inget hindrar mig ikväll

Jag vaknade med världens huvudvärk och det kändes som om jag svalt en elefant när jag vaknade, min hals kändes så tjock. Blir ju inte bättre när man kommer till skolan, jag kallsvettades och höll på att få panik i klassrummet. magen är inte heller bra idag, den är värre än den brukar vara. Jag borde egentligen stanna hemma och vila ikväll, men nej, klockan halv 5 rullar bilen mot gnosjö med mig, melanie, emma och tanja i den. En förskylning kan inte hindra mig från att gå på logen ikväll, nej nej, jag trostar min förskyldning och ska ut och dansa med goda vänner, ska låtsas att jag har petra med mig också, det ska jag!
Nu sitter jag här och har försökt äta lite, blodpudding fick det bli, men kan inte äta riktigt för halsen ömmar. Nej jag ska inte klaga mer, ska gå upp till ica och köpa lite späe dom det så fint heter sen ska jag packa och fixa iordning mig lite grann.
Ha en bra valborg, det ska jag ha! :)
/ tilda♥

SOL

Är det inte helt sjukt att det varit tjugotre varmt idag? När försvann vintern egentligen, allting gick så fort. Men inte är jag ledsen för det. Har ätit glass i solen med mina underbara vänner klara och fatima. Sen blev det en promenard med Melanie och även lite glassande i gräset, det var vi värda. Bärjade även den nya delkursen idag, kommer nog blir bra, verkar ganska slappt och så, skönt, man skulle haft ett extra jobb så lite som man går i skolan.
Imorgon är man ledig igen, som sagt går inte speciellt ofta i skolan. Ska plugga med fatima, vi sitter väl från klockan nio till tolv, sen får man väl ta och glassa rejält i solen imorgon eftersom det ska bli hela tjugofem grader. Blir även fotboll imorgon, gnosjö ska spela mot räppe så det är ett måste, Emma och Melanie ska göra mig sällskap. Hoppas jag hinner träffa Hanna en stund där emellan, var alldeles för länge sen nu.
snart är det torsdag och då är det party. Jag är pepp! :)

utseende

Jag kan bli riktigt trött på en del människor, jag har aldrig förstått varför man ska disskutera med andra om hur man ser ut. Det värsta jag vet är till exempel när en tjej med normal kropp säger att hon är fet, ful och äcklig. Som om personen behöver en bekräftelse från någon annan "nej men gumman du är hur fin som helst". Jag tål verkligen inte det! De som känner mig vet att jag aldrig pratar om mitt utseende, jag är helt säker på att de håller med mig när jag säger att jag aldrig sagt att jag är ful, fet och äcklig, har heller aldrig sagt att jag är snygg. Nej jag disskuterar inte mitt utseende med andra. Vi föds olika och borde acceptera att inte alla ser likadana ut. Alla människor har minst en bra egenskap, men den är inte den samma på alla människor. varför ska vi klaga över våra utseenden? Jag tycker man istället ska kolla sig i spegeln varje morgon och hitta en sak som man är nöjd med på sin kropp just den dagen, och sen ska man hålla det för sig själv. Man mår inte bättre av att höra från andra att man är söt, speciellt inte när man precis uttryckt sig i att vara ful, som jag sa innan, de vill bara ha bekräftelse på att de är snygga. Alla här i växjö vet inte vad jag står när det gäller sånt här, men jag tycker inte det ska spela någon roll. Nästa gång någon frågar mig om jag tycker han eller hon är fet ska jag helt ärligt säga att inte de inte ska bryr sig om vad jag tycker, vad spelar det för roll om jag tycker personen är snygg eller ful, det är faktiskt insidan som räknas. Jag var bara tvungen att skriva av mig, för sånt här kan göra mig så irriterad. Utseendet spelar ingen roll för min del, bara man mår bra och trivs med sig själv. Visst, det finns säkert människor som mår bra av att höra att de är snygga, men snälla låt inte mig höra när ni klagar över erat utseende. Nu ska jag inte säga att jag inte tycker det är kul att höra att man är söt, det jag menar är själva sättet det kommer fram på, genom att klaga över något.
nej nu ska jag snart pallra mig mot skolan.
/ tilda♥

