allt eller inget

Idag hade vi näst sista dagen i skolan innan sommarlovet, sista dagen är på tisdag. Vi hade självklart roligt som vanligt, musik stod på schemat idag. Och jag kan säga att om vi haft sådana musiklektioner på mellan och högstadiet hade jag älskat musik. Musik är så mycket mer än att kunna spela på gitarr och allt vad det är. Det är nästan så jag får lust att välja musik som specialisering, ännu ett ämne att välja emellan, Ett ämne jag aldrig trodde jag ens skulle kunna tänka mig.
Blev en lunch med fatima och grabbarna på Kristina innan det var dags för att "redovisa" vårat grupparbete. Vi slutade framåt tre, då jag åkte med fatima ner till stan för att inhandla alkohol inför fredag. Hittade även ett par skitsnygga jeans som satt perfekt och även ett par jeansleggings, men jag köpte inget av det. Jag tänkte på min ekonomi och den sa nej. Orkade inte ta ut pengar till bussen sen så jag gick hem, jag vet det finns ingen logik i det. På vägen hem hann jag fundera en hel del. Bland annat att man måste våga ta risker, man måste låta sig själv leva loppan. Jag har ett val, att gå 100 % och lyssna på mitt hjärta eller att inte göra någonting alls och bara låta allt rinna ut i sanden. Jag vill gå till 100 % men det finns någonting inom mig som stoppar mig, en räddsla. Men vad är jag egentligen rädd för? Det är vinna eller förlora, men jag vet inte om jag direkt förlora någonting på det. Det är nog så att jag egentligen inte vet någonting. Valet jag har är "allt eller inget", så vad väljer jag? jag får nog fundera på det samtidgt som jag tar mig runt trummen.
Ikväll är det iallafall fotboll med me, myself and I. Faktiskt ganska skönt med lite tid för mig själv.
Imorgon ska jag vara uppe med tuppen för att simma med Hillevi, ha en bra kväll och håll tummarna på att Barca vinner ikväll.

Kommentarer
Postat av: Sandra

hoppas du ser fram emot chappen på lördag! haha. :)

2009-05-28 @ 09:58:07
URL: http://sandramarianilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0