Nyår

Sista dagen på året, är det inte sjukt? år 2008 är snart förbi, det har varit mitt år, precis som jag sa. 2009 ska bli ännu bättre. Kanske är det mitt också?
Ikväll blir det pims and hoe party för hela slanten, förutom de som är sjuka då. Tur jag har som blev sjuk innan jul.
De sista dagarna på året har jag spenderat bla Linnea och Daniel i måndags, vi gick ju som sagt 2 mil. Vi spelade spel och kollade på film på kvällen.
Igår fick jag stiga upp tidigt, Evelina hämtade mig och vi åkte till växjö, min lägenhet stod kvar och shoppade gjorde vi. Avslutade dagen med film med markus och evelina. Vi alla sov i evelinas säng, trångt ja.. haha.
Nu ska jag duscha och göra mig reda för årets fest.
Hej då 2008, Hej 2009.
Gott nytt år!

en lång vandring

Jag och Linnea möttas kl 11 vid Nyby för att gå Gnosjö runt, trodde vi. Det visades sig att det blev mycket längre, vi fick för oss att vi skulle gå till Daniel, och ja, han bor i kulltorp. Så vi vandrade i kylan, kallt var det. Vi gick hela 2 mil.
Nu kom de hit så ska dra :) mihi

söndag men det känns som fredag?

ja, inte känns det som det är söndag iaf. Helgen är i vilket fall över, och den har varit toppen. Spelat spel nästintill hela helgen. Fredagskväll, igårkväll och idag. Gårkvällen blev riktigt lyckad, Jag och Lisa ägde alla, Daniel var arg på Linnea för hon inte visste vem Pelé var, och Elin och Pontus var helt enkelt inte lika smarta som mig och Lisa. Engel och Svenne, det gör susen det! Nu ska jag snart gå och lägga mig, ska gå Gnosjö runt med Linnea imorgon :)

Sjukt bra låtar!

http://www.youtube.com/watch?v=-_niy2ZM5Jo
http://www.youtube.com/watch?v=Y2Ta0qCG8No&feature=related


Julen 2008

julafton blev den bästa på länge. Åt massa mat, spelade spel, umgicks, skrattade.. och dessutom hade vi en tomte i år. carlos som ställde upp för oss, Lucas blev lycklig över det.
juldagen blev en lugn dag med film och mys hela dagen. Tränade gjorde vi också, duktigt av oss.
Annandagan spennderades som vanlig uppe i töllstorpshallen, fotboll hela dagen. Jag är jätte sugen på att spela fotboll igen, till sommarn spelar jag förhoppningsvis i ett växjö lag och jag kommer vara skadefri. Mitt nyårlöfte! Jag vet precis vad som krävs för att jag ska lyckas!
På kvällen kom fatima, sandra och petra till mig, spelade spel och skrattade. Har allt lite träningsverk i magen idag, haha.
Ikväll kommer Lisa, Linnea, Daniel och förhoppningsvis Elin och Pontus till mig, ska spela spel. Att spela spel är det nya, varför supa när man kan spela spel? haha.

    

Julstäd

Snart är det Julfint hos Familjen Eng också, att renovera kök och annat kring juletid är inget jag kan rekommendera, det blir alltid massa krångel. Vi har t.ex inget kakel i köket förrän v 3, för det har blivit något fel i beställningen, 2 GÅNGER!! Men vi ska nog få en fin jul ändå. Julgranen ska snart upp, de ska bara damsugas av där uppe, för i år har vi julgranen uppe iställer för där nere. Spännande. Ikväll blir det uppesitta kväll och smak av julskinkan :)
Åh, vad jag älskar julen!