monday

veckan börjar med en ledig måndag för min del. har varit och pluggat med fatima, fick en hel del gjort, har drygt två sidor kvar att skriva, så på onsdag ska jag skriva klart texten, för då är vi lediga igen, slapp och kort vecka. Ska snart iväg och möta Melanie, ska gå våran dagliga promenard, sen ska vi även gymma lite så vi blir starka. Är jätteglad att jag fått lära känna dig Mel, har alexander att tacka för det! :)
Efter träningen ska jag möta Ninni och Daniella för en fika, blir nog en macka för min del för annars har jag ju nästan tränat förjäves? Ska försöka lägga mig tidigt, börjar dock inte förrän tio imorgon, men kan vara skönt att sova ut ordentligt ändå. Går ganska länge imorgon, ända till klockan tre, var länge sen man gick efter tolv faktiskt. Jag och Fatima ska till klaravännen när vi slutat, krama om våran kära vän. Tänker på dig vännen! Men det ska bli bra det här, du har ju mig och fatima :)
På torsdag bär det av mot gnosjö, Emma ska med och Melanie också. Kommer blir hur roligt som helst, tråkigt att inte petra kan vara med dock, men vi har hela sommarn framför oss. Två veckor i spanien dessutom, Sandra ska vi packa ner dig i väskan eller?
nej nu ska jag packa väskan och sen cykla iväg. ha en bra måndag mina vänner!
/tilda♥

Helgen

är nu snart över, är dock ledig imorgon men ska plugga med fatima klockan nio, måste skriva klart texten. Helgen har varit bra. I fredags blev det så ska det låta med sandra, petra och fatima. Även hårfärgning av mig och sandra, petra var den som fick färglägga oss. Blev nöjd, nu är mitt hår mörkare igen.
igår tog jag tåget tillbaka mot växjö. Emma var på stationen när jag kom hit, vi gick på stan en runda och sen blev det god mat och alkohol. Melanie kom när hon jobbat klart. Kvällen slutade på Oléo med 90 tals musik, bra kväll. Träffade mycket innebandy folk som jag inte sett på ett tag och även en gnosjöbo,eller törestorp var att vara mer exakt :)
Idag vaknade jag hyffsat tidigt, tog en promenard med Markus och sen blev det lunch med Melanie och vi gick även en runda på stan. Hängde med henne hem för att se Hennes och alexanders lägenhet, och jag kan bara säga att jag är så avundsjuk. Så otroligt fin!
Nu ikväll har jag ätit tacos med Markus och kollat på tv. Ska snart krypa ner i min säng, så fort markus har pallrat sig hem mot hans lägenhet. Imorgon är det ju som sagt plugg som gäller, men även promenard och träning med Mel. :)

/ t

jag har funnit mig själv

Igår var det en tung dag, jag satt för första gången i en rättssal för att stötta min käre vän petra. Så fort vi satte oss i rättssalen kände man hur klumpen i magen kom, händerna var alldeles blöta för att man svettades så, illamåendet kom, vissa stunder ville jag bara skrika rakt ut. Det fanns ett hat i rummet, ett hat som inte går att beskriva. Det finns en sak här i världen jag inte klarar av, och det är lögner. Man tjänar ingenting på att ljuga sig i genom livet, man förstör bara för sig själv. Det är personen själv som får lida av sina lögner, det kommer svida livet ut, man kommer alltid veta att man ljugit, det försvinner inte.
Petra visade att hon var stark, jag är verkligen så stolt över dig min vän! Vi alla som känner dig vet att du är en god människa som vill alla väl! Du är världens bästa Petra, och det finns bara en av din sort! <3

Personligen så trodde jag att jag skulle bryta ihop totalt efter den här rättegången, tanken att se någon som varit en av de närmaste vännerna sitta där och vara en helt annan människa var för några veckor sen skrämmande. Men det var inte skrämmande alls, för jag kände inte igen personen som satt där, för det var en helt annan människa, en människa som jag aldrig varit vän med. För den människan finns inte mer, och det har tagit tid för mig att inse det. Men nu vet jag. man kan aldrig få tillbaka någonting som inte finns mer, när det är borta så är det.
Men jag är inte ledsen över det, jag har funnit mig själv. Jag har de allra finaste vännerna som jag vet alltid kommer finnas där. Jag har aldrig varit så lycklig som jag är nu, jag har fått höra att det syns på mig att jag trivs med mitt liv. Jag har mina vänner och min familj att tacka för det, för det är ni som förgyller mina dagar med skratt och dess like.

Har förövrigt haft en bra dag med min mor i gislaved, shoppat lite har vi båda gjort och nu ser jag fram emot en kväll med mina underbara vänner. Imorgon bär det av mot växjö och en utgång på oleo är planderad med emma och melanie.
måste ju även nämna att princess pe partyt hos petra igår var urkul! Superduper! :)

"Utan dig skiner inte solen" - Solen gick ner för länge sen...

