03 – Mina föräldrar

Väldigt dålig uppdatering, har haft fullt upp med jobb, skola och födelsedagsfirande. Skärpning igen Tilda!

Dags att checka av den tredje dagen på listan, mina föräldar. Pappa, Hans och Mamma, Marona är de två som uppfostrat mig och gett mig världens bästa barndom. Jag vill att mina barn ska få samma uppväxt som jag, just för att jag tycker att mina föräldar har gjort allt för att vi barn ska ha det så bra som möjligt genom att göra saker tillsammans med oss hela tiden. Alla utflyckter till Store Mosse och övernattningarna i vindskydd är det man minns från barndomen. Mina föräldrar har visat mig att man blir lycklig av att bara göra saker tillsammans, man behöver inte betala flera tusen för en utlandsresa när man kan ha det likabra i Sverige. Idag tycker jag att det är hur mysigt som helst att hitta på saker med mamma och pappa, jag ringer också gärna hem och tjatar hål i öronen på dem, de kanske tycker det är jobbigt för stunden men innerst inne vet jag att de ler, dessutom vet vi vem det är jag har fått det ifrån. (Eller hur Pappa? :) )

Det var mina föräldrar, världens bästa föräldrar.

02 – Mina syskon

Mina syskon är som jag själv vill uttrycka det, de bästa syskonen man kan ha! Evelina, min syster, även kallas linis, Markus och Alexander, även kallas Sanne, mina bröder är de som har stöttat mig hela livet. De har alltid stöttat sin lillasyster i alla lägen och hjälpt mig att ta mig ur saker som inte var bra för mig. Om jag hade kunnat hade jag önskat alla människor på jorden likabra syskon som jag har. Jag är stolt över mina syskon. De bryr sig väldigt mycket om andra människor och vill alla väl. Evelina har alltid varit min idol, hon är än idag en förebild för mig. Markus är den som hjälpt mig mycket med skolan här i Växjö, han är alltid ärlig och visar att han bryr sig. Alexander är enligt mig den snällaste personen som finns på jorden, vill alla väl och sviker aldrig. Syskonen Eng, Världens bästa syskon.


Jag vill även nämna Petra och Mikael som jag även ser som mina egna syskon, underbara människor som vi alla är glada att vi ha i vår familj! :)


01 presentation

Ni som läser min blogg vet förhoppningsvis redan vem jag är, men om inte..

Matilda Eng, 22 år gammal, föddes en måndag i december 1988. Är född och uppvuxen i Gnosjö i den fina röda huset på Gärdesgatan. Sedan 2,5 år tillbaka bor jag i Växjö där jag läser till lärare inom fritdshem och fritidsverksamhet. Känns som det borde räcka som en presenation efter som det mesta kommer upp i de kommande punkterna.

:)

Börja blogga

Jag har bestämt att jag måste börja blogga lite oftare, därför har jag tänkt att göra den här listan så jag har något att blogga om varje dag. I nästa inlägg börja jag med dag 01 :)

Dag 01 – En presentation

Dag 02 – Mina syskon

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Mina vänner

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Dåtiden

Dag 07 – Framtiden

Dag 08 – Ett ögonblick som jag vill minnas för evigt

Dag 09 – Min tro och livsfilosofi

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Min personlighet

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Våra resor

Dag 15 – Mina drömmar och önskningar

Dag 16 – En vanlig dag hemma hos mig

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Ett år

Igår avslutades den femte av sjunde terminen, hur sjukt är inte det? Jag har studerat här i 2,5 år och nu återstå endast 1 år. Lite stolt får man vara väl? :)

Igår var det myskväll hos Emma, alltid lika trevligt att umgås med henne, saknat det! Ikväll blir det tacos med Mimmie, Malin och Emelie, ser jag framemot. Hade gärna varit i Nittorp och tittat i helgen men ibland måste man välja bort saker, ska åka hem nästa helg istället för att fira Petra som fyller år då.

Ska strax ner till stan med Mimmie och fika, hoppas ni får en bra lördag.

2011

Oj oj, dags för lite uppdatering, har hunnit med en del sen sist jag skrev, fylla år och julfester hit och dit. Tiden går fort när man har roligt, julen är över och vi är inne på ett nytt år. Jag tillbringade sista veckan på året i Vemdalen med nio andra personer, en händelserik vecka då jag både åkte skidor och snöskoter för första gången. Efter en vecka borta är det skönt att komma hem, åker vidare till Växjö på fredagmorgon för lite fest och andra trevligheter med goda vänner.

Vad händer 2011 då?
Jag hoppas det här året bli ett händelserikt år, jag är inne på mitt sista år på utbildningen och den tiden ska jag ta vara på, jag har ingen aning om vart jag hamnar sen, det beror på hur mitt liv ser ut just då och vart det finns jobb. Jag får även äran att bli faster i år, och jag längtar verkligen till den lilla bebisen kommer ut. Vad året mer har att erbjuda återstå att se, :)

Hold my hand!

RSS 2.0