Lyckad helg

trots att jag blev sjuk så blev det en lyckad helg, i fredags var det en lugn hemmakväll med familjen, alla var verkligen hemma, Mamma, Pappa, Evelina, Markus, Alexander, Petra och jag såklart. Det är inte ofta det är så numera, så det var väldans trevligt. Igår hängde jag med Petra till jönköping, jag, petra och bil själva, det slutar alltid med skratt, tur är väl det :) Bästa var ändå mc dondalds för något år sedan, det kan jag skratta åt än! haha.
På kvällen med det fruktsallad hos petra och alexander.
Idag har jag, linnea, lisa och daniel ätit pizza, sjungt singstar (inte jag!) och varit på bio, såg "vi hade väl iaf tur med vädret, igen"
Nu är helgen över och imorgon är det måndag igen, ska göra en interjuv då. Och på onsdag är det julafton, mys :)

då har man blivit sjuk

Ja, det kommer verkligen olägligt. Jag som skulle på 20 års fest imorgon. Åh, blir så arg och ledsen.
Jag och Markus åker hem till gnosjö idag istället, jag ska bara packa och städa upp här lite snabbt.
Får fira lilla fatima när jag kommer tillbaka om 2,5 veckor! :)

SysterYster, det här en once in a life time chans, du måste ta den!
Du vet att vi stöttar dig till 100 %!

Jul jul jul

Vi har ätit julmat, jag, hanna, jonas och markus. Det var gott, sen drack vi glögg. Nu är det verkligen juletid. Dumt att jag håller på att bli sjuk dock, men jag klarar mig.
Imorgon blir det shopping med markus, har fått in bonus från Laser centrum. Sen blir det High school musical maraton med på kvällen.
föresten, Jag och klara har hittat våran lilla runda här i växjö, vi går några varv runt campus, haha. Superbra!
nu ska jag krypa ner i min säng, behöver verkligen sova.  Tur att det är tyst här på campus ikväll! :)

julbak

jag och banana har bakat idag. Vi har gjort massa gott. Snickerskakor, cornflakeskakor, roockie någonting?, femminuterskola, mintchocklad bitar.. gott gott. Och ont i magen har jag av all smet. haha.
ska till markus så fort han hör av sig, sist jag gick till honom hamnade vi i Gnosjö. Fick hemlängtar och åkte hem över natten typ. Så jag hjälpte mamma att baka igår. När jag kom ner till växjö igen var det plugg på boblioteket med fatima, eller, ja, vi skrattade jag tjötade om massa annat också. haha. Igår kväll satt jag hos markus hela kvällen, evelina och petra kom förbi en sväng också. Sen blev klockan mycket så jag sov i markus soffa, det som är sååååå långt till mig från han. Men det var faktiskt mörkt och läskigt ute.
Nu ska jag väl diska lite här hemma så det blir fint och rent.
Håller tummarna för Petra idag!! <3

Johan "Tomten" Johansson avled i måndags, det är stor sorg i Bajen.
men Tomten, han är fortfarande bajare! :)
R.i.p!

tankar

när jag vaknade i morse hade jag precis somnat, har haft den jobbigaste natten på länge, jag kunde inte sova, jag tänkte för mycket. Det är vid sådana tillfällen man önska att man vore starkare. Jag hoppade över grupparbetet för att få vila lite, tur jag har så förstående klasskamrater. halv 10 ringde fatima så jag gick och mötte henne. När jag kom till skolan kändes allt mycket bättre, för jag är omringad av så underbara vänner, jag och fatima kom på att vi skrattat för lite sen vfu:n.. och då började det igen. Som vi skrattade. Visste ni att hennes kompis trillade ner i en brun när de var små? så jäkla kul. Men självklart lite synd om henne också.
Nu när jag sitter här ensam i min lägenhet tänker jag för mycket igen. Jag vet inte ens varför jag tänker, jag borde vara glad, men det är jag inte. Varför ska man må dåligt över något som egentligen inte borde betyda något?
Åh, jag blir galen. jaja.. ska iväg till markus snart, äta mat och ha det trevligt. Då får jag nog tankarna på annat igen :)

Dagens plus: klarade hemtentan, och fick tillomed VG på en av frågorna. Go Tilda!
Dagens minus: förutom alla tankar.. HYRESHÖJNING?!?! ursäkta.. ska man inte få reda på det innan man får räkningen i postlådan? arg blir jag!