/ t <3


Sommarjobb

Fick ett glädjande telefonsamtal idag i skolan, får jobba två veckor på pluto som elevassistent i sommar. Två veckor är kanske inte speciellt mycket, men det är bättre än ingenting. Hoppas att jag får någon vecka på fritids också och även på Axelent också. Hoppas jag får svar på det redan nästa vecka.
Sitter hemma i gnosjö nu, skönt att vara hemma lite. Pappa gjorde potatisplätta till mig när jag kom hem, då jag verkligen höll på att dö av hunger för att jag inte ätit sen sju på morgonen. Det är jobbigt att vara fattig student och inte ha råd till att köpa mat. Tur man får pengar redan på fredag.
Ikväll är det fotboll som gäller, väntar på att sandra ska höra av sig, sen ska vi ta oss mot hillerstorp för att se en seriepremiär i form av Derby. Heja Petra & hgoif! :)
Imorgon ska jag visst gå upp tidigt för att jag fick en läkartid klockan halv åtta på morgon, puh, ingen sovmorgon här inte. Får hoppas läkarbesöket går bra, kan ju erkänna att jag är nervös och det är ju en anledning till att jag dragit ut på, jag vill ju självklart veta vad det är som är fel, men samtidigt inte. Om det är som läkarn tror så är det väl inte direkt något glädjande besked, men något man får lära sig att leva med, det finns människor i världen som har det värre.
Nu ska jag byta om lite för det ser ut att vara kallt ute ska jag säga er.
Ha en bra onsdag/lilllördag
/t


att packa

...måste vara bland det tråkigaste som finns, helt klart. Jag ska inte ens vara hemma länge, så jag har tänkt packa ner lite kläder, men det går inte. Jag måste ha med mig myskläder så att jag ska kunna mysa hemma, och sen måste jag även ha med mig träningskläder så att jag ska kunna träna också, sen måste jag ju ha vanliga kläder med mig, se ni vilket problem jag har? Allt detta i en liten väska, går det verkligen? Jag får helt enkelt försöka trycka ner allt, löparskorna kan jag iallafall lämna hemma för jag planerar att låna mammas när jag ska ut och gå, det är väl ok mamma?
har haft fullt upp hela dagen, städat, tvättat, pluggat, varit ute och gått med melanie och tillsist kollat på markus match. De vann med 1-0 och markus gjorde assist. Stolt lillasyster är jag nu!
Resten av kvällen ska jag som ni kanske förstå packa och även följa Liverpool-Arsenal på texttv. Det är så min kväll ser ut. Kommer väl vara i säng klockan elva kan jag tro.
Imorgon efter lektionen far jag hem mot gnosjö, ska vandra hem från stationen, också därför jag inte vill ha massvis med packning med mig, har planerat att åka på fotboll med sandra, våran vän petra ska spela match. Vi kanske skulle ordna en hejaklack sandra, eller vad säger du? Fast du kanske skulle skämmas för oss då petra? *skratt
Nej nu hörrni, ska jag ta tag i min packning. Ha en bra helg!
/t

Det är VI som är Hammarby!




Målskyttar från igår! Emil, Charlie och Söderström!

Skinande rent

Det är faktiskt nästan skinande rent i min lägenhet nu. Håller även på att tvätta för fullt, så ikväll får jag krypa ner i nytvättade lakan. Känner mig duktig som tog tag i städandet tillslut, det behövdes verkligen. Jag är fortfarande helt överlycklig över matchen igår, jag längtar till stockholm och söderstadion nu.
Ska iväg och plugga om en stund, ska möta fatima klockan ett. Har bestämt att jag ska skriva minst två sidor idag, annars kommer jag bli besviken på mig själv. Vill bara få uppgiften klar så man slipper den sen och bara kan ta det lugnt över valborg. Hade varit riktigt skönt att komma hem ikväll och inte känna stressen över att man måste komma igång. Så vi får se hur långt jag kommit ikväll, om jag känner mig själv rätt kommer jag sitta där tills jag skrivit de där två sidorna, om inte mer, kanske skriver jag klart hela uppgiften? jo, drömma går ju :)

