ledig imorgon så jag hinner packa lite. ska hinna med en runda till Växjö också. Jag vet vad ni tänker, ta dte lugnt människa. Det bästa med att det varit en så hektisk vecka är att jag säkerligen kommer sova gott på bussen till spanien. För dit drar vi tidigt lördag morgon.
Nu ska jag iväg och leka en sista gång denna veckan.

RSS 2.0