fullt upp

söndag, sara har åkt hem, så nu sitter jag ensam i min lägenhet. om en vecka åker jag hem till gnosjö över julen. Ska bli skönt att komma hem till ett nyrenoverat hem. Men innan dess har jag en vecka fullspäckad med roligheter.
Måndag: träna innebandy, ska testa ifall det funka med mitt knä
Tisdag: evelina och petra kommer nog på besök en sväng.
Onsdag: julbak med bananaa :) och sen julmys med tjejerna.
Torsdag: inget inbokad än, får jullov iaf
Fredag: High school musical maraton med markus
Lördag: 20 års fest hos fatima
söndag: Åka hem till gnosjö och ha julbord med linnea och gänget

ses i julstöket mina vänner :)

helgen + risgrynsgröt + sara

I fredags kom sara petra, sandra och frida till mig, blev vin och tjöt. killarna kom även förbi en sväng. Kunde inte fått en bättre 20 års dag. På lördagen blev det shopping, mest på systemet för min del. sen var det självklart FEST. bästa kvällen på längre, tack alla!
söndags åkte alla hem utan Sara, hon stannar hela veckan.
och igår hörrni.. då åt jag risgrynsgröt för första gången på 15 år! sjukt, jag vet!

20 år!

idag är det min dag, har redan varit nere på systemet en runda och inhandlat vin. Imorgon blir det systemet igen, fast i Växjö. För snart åker jag ner igen, kommer bli en toppen helg!
Dagen började bra, mamma och pappa sjöng för mig i morse, "Det är en vanlig dag..." som de sjungt i alla tider för mig, jo, som jag nämnt innan är Lotta min favorit! sen sa alla barnen grattis när jag kom till fritids, sen sjöng alla lärare för mig i lärarrummet, så snälla så! :) Fick säga hej då till alla barnen, de kramde mig som om de aldrig skulle få se mig igen, men det får dem ju, efter jul kommer jag tillbaka!
Ja, dagen har börjat mycket bra, och det kommer fortsätta så med. Vin och mys med vänner i min lägenhet ikväll,
Åh, vilken bra dag! :)


då var det klippt

eller snart iaf.. ska klippa mig och sen ska jag till petra och färga håret.
sen tänkte jag lägga mig tidigt, imorgon är det MIN dag och jag ska tillbaka
till VÄXJÖ!!

19 år och 363 dagar

ja, jag fyller snart 20 år! Men vad sjutton har jag gjort de senaste två åren? Tiden går sjukt fort. För två år sen hade jag precis gjort en gallstensoperation och luggit och plågats på ett sjukhus i två veckor. Det känns som om det var förra året. Tiden går för fort. För två år sen väntade jag på att fylla 18. Men helt seriöst, vad har jag gjort? tagit studenten, varit skadad i ryggen, haft problem med benhinnorna, varit skadad i knät, förlorat vänner, skaffat nya vänner, flyttat hemifrån.. ja, när jag tänker efter har jag hunnit med väldigt mycket utan att ens tänka på det. Jag måste nog stanna upp någongång då och då och se över mitt liv. Jag är nöjd med mitt liv. fast i skolan i dag frågade ett barn mig vad jag önskar mig när jag fyller år och i julklapp, då sa jag att jag redan har allt. Då fick jag frågan "Men en pojkvän... har du det?" Och det har jag ju faktiskt inte. Men just nu känner jag inte att jag behöver någon heller, jag måste släppa taget först innan jag börja tänka om igen. Så pojkvän.. nej.. varför ska jag ha det?
Nu längtar jag till helgen, för den kommer bli kanon!

december

Vi är redan inne i december, min månad. Tillbringade min sista dag i november i en Biosal med Linnea, daniel, Lisa, hidde och Linnea. Vi såg Rallybrudar, rätt kul film faktiskt! Första dagen i december har jag tillbringat på Åvikenskolan, puh, det var en jobbig dag idag, bråk och skit. Men fick hålla i en Utelektion med ettorna idag, barnen uppskattade leken och vi ska tillomed leka det igen på ute PA på onsdag. Ikväll ska jag träna på friskoteket med Sandra, sen kommer jag somna gott ikväll vill jag lova.

RSS 2.0