Söder bröder glöder

oj oj oj, en seger med 3-1 mot aporna från skansen, fast det blev ju egentligen 4-1, men vad gör det nu när vi slog de där jävlarna!! jag bär min hammarbytröja med stolthet! Den här dagen blev världens bästa måndag. Ja, jag är bara så lycklig.
Jag laddade inför matchen med tränings på gymmet, fika med klara, promenard med melanie, ja en superbra måndag helt enkelt. Nu längtar jag till onsdag då jag ska åka hem en runda för att stötta min bästa vän. Är redigt pepp inför lördag också, riktigt kul att melanie ska med oss ut också, tummen upp för det.
Imorgon ska jag för det första gå runt med världens leende på läpparna för att visa hur glad jag är över hammarbys seger, sen ska jag även städa, tvätta, plugga med fatima och gå en runda med melanie. Ska även försöka se andra halvlek av min broders match. Lika bra tisdag som måndag kanske? :)

dagen efter

dagen efter brännbolls spelande, grillning på tufvan, solbränna (i form av en bonnabränna), tårta hos matilda och utgång på sivans med ingen mindre än emma. Dagen var jättetrevlig, men på sivans spelades dålig musik och emma och jag kände att det var ingenting för oss. Så det blev en tidig kväll för oss, rätt skönt att komma hem lite tidigare.
idag mår jag faktiskt ganska bra, klockan fyra ska jag iväg och träna med emma och klockan sex ska jag gå runt sjön med melanie. Innan dess har jag inte tänkt göra speciellt mycket, sitter just nu i soffan med datan i knät och kolla på tv och har inte tänkt att resa på mig än på ett tag iallafall. Ska laga lite mat senare har jag tänkt, Spagetti och köttfärssås, vilket jag aldrig ha lagat här nere i växjö så kände att det var dags.
Imorgon är det ny vecka och nya möjligheter, går endast måndag och onsdag, så det blir ganska slappt. men har en hel del pluggande som måste göras. På onsdag blir det gnosjö en runda, tänkt stanna till lördag morgon. Planerat in middag och utgång med emma på lördag, det ser jag fram emot.
Nu ska jag fortsätta med mitt soffhäng :)
/ t

jävla fönster

sitter ensam i min lägenhet och gör aboslut ingenting i väntan på att "så ska det låta" ska börja. Jag har verkligen långtråkigt. Markus sitter i sin lägenhet och plugga på hans feta historiatenta som han har på måndag så han kan man inte umgås med. Fatima jobbar ikväll, emma umgås med linus och klara med wille, ja, alla har någonting att göra, utom jag. men jag får istället ladda inför morgondagen, då jag får träffa både emma och klara, pluspoäng till det. Min underbara fredag blev inte så underbar sen ändå. Mitt fönster gick inte stänga, och jag var fly förbannad, störde markus i hans pluggande och skällde på mamma. Ber om ursäkt för det. Men visst blir man frustrerad när hyresbostäder stänger tidigare just idag när jag behöver deras hjälp. Jag fick tillslut ringa "SOS Alarm" som de så fint kallar det här nere. Två män kom hit och kollade på fönstret sen gick de ut och hämtade en stor fet bräda så de kunde hålla fönstret uppe. de lyckades iallafall stänga det, men jag får dock inte öppna det för då kan fönstret trilla ut, inte så lyckat kanske?
nu ska jag fortsätta att ha tråkigt, ha en bra fredagkväll mina vänner! imorgon är det fest!

underbara fredag

det är en underbar fredag, solen lyser och jag har gått en morgonpromenard på 1,2 mil. Jag hade tänkt gå ett varv runt sjön men kände att jag inte var så trött och att det var så skönt ute så jag gick ett varv till, men jag ångrar mig nästan nu för jag kommer inte kunna gå på hela dagen, mina ben är helt möra. Tur jag inte ha så mycket planerat idag, ska ta och sätta mig i solen och bara njuta och vila mina ben. har ätit en god frukost i form av ägg, vanlijyougurt och flingor så nu är jag mätt och belåten. Nu ska jag hoppa in i dushen sen ska jag ut i solen, kanske ska försöka plugga lite med.
Ha en bra fredag!

ser framåt

Satt precis och tänkte på hur mycket man har att se fram emot. Till helgen är det grillning och fest på sivans som gäller, sen är det snart valborg då vårat älskade sigges öppnar, det är dags att springa vårruset med frippisarna, allkårsveckan då vänner hemifrån kommer och ska göra campus, klassen kommer och ska göra gnosjö osäkert, snart kommer det efterlängtade sommarlovet som jag bestämt ska bli mitt allra bästa sommarlov, spanien, stockholm och så ska jag, klara, emma och fatima ut och göra sverige osäkert, karlskrona, nora och vad det nu blir för resor. Jag ska sjunga "det här ska bli den bästa dan i mitt liv" tyst för mig själv varje dag i sommar. Ni ska veta att jag sitter med ett stort leende när jag skriver detta. Nu ska jag gå runt sjön med ett stort leende på läpparna för att visa alla i växjö hur lycklig jag är. förhoppningsvis ler de tillbaka mot mig och känner sig lika lyckliga som jag. Lev varje dag som om de vore den sista!

panik

sitter och väntar på att klockan ska gå så jag kan gå till skolan, börjar klockan nio och slutar klockan tolv, som alla andra dagar som jag går i skolan. jag går bara i skolan två till tre dagar i veckan, och vi ska varje vecka skriva en text på två till tre sidor om föreläsningarna vi varit på. Varje vecka, och jag tror jag har börjat vantrivas. det är inte skolan som är rolig längre, vi har inget drama mer utan vi sitter bara och lyssnar på en som stressar igenom halva föreläsningen. Jag klarar inte av att lyssna på någon som bara blurra och inte vad vad hon pratar om. Jag får panik, jag vill bara skrika rakt ut att hon rent ut sagt bara ska hålla käften. Jag vill verkligen det, men jag kan inte. Om inte klassen varit så bra hade jag inte klarat av att gå till skolan varje dag. Nu tycker ni säkert att jag bara klagar, men det är faktiskt så här det är. Om två veckor börjar vi på en ny delkurs och vi slipper förhoppningsvis stressen. jag får helt enkelt bita ihop och kämpa mig igenom de sista föreläsningarna. idag blir det iallafall picknick med klassen efter skolan, så jag har något att ser fram emot. Ikväll spelar Bajen och jag ska sitta och lyssna på radion eftersom vi inte ha säsongskortet här nere, om man ändå kunde åka hem.
/ t

Är jag lat?

Jag känner mig otroligt lat idag, men är jag egentligen det? Var på morgonpromenard med melanie och jag gjorde även lite styrka på min pliatesboll när jag kom hem. Då är jag ju faktiskt inte så lat, eller hur? Men jag satte mig i soffan halv 11 och jag har inte rest mig upp än. Jag har kollat på andra avenyn, facebokat och rent ut sagt bara latat mig. Men jag är nog ändå lite värd det efter som jag har varit ganska duktig idag. Dessutom är klockan bara kvar över 12 så jag har hela dagen på mig att göra allt annat än lata mig. frågan är bara vad jag ska göra? Lägenheten skulle behöva en ordentlig städning, men det är ju bara så tråkigt att städa. Men måste man så måste man. Jag får nog helt enkelt ta och städa här hemma, sen ska jag nog baka lite bröd till min bror som jag lovat att göra. Ja, så får det bli.
Ha en bra onsdag allihopa!
/ t

Liverpool

jag är stolt liverpoolfan, att göra 4 mål på stanford bridge är inte dåligt, sen att de släpper in 4 mål är väl dock inte så bra. Men jag är ändå stolt! Nu hoppas jag på att vi tar hem ligan istället! You'll never walk alone!
Imorgon är det ännu mer fotboll, då hoppas jag på att Villarreal spöar skiten ur Arsenal. Och på torsdag då är det fotboll igen, hammarby möter helsingborg borta! jag bara älskar fotboll!
Nu ska jag hoppa i säng för imorgon blir det promenad med melanie klockan 9.
god natt!

Påskhelgen

Nu är jag tillbaka i växjö efter en mycket bra helg i gnosjö. Jag har konstaterat att jag träffat petra och sandra varje dag sen i onsdags, och det är just dem två som har gjort min helg så bra. Här kommer en lite sumering av helgen i text och bilder.
I torsdags satt vi aliihopa, jag, sandra och petra hos petra och försökte komma på vad vi skulle göra. Det tog sin lilla tid, men vi fick oss tillslut ett ryck och åkte till töllstorp för att fotografera lite. varför betala bilder från model lab m.m när man kan ta själv?



i fredags blev det som jag nämt i tidigare inlägg frukost ute i solen med petra, sandra, alexander, markus och evelina. det var otroligt skönt och något som verkligen borde göras oftare. Middag hos mormor senare och vi fick enligt henne ingen efterrätt utan det blev tårta. Vilket för oss är efterrätt? Jag, Petra, alexander och markus åkte och hämtade sandra för att förfesta lite hos oss innan de skulle vidare till värnamo. För mig blev det en lugn kväll i form av innebandy och så ska det låta.
i lördags var det som alla vet påskafton och det var dags för grillning i goda vänners sällskap, kvällen innehåll skratt, spel och andra trevligheter.


Söndagen vaknade man upp utan bakfylla för man tog ju det hyffsat lugnt dagen innan. Redan halv 11 var vi iväg för att grilla med våran 5 årige kusin Lukas. Vi tog med honom till cowboyberget där vi alltid lekte när vi var små. Han spg ut att gilla att springa runt i skogen med oss. Efter grillning var det dags att heja fram våra grönvita bröder till en vinst, det slutade dock i förlust. Hyllad blev Sulan för alla hans år i bajen, och jag kan kan säga att det verkligen gör ont i hjärtat. Och vet ni hur jag avslutade min söndag? tror det eller ej, men jag kollade på film med Petra och Sandra. hihi


Gårdagen spenderade jag på en fotbollsplan, om det nu vore så väl. Jag var dess värre bara brevid planen som åskådare, två matcher såg jag. först alexanders och sedan petras. Har som sagt haft en riktigt bra helg. Ikväll blir det god mat i form av hemmagjord klyftpotatis och kött och så ska jag självklart kolla på liverpool-chelsea. Hoppas Liverpool vänder det här och vinner med 3-0, Gerrard ett mål och torres två, man får väl ändå hoppas? :)

frukost i solen

Började dagen med promenard upp till töllstorp, (eller tölle som petra och sandra säger ) med Petra, Sandra, Evelina, markus och alexander. Vi köpte frukost på konsum och satte oss och åt den vid töllstorp industrimuseum. Sol och värme med världens bästa, underbar start på dagen!
Igår fick jag petra och sandra ett ryck, upp till töllstorp och fotografera lite. Bilder kommer senare när jag kommer ner till växjö, men för ett smak prov, kolla http//:sandramarianilsson.blogg.se Tack för en toppen dag mina goa vänner!
Nu ska jag till mormor på middag, och ikväll blir det kvalitetestid med systeryster.
/t

GNOSJÖ!

Nu är jag hemma i gnosjö, var riktit segt att åka tåg idag, jag och markus planerade inför påskafton. Tur man inte åkte själv iaf, hade aldrig stått ut. Väl hemma i gnosjö hämtade mamma oss på stationen och det blev en runda på systemet, ja, ni som inte är från gnosjö, det finns systembolag här, köpte mig en baginbox till denna och nästa helg. Har precis ätit mammas mat, fläskfilégryta med färsk pasta, det var super gott. Det är verkligen skönt att vara hemma. Ikväll ska jag och sandra till hillerstorp och kolla och heja på när vår vän Petra spelar fotboll, ska självklart heja på de andra i också, för hillerstorps goif finns fortfarande i hjärtat, det vill jag lova. Ska bara komma på ngt att göra innan fotbollen börjar, allt utan att plugga, kan ju kanske börja med att packa upp min väska, det är nog en bra idé matilda.
Har inte mycket mer att skriva, mer än att jag är tacksam för mitt liv. Jag tror jag aldrig varit så lycklig som jag är nu, jag älskar växjö och alla nya vänner jag fått där, och jag älskar att komma hem till mina älskade vänner här i gnosjö. jag är lycklig!


Klara, min vän

Min dag blev inte alls som jag tänkt mig, nej, den blev mycket bättre. Klara ringde och frågade om jag ville gå på stan med henne, och jag tackar inte nej till en dag med min lille vän klara. Klockan två stod jag utanför hennes dörr med min cyckel. Vi tog våra fina hojar med två hjul ner mot stan. Vi strosade runt och jag köpte mig ett par skor på H&M, helt gratis blev dem för jag hade 100 kr att handla för där så nej mamma, jag har inte slösat några pengar. Vi tog en fika på det nya fiket, den fikan var ingen billig fika, men riktigt mysigt var det att sitta där. Sen cyklade vi tillbaka mot campus och bestämde oss för att grilla, in på willys och hem mot klara. Vi invigde hennes lille grill, och gud så gott det blev. Vi är änna rediga grillmästare vi Klaris! hihi. Nu sitter jag hemma i min lilla lägenhet, ska packa min väska inför hemresan, jag och markus åker hem redan imorgon klockan 13, vi orkade inte vänta ända till torsdag. Missar dock grillning med klassen, men det kommer fler tåg. Denna gången går tåget mot Gnosjö. Där var jag allt lite finurlig! Hem, ljuva hem. Ja, det ska bli redigt skönt det. Äta mammas mat, mamma om du läser detta så vill jag ha potatis och pannbiff någon dag. Och ni nu ska veta, att det är sällan jag vill ha potatis, det är inte direkt någon favorit. Men när man inte ätit det på länge och när det är mamma som gör den så går det faktiskt äta. Förutom att jag tänkt äta potatis och pannbiff så ska jag hälsa på min mormor, allihopa ska till henne på långfredagen och äta middag, på lördag är det partaj som gäller, jag och markus som fixat och donat lite med en fest. Kommer bli alldeles utmärkt. sen har jag inte direkt något planerat i helgen, ska iallafall umgås med sandra och petra vare sig de vill eller inte, men jag tror allt de vill det :)
Nej nu ska jag faktiskt packa och inte sitta här och skriva, Ha en bra påskhelg! :)

God morgon

det är verkligen en god morgon, solen skiner och det börjar redan bli varmt ute. Jag var uppe med tuppen för att gå runt sjönt med alexander och melanie, det är så skönt att gå ut och gå på morgonen, och det blir bara bättre med bra sällskap! Bra start på dagen helt enkelt. ska snart iväg till skolan och göra grupparbete med fatima, vi ska slå ihop våra kloka hjärnor. Annars har jag faktiskt ingenting planerat idag, kanske bara ska ta det lungt hemma eller dra iväg och träna på simhallen. Vilket det blir återstå att se. och vet ni vad? nu är det ännu en dag närmre torsdag. jag ser verkligen fram emot påskhelgen, grilla och fest med vänner, kan det bli bättre? nej jag tror faktiskt inte det. Nu ska jag snart ta och pallra mig iväg till skolan. hejsvejs
/ t

Måndag

det är måndag och en där närme torsdag då jag åker hem mot gnosjö. har varit en bra dag, skolan var dock väldigt seg idag men vi slutade tidigt som vanligt så det gick rätt fort. Hängde med emma till stan när jag slutat, hon skulle köpa presenter så jag gjorde henne sällskap. Vi åt glass från glasskungen och satt och njöt av solen. Vi träffade även på jennie, det var lycka, du har varit borta alldeles för länge från mitt liv, nu får du allt komma tillbaka igen. Skratta med gammelsmurfen gillar vi alla. Ikväll kommer emma, klara och fatima hit, fika och bara sitta och tjöta, skratta lär vi ju göra en del också, som vanligt. Nu ska jag se om jag kan slänga ihop något fikabröd och lite mat också kanske?
ha en bra måndag mina vänner, snart ses vi alla gnosjöbor :)

söndagsångest

Här sitter jag i min ensamhet och kollar på någon film som går på trean som precis tog slut. det är söndag och jag har söndagsångest. När jag har ångest så måste jag vara sysselsatt för att inte tänka så mycket. i morse gick jag och syster på morgonpromenard, när hon åkt hem och markus åkt i väg på match kände jag att jag avr tvungen att göra någonting, så satte igång och gjorde lite styrkeövningar på min pilatesboll. sedan gick jag en runda, tog en omväg till willys för jag skulle få tiden att gå. har även pratat med sandra i 1,5 timme, och jag vet inte hur vi lyckades prata så länge, vad pratade vi om liksom? Jag kom iaf fram till att jag längtade hem när jag pratat med henne. Jag saknar sandra, petra, alexander, mamma och pappa. Det är nog också därför jag har söndagsångest? eller så är jag bara en mes som inte klarar sig utan sin familj och sina vänner. Jag vill ha fler sådana dagar som när jag, petra och sandra bara satt hos petra och pratade.Man behöver inte planera in att man ska göra ditt och datt, utan bara sätta sig hos någon och bara umgås, det blir jag lycklig av. nej nu ska jag inte sitta här och klaga över min söndagsångest. Markus kommer förbi senare efter hans match, vi ska äta tacos. Tur man har markus här nere. På torsdag får jag åka hem till gnosjö och träffa alla om ja tänker på det kanske min söndagsångest släpper :)

Allsvenskan

Allsvenskan är igång mina damer och herrar och jag är världens lyckligaste. Det finns inget bättre än att titta på Bajen, jag älskar det. Emil johansson gjorde min dag, vilket jävla mål, årets mål redan första matchen? det är inte illa. En poäng fick vi med oss, superbra! Vi var både glada och arga under matchen, Markus skriker "jävla Hora" och upptäcker sedan att fönstret är öppet och nedanför sitter massa folk och glassar på Tufvanängen, hörde dem? de kan inte ha missat det vrålet.
Har hiitils haft en toppen helg, grillning vid trummen med lisa, linnea och daniel igår, hockey, en sväng till vattentornet och spel, det kan inte bli annat en än bra fredag. Idag vaknade vi upp i en varm lägenhet och solen sken som aldrig förr. Vi gick ner mot stan och strosade runt där ett tag, köpte glass och satte oss vid sjön, Man kan inte annat än älska våren. Ikväll har jag suttit hos markus med han och syster evelina. Vi har gjort hembakad pizza och kollat på robinsson. B ra kväll och jag är helt slut. Ska snart gå och lägga mig, ska gå runt växjösjön med evelina imorgon innan hon åker hem mot gnosjö igen. Tur jag och markus också åker hem snart så vi träffar henne och allihopa hemma snart igen. har en bra påskhelg att se fram emot, även om den inte blev som vi tänkt så kommer den bli bra ändå, i det sällskapet kan det inte bli annat än bra.
Sov gott nu allihopa, det ska jag göra, ska lägga mig med ett leende på läpparna för jag är så lycklig över alla underbara människor som finns i min närhet! Lovly!

underbara fredag

Underbar fredag, underbart väder. har hunnit med en del idag faktiskt, testade våran båt i trummen idag och visst flöt den, när vi slutat gick jag och markus och åt lunch på stenladan, pastabuffé, sjukt gott, sen köpte vi en glass på ica och satte oss nere vid trummen med solen lysande i ansiktet, helt underbart. Nu sitter jag här i min lägenhet, hade gärna varit ute i solen men måste tvätta och städa min lägenhet innan lisa, linnea och daniel kommer, kan ju inte se ut som en svinstia. Blir troligtvis grillning nere vid trummen och sedan hockey. Vilken superfredag.Jag gillar det! Nu ska jag snabba mig att städa lite, kanske hinner sätta mig i solen en stund till senare då? :)

torsdag, snart helg

Det är redan torsdag igen, min torsdag började med lite besvikelse, vi hade utomhuspedagogik och hade hört att vi skulle bygga kojor ute i skogen, men nej, vi var inne i en källare och täljde pinnar, jag menar, det kan man väl ändå göra utomhus, speciellt när solen lyser. På lunchen satt vi iallafall ute i solen, brände mig på armen, så vart är det verkligen, jag älskar våren. efter lunchen fick vi bygga båt eller drakar, jag och matilda byggde en jädra snygg båt som vi döpte till M and M, fiffigt va? imorgon ska vi se om de kan flyta på trummen. Annars har jag inte gjort mycket mer idag, gick till willys och handlade innan, lagade precis lite mat så är en aning mätt nu.ska snart baka lite för jag får besök imorgon, Lisa, linnea och daniel kommer hit. Syster kommer även, men hon ska bo hos markus och stannar lite längre än de andra. Det blir iallafall grillning vid trummen, och lite hockey verkar det som. kommer bli en bra helg, hammarby har preimär mot elfsborg på lördag med, oj vad jag längtar, det pirrar i magen, det är kärlek liksom. Får se vad helgen har att erbjuda sen, grillning vid kampen pratade emma om så det blir nog det om det blir fint väder i helgen också. Långledigt nästa helg också, åker till gnosjö på onsdag och stanna ända till tisdag, nästan en hel vecka. Nej matilda, nu får du ta och göra lite nytta.
Hej svejs!
/t

Vår

Det är sånt underbart vårväder idag, jag är världens lyckligaste människa. Kom precis hem, har varit nere på stan och lämnat in min helvetes mobil, den har gått sönder igen. Jag som precis fick en ny, har nog knappt haft den i en månad.Får hoppas de lagar den fort, mobillös är inget roligt att vara. Tur jag har en snäll mamma som lånar ut hennes mobil till mig, fast den får jag inte förrän fredagkväll då Evelina kommer ner. Skönt var det iallafall att cykla ner med solen skinande på min svarta fina tantcykel.
Måste iallafall nämna att jag haft en mycket trevlig övernattning med klassen. Jag vet inte riktigt vad som vad roligast för jag skrattade hela tiden, en sak kan man säga iallafall, vi kommer bli riktigt bra pedagoger hela bunten, för leka, det är vi bra på. däremot är vi nog lite sämre på att sova, jag är helt slut, ont i hela kroppen, men det får väl gå, för imorgon ska vi vara ute och bygga kojor. Precis som när man var liten.
Ska väl ta och träna lite snart tänkte jag, ser fram emot den där duschen efter träningen sen, den är så efterlängtad.
Värt att nämnas är också att jag slipper dricka vatten ikväll för att vakna imorgon bitti av att man är kissnödig, tricket jag körde på en hel vecka sist jag var mobillös. Nej, denna gången har jag en snäll broder som sover över hos min så jag kan vakna av hans mobil. mycket bra!
Nej, träning var det ja, tänk på duschen, så blir det inte lika lungt matilda!

RSS 